IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• продадох BYD co 200 на 5.48 малко профит но доволно
    бавно и тихо нагоре

Коментар

• Дакса има гап за затваряне на 4h ,късо от 11 830,за 30 пункта!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Имам чувството, че вие се набивате в някакви смотани и просташки бамки. Аз от моята бамчица за около година имам капиталова доходност над 18%, без да броя твърде сосният дивидентец.
        Имаме различен поглед за книжата ... За мен фокуса не е върху дивидента а върху печалбата .... не казвам, че не обичам дивиденти ама те често подвеждат ...

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Иначе не знам що слузестите работи така поспаднаха напоследък... изкушавам се да си гепя още, само ВР не смея да пипам, щото - знаете що. Другите слузести, дето ги дебнех преди - Total и Lukoil пък - ведно с Rio Tinto, скочиха ного и не щат да падат. Ного ме е яд, че ГСК рипна на около 19.48, баси - трябваше да се нагувича с повече Дано върне след дивидентът. `Бе имам чувството, че пазарът ми е личен враг, неговата кожа.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имам чувството, че вие се набивате в някакви смотани и просташки бамки. Аз от моята бамчица за около година имам капиталова доходност над 18%, без да броя твърде сосният дивидентец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

Съгласен... ти направи бърза врътка .... аз ги чакам още ...
              На колко ги чакаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Banco Popular ако загуби 0.830 ще я видим под 0.800 цента
                Съгласен... ти направи бърза врътка .... аз ги чакам още ...

Коментар

• Banco Popular ако загуби 0.830 ще я видим под 0.800 цента

Коментар

За увеличението на Уникредит се писа много , но за мен си е баш нищо ... Като срок е средата на март ...Не ги следя толкова вече ...Банките са ми скъпи вече при текущите условия - важни избори в половин Европа, пазарлъци с Гърция, неясната политика на Тръмп
                    Ще вляза при банките, само ако видя корекция от поне 5% при повечето ....
                    Търся акции по следните три параметъра:
                    1. близо до много годишно дъно (мин. 5 г. )
                    2. компания с многогодишна история и голяма капитализация
                    3. потвърждение на двойно дъно ...

Имам изчанчено виждане за търговията - моята стратегия е "дънен риболов , подкаст - трофеи"
                    Когато ги хвана ставам дългосрочен и чакам х2 , х3 ... Участие - мин. 10% от портфейла...

В момента съм се вторачил в Ericsson, Banco Popular и евентуално Unicredit
                    Ти какво дебнеш?

Станах по-предпазлив след като миналата година се бях набучил с Уникредит като Сантяго в Старецът и морето ....
                    Сега предпочитам живота на Хемингуей пред този на героя му ....
                    От банките ..в моменат съм в коба от 7,45 вече 20 дни....
                    Сантандер , Ареалбанк и Сосиете, Пари банк .... Уникредит и популаре

също ги поглеждам...

Коментар

За увеличението на Уникредит се писа много , но за мен си е баш нищо ... Като срок е средата на март ...Не ги следя толкова вече ...Банките са ми скъпи вече при текущите условия - важни избори в половин Европа, пазарлъци с Гърция, неясната политика на Тръмп

Имам изчанчено виждане за търговията - моята стратегия е "дънен риболов , подкаст - трофеи"
                      Когато ги хвана ставам дългосрочен и чакам х2 , х3 ... Участие - мин. 10% от портфейла...

Ти какво дебнеш?

Станах по-предпазлив след като миналата година се бях набучил с Уникредит като Сантяго в Старецът и морето ....
                      Ето ти малко инфо за Популар
                      http://www.cnmv.es/Portal/HR/Resulta...eg=248270&th=H
                      Аз хванах малко над 2 цента и се отказах ,вчера някой бе сметнал късите около 800 мил акции
                      Last edited by lobos; 20.02.2017, 13:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Императоре, дано е добър отчета щото банката ,ще има спад при всички обстоятелства но ако е е лош ще има по голям спад по трудно възстановяване...
                        При всички случай в понеделник или вторник ще купувам финансови акции....може и френски...зависи от цената ...
                        При кока кола имаше лош отчет....но ти щом така смяташ...
                        Протокол ,кога изтича записването на Уникредит....?

Ти какво дебнеш?

Last edited by Protokol; 20.02.2017, 11:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Днес продадох малко Sniace ,дано в понеделник или вторник върне да си ги взема пак ,чакам понеделник да видим тази банка Popular няма ли да отскочи малко ,че само се ядосвам с нея
                          Затворих банка Популар

Коментар

• Монти - и аз казвам, че на Coca cola не добър отчет. HSBC си е силна, вярвам, че няма да има нищо ужасяващо в. Струва си човек да си купи, за да цоца хубав дивидент, макар че да - поскъпнаха.

Коментар

• Китайският конгломерат HNA става акционер в Deutschе Bank 1
                              Китайците държат вече 3% от акциите в най-голямата германска банка, но планират да увеличат дела си...

Очаквах въпроса защо финансови но и нашите са писали....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Вторник чакаме с интерес отчетът на HSBC. Дано е добър и яко да снасят, за да ги обичам все така. Отчет на Allianz: приличен - държим се мъжки, дивидент расте според мен леко необмислено. GSK - отлични продажби, кекава печалба - явно заради врътките с Novartis. Coca cola въпреки неособено добрите резултати, вдига дивидентченцето на 0.37 зеленички. По-рано Daimler зарадва с резултатите, но очаквах ососняване на дивидентченцето. Впрочем това е поведение, което по-уважавам, отколкото спад на продажбите, но увеличаване на дивидентчето. Най- интересна ми е обаче Мидичката. Вярно - натрупа сосен борч - около например 26 МБ, доколкото си спомням - а и разпродава някакви работи, но това е поради закупуването на BGgroup - а това е изключително стратегическа покупка - защото диверсифицира отлично бизнесът - не само слуз, но и газчица, а за мен газчицата е може би дори по-перспективна и сигурно от слузта. Закупената компания е най-големият доставчик на газчица в Щатите - за мен Мидата стана окончателно една от най-могъщите компании на света, поне в бизнесът със суровини. А финансовите планове поставят за основен приоритет погасяването на дълговете до няколко години. Освен туй ми хареса гяволъкът на на господарите на Мидичката - дават възможност на хората да запишат нови акции, вместо да лапнат дивидент - и така да избегнат 15% данък дивидент в Холандия... но аз мъдро си купих британски акции, така че не ме вълнува офертата - искам си сухото, а не тревопушнически Мидички.
                                BP тоже прилично - остава им да платят около 18 МБ глобичка за оная беля в Мексиканският залив. Резултатите са прилични, въпреки тежките спадове в цената на слузта през миналата година. Разбира се - на мене ми е тръпката колко ще ми снесат на 31-ий март - зеленичко десетаче, или зеленичко шейсетаче.

Тия работи понаучих досега за моите секси акциики, дано съм ви бил мънинко полезен с инфо

Императоре, дано е добър отчета щото банката ,ще има спад при всички обстоятелства но ако е е лош ще има по голям спад по трудно възстановяване...
                                При всички случай в понеделник или вторник ще купувам финансови акции....може и френски...зависи от цената ...
                                При кока кола имаше лош отчет....но ти щом така смяташ...
                                Протокол ,кога изтича записването на Уникредит....?

Коментар

Working...
                                X