IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Значи и двамата държите ментета!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A9...BB%D0%B0%D1%80

Тая от уйкито е с подписа на Рубин! Не знам кой ти е казал(излъгал),че емисията е само една?!Аз лично съм виждал на живо и Трите Двудоларовки(златна,сребърна и бронзова - според цвета на малкия кръгъл печат отдясно на Джеферсън).
    Най-забавното са банкнотите от 0.5, 1, 5, 10 и 100 Б, които още са законно платежно средство - преди време мисля в Аукционът някой продаваше банкнота от 10 Б.

Май ще се наложи пак да почнат да ги печатат.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз пък опитвам да си събера пълната серия еднодоларови банкноти - според номерченцето на регионалната печатница. Само една ми липсва: не помня №7 или №8.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Ето я моята с подписа:
        Жалко,но нищо не струва щом не е с печата на Кенеди!

https://upload.wikimedia.org/wikiped...centennial.jpg
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Бравос! И ти ли Импе вечеряш с дами от руското посолство,че они ни развяват едни и същи банкноти?!
          Убаво де, признавам си, че не знаех за други емисии.

А и имам разни спомени за теб от други теми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Аз скоро си купих малко зелени - от най-оборотното бюрце на Графът - служителката реши да ме хлъзне и ми "пробута" около три банкноти от по два долара. Двете - от 1995 година, третата - отлично запазена - от 1976-а. На тия от 95-а се е разписал някой си Рубин по-старата ми е в сейфът, сега не ми се търси.
            Евала на чейнчаджийката - 40-годишната Зелена мога да я шитна без проблем поне за 15-тина кинта.
            Ето я моята с подписа:

Коментар

Мисля, че моята не е менте. Емисията е 1976 ( 200 години от подписването на Декларацията за независимост), а по това време начело на трежърито е бил Саймън. След малко ще я снимам и ще я постна.

П.П. Явно са няколко емисии. Не го знаех.
              Значи и ти такава имаш. Моята любима Зелена е един Истински долар - Сребърен сертификат - от 1935-а.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                На тия от 95-а се е разписал някой си Рубин
                Бравос! И ти ли Импе вечеряш с дами от руското посолство,че они ни развяват едни и същи банкноти?!

Коментар

В момента е достатъчно волатилен пазара, за да имам време да чета статии. Ако можеш с 2-3 изречения да ми потвърдиш официални данни за печатане на пари, ОК. Ако ли не - другото, дори да е реалност, е Теория на конспирацията.

П.П. Аз също си пазя една неупотребявана двудоларовка. Заинтригува ме. Сега ще погледна чий е подписа. Щото тя е само една емисия. Ако печатат само 2 долара банкнота, това да ни е проблема.
                  Аз скоро си купих малко зелени - от най-оборотното бюрце на Графът - служителката реши да ме хлъзне и ми "пробута" около три банкноти от по два долара. Двете - от 1995 година, третата - отлично запазена - от 1976-а. На тия от 95-а се е разписал някой си Рубин по-старата ми е в сейфът, сега не ми се търси.
                  Евала на чейнчаджийката - 40-годишната Зелена мога да я шитна без проблем поне за 15-тина кинта.

Коментар

Тая от уйкито е с подписа на Рубин! Не знам кой ти е казал(излъгал),че емисията е само една?!Аз лично съм виждал на живо и Трите Двудоларовки(златна,сребърна и бронзова - според цвета на малкия кръгъл печат отдясно на Джеферсън).
                    Мисля, че моята не е менте. Емисията е 1976 ( 200 години от подписването на Декларацията за независимост), а по това време начело на трежърито е бил Саймън. След малко ще я снимам и ще я постна.

П.П. Явно са няколко емисии. Не го знаех.
                    Last edited by anon6706; 05.02.2016, 22:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      Не разбирам защо си хабиш времето да следиш подобни простотии! Те не се пускат за да те насочат към реалността, тъкмо с противоположна цел се продуцират!
                      Апропо, САЩ на практика нямат износ, дори космическата им програма е обезпечена от Русия понастоящем, търговският им баланс със страна като България е отрицателен, а да не говорим за този с Китай.
                      В момента, просто колоса върти суче и не иска да се откаже от наркоманията наречена печатане на пари за неизвършен труд, с което почти никой от другите сили в света не е съгласен.
                      Ще се наложи да се разберат и това гледа в момента пазара.
                      За да няма неясноти, цитирам твоя пост. Кажи ми сега, с какво Колосът (по твои думи), върти и суче и не се отказва от печатането на пари?

Моето мнение е, че той се отказа от печатането към края на миналата година и затова хора като Императора все още не разбират какво им се случва и ще им се случи.

И те питам: Кое те кара да мислиш, че САЩ продължава да печата пари?

Коментар

Моята е редовна - с подписа на Саймън.

Last edited by SPART; 05.02.2016, 21:56.

Коментар

Питам те съвсем човешки: Кое те кара да мислиш, че ФЕД/САЩ все още печатат пари.

Може да съм пропуснал нещо и затова те питам.
                          Пропуснал си, че напечатаните в последните години "пари" са без покритие и това няма да спре. Виж баланса на ФЕД, за справка.
                          Дай да не разводняваме темата, не виждам с какво би ми бил полезен като мисъл, щом и на политика го обърна, а на хората дето се интерсуват от Дакс, пък съвсем!

Коментар

П.П. Аз също си пазя една неупотребявана двудоларовка. Заинтригува ме. Сега ще погледна чий е подписа. Щото тя е само една емисия. Ако печатат само 2 долара банкнота, това да ни е проблема.
                            Моята е редовна - с подписа на Саймън. Твоята "позната" да не работи в руското посолство?

Коментар

Не съм адвокат на Проди,обаче и понеже за трети път питаш:

http://www.mybudget360.com/cost-of-l...ods-inflation/

Едва ли има смисъл да казвам,че от 1913 г. фед не са спирали печатарката!Отделен въпрос е,че тълпата чу за QE едва след 2008....

И друго,поне за мен интересно - преди няколко дни една дама (случайно) ми показа банкнота от 2 долара емисия 2009 г. (с подписа на Гартнър).Ако сащ имаха поне малко останало чувство за достойнство тая банкнота нямаше да я (пре)напечатат!
                              В момента е достатъчно волатилен пазара, за да имам време да чета статии. Ако можеш с 2-3 изречения да ми потвърдиш официални данни за печатане на пари, ОК. Ако ли не - другото, дори да е реалност, е Теория на конспирацията.

Коментар

Кое те кара да мислиш, че ФЕД/САЩ все още печатат пари.
                                Не съм адвокат на Проди,обаче и понеже за трети път питаш:

http://www.mybudget360.com/cost-of-l...ods-inflation/

Едва ли има смисъл да казвам,че от 1913 г. фед не са спирали печатарката!Отделен въпрос е,че тълпата чу за QE едва след 2008....

И друго,поне за мен интересно - преди няколко дни една дама (случайно) ми показа банкнота от 2 долара емисия 2009 г. (с подписа на Гартнър).Ако сащ имаха поне малко останало чувство за достойнство тая банкнота нямаше да я (пре)напечатат!

Коментар

Working...
                                X