If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Такава боза не бях виждал ... да търсиш една планина пари и да не го обясниш прилично и накратко- дори и в сайта на миланската борса не открих нищо освен един проспект от над 100 страници ....
Иначе на тази графика се вижда, че след сплита 10/1 на 23.01 е направен друг сплит на 06.02 1.995/1 https://www.investing.com/equities/unicredito
Май разделиха правата от стойността на акцията . Целта беше да чистят лоши кредити ама още малко и ще успеят да направят акцията чиста ...
В платформата виждам котировки за права на цена 10.93 , ама тя не мърда
Не те съветвам да бързаш - ако си решил да влизаш ...
Като излезе утрешния отчет маса народ ще се панира от големите цифри със знак минус ... макар, че сме виждали и други алогични пазарни реакции ...
Гледай и при Коба какво става ,утре е отчета и при нея....май няма да е много розов и там...?
Такава боза не бях виждал ... да търсиш една планина пари и да не го обясниш прилично и накратко- дори и в сайта на миланската борса не открих нищо освен един проспект от над 100 страници ....
Иначе на тази графика се вижда, че след сплита 10/1 на 23.01 е направен друг сплит на 06.02 1.995/1 https://www.investing.com/equities/unicredito
Май разделиха правата от стойността на акцията . Целта беше да чистят лоши кредити ама още малко и ще успеят да направят акцията чиста ...
В платформата виждам котировки за права на цена 10.93 , ама тя не мърда
Не те съветвам да бързаш - ако си решил да влизаш ...
Като излезе утрешния отчет маса народ ще се панира от големите цифри със знак минус ... макар, че сме виждали и други алогични пазарни реакции ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Човек не знае кога може да стане дългосрочен по принуда.,.. Имам си правило - да не продавам на загуба ...
Според мен това да не продаваш на загуба е малко като инат ,но всеки си има своя стратегия на пазара и затова пазара е така различен ,аз затварям и на загуба предпочитам малки загуби от колкото огромни ,пазара няма да свърши все има човек къде да се нахендри
Малко съм ядосан, защото 82,5 ме устройва за BMW и щях да вляза с една сделка. Само, дето докато се усетя и покрай проблемите, които брокерът ми създава от вчера, изобщо изключих. При евентуален пробой надолу следващ вход 80. Мнения?
Коментар