IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо така гнъсно се сринаха енергийните работи? - Лапнах си още няколко Газпромчета и Мидички... които можеше и по-тънко да си лапна.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Такава боза не бях виждал ... да търсиш една планина пари и да не го обясниш прилично и накратко- дори и в сайта на миланската борса не открих нищо освен един проспект от над 100 страници ....
      Иначе на тази графика се вижда, че след сплита 10/1 на 23.01 е направен друг сплит на 06.02 1.995/1
      https://www.investing.com/equities/unicredito
      Май разделиха правата от стойността на акцията . Целта беше да чистят лоши кредити ама още малко и ще успеят да направят акцията чиста ...
      В платформата виждам котировки за права на цена 10.93 , ама тя не мърда
      Не те съветвам да бързаш - ако си решил да влизаш ...
      Като излезе утрешния отчет маса народ ще се панира от големите цифри със знак минус ... макар, че сме виждали и други алогични пазарни реакции ...
      Гледай и при Коба какво става ,утре е отчета и при нея....май няма да е много розов и там...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

http://www.finanznachrichten.de/nach...credit-spa.htm
        Значи направиха сплит пет към едно ,но новите акции как се записват...
        Или с купуването на тези в момента получаваш и новите или нещо бъркам....
        Такава боза не бях виждал ... да търсиш една планина пари и да не го обясниш прилично и накратко- дори и в сайта на миланската борса не открих нищо освен един проспект от над 100 страници ....
        Иначе на тази графика се вижда, че след сплита 10/1 на 23.01 е направен друг сплит на 06.02 1.995/1
        https://www.investing.com/equities/unicredito
        Май разделиха правата от стойността на акцията . Целта беше да чистят лоши кредити ама още малко и ще успеят да направят акцията чиста ...
        В платформата виждам котировки за права на цена 10.93 , ама тя не мърда
        Не те съветвам да бързаш - ако си решил да влизаш ...
        Като излезе утрешния отчет маса народ ще се панира от големите цифри със знак минус ... макар, че сме виждали и други алогични пазарни реакции ...

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

човек не знае кога може да стане дългосрочен по принуда.,.. Имам си правило - да не продавам на загуба ...
          http://www.finanznachrichten.de/nach...credit-spa.htm
          Значи направиха сплит пет към едно ,но новите акции как се записват...
          Или с купуването на тези в момента получаваш и новите или нещо бъркам....

Коментар

Човек не знае кога може да стане дългосрочен по принуда.,.. Имам си правило - да не продавам на загуба ...
            Според мен това да не продаваш на загуба е малко като инат ,но всеки си има своя стратегия на пазара и затова пазара е така различен ,аз затварям и на загуба предпочитам малки загуби от колкото огромни ,пазара няма да свърши все има човек къде да се нахендри

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

За дългосрочно ли я гледаш аз мисля най много до 92 цента за дългосрочно не я мисля поне за сега
              Човек не знае кога може да стане дългосрочен по принуда.,.. Имам си правило - да не продавам на загуба ...

Коментар

Тия ги гони някаква шизофрения - 16 сплита за 7 г
                За дългосрочно ли я гледаш аз мисля най много до 92 цента за дългосрочно не я мисля поне за сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                  Малко съм ядосан, защото 82,5 ме устройва за BMW и щях да вляза с една сделка. Само, дето докато се усетя и покрай проблемите, които брокерът ми създава от вчера, изобщо изключих. При евентуален пробой надолу следващ вход 80. Мнения?
                  при спад под 78

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Кой какво чете и гледа си е негова работа аз влязох на 0838 цел поне 0880 а после ще е мисля успех на всички
                    Тия ги гони някаква шизофрения - 16 сплита за 7 г

Коментар

• някой с ветрове занимава ли се тук?

Коментар

• Biofrontera

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

до 11 800 не би трябвало да се мисли за късо
                          Аз почивам на ДАХ...
                          Не ви ли е страх че тези 10 дни ще има отчети на ЕС банки като се почне от "най добрите"....
                          Гледам уникредит , райфата , дойчебанк , популаре, ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            Има ли някой къс на дакс?
                            до 11 800 не би трябвало да се мисли за късо
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                              вие за тия коли на боб ли гледате, пръсти ли плюнчите...?
                              чужди езици не знаете ли?
                              Четем отчети, Желязко: и разсъждаваме.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Има ли някой къс на дакс?
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X