IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Тя случайно попадна при мен. Нямам колекционерски наклонности.

Аз затварям кепенците/позициите. Ще пропусна последния половин час, т.е. само ще зяпам.

Успех на дългите и на късите!
    То и аз нямам - освен по отношение на зелените. Има някаква магия в тия зелени хартийки - не зная каква - ама има.

Зяпай и не се изприщвай - че пак ни биха, мрррръсни мишкуняци.

Проклетидаса.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Жалко,но нищо не струва щом не е с печата на Кенеди!

https://upload.wikimedia.org/wikiped...centennial.jpg
      Тя случайно попадна при мен. Нямам колекционерски наклонности.

Аз затварям кепенците/позициите. Ще пропусна последния половин час, т.е. само ще зяпам.

Успех на дългите и на късите!

Коментар

За да няма неясноти, цитирам твоя пост. Кажи ми сега, с какво Колосът (по твои думи), върти и суче и не се отказва от печатането на пари?

Моето мнение е, че той се отказа от печатането към края на миналата година и затова хора като Императора все още не разбират какво им се случва и ще им се случи.

И те питам: Кое те кара да мислиш, че САЩ продължава да печата пари?
        Ми, фактът че печатат, при това урголашката! Какво друго да ме кара?!
        Апропо, имам напечатани от считаните за редки за теб двудоларови, освен от постнатата серия и от доста по-късни, примерно 2003 г.

Коментар

• За да не се самоцитирам и редактирам - но на тази с печата на JFK липсва надписа "Федерален резерв" и е точно този който би трябвало да е според "договора" от 1913 (че фед няма да печата купюри под 10 долара номинал),т.е ако Dj беше жив към 1976 г. сега състоянието на сащ (вероятно) нямаше да е Катастрофално
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Значи и двамата държите ментета!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A9...BB%D0%B0%D1%80

Тая от уйкито е с подписа на Рубин! Не знам кой ти е казал(излъгал),че емисията е само една?!Аз лично съм виждал на живо и Трите Двудоларовки(златна,сребърна и бронзова - според цвета на малкия кръгъл печат отдясно на Джеферсън).
            Най-забавното са банкнотите от 0.5, 1, 5, 10 и 100 Б, които още са законно платежно средство - преди време мисля в Аукционът някой продаваше банкнота от 10 Б.

Май ще се наложи пак да почнат да ги печатат.

Коментар

• Аз пък опитвам да си събера пълната серия еднодоларови банкноти - според номерченцето на регионалната печатница. Само една ми липсва: не помня №7 или №8.

Коментар

Ето я моята с подписа:
                Жалко,но нищо не струва щом не е с печата на Кенеди!

https://upload.wikimedia.org/wikiped...centennial.jpg

Коментар

Бравос! И ти ли Импе вечеряш с дами от руското посолство,че они ни развяват едни и същи банкноти?!
                  Убаво де, признавам си, че не знаех за други емисии.

А и имам разни спомени за теб от други теми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Аз скоро си купих малко зелени - от най-оборотното бюрце на Графът - служителката реши да ме хлъзне и ми "пробута" около три банкноти от по два долара. Двете - от 1995 година, третата - отлично запазена - от 1976-а. На тия от 95-а се е разписал някой си Рубин по-старата ми е в сейфът, сега не ми се търси.
                    Евала на чейнчаджийката - 40-годишната Зелена мога да я шитна без проблем поне за 15-тина кинта.
                    Ето я моята с подписа:

Коментар

Мисля, че моята не е менте. Емисията е 1976 ( 200 години от подписването на Декларацията за независимост), а по това време начело на трежърито е бил Саймън. След малко ще я снимам и ще я постна.

П.П. Явно са няколко емисии. Не го знаех.
                      Значи и ти такава имаш. Моята любима Зелена е един Истински долар - Сребърен сертификат - от 1935-а.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        На тия от 95-а се е разписал някой си Рубин
                        Бравос! И ти ли Импе вечеряш с дами от руското посолство,че они ни развяват едни и същи банкноти?!

Коментар

В момента е достатъчно волатилен пазара, за да имам време да чета статии. Ако можеш с 2-3 изречения да ми потвърдиш официални данни за печатане на пари, ОК. Ако ли не - другото, дори да е реалност, е Теория на конспирацията.

П.П. Аз също си пазя една неупотребявана двудоларовка. Заинтригува ме. Сега ще погледна чий е подписа. Щото тя е само една емисия. Ако печатат само 2 долара банкнота, това да ни е проблема.
                          Аз скоро си купих малко зелени - от най-оборотното бюрце на Графът - служителката реши да ме хлъзне и ми "пробута" около три банкноти от по два долара. Двете - от 1995 година, третата - отлично запазена - от 1976-а. На тия от 95-а се е разписал някой си Рубин по-старата ми е в сейфът, сега не ми се търси.
                          Евала на чейнчаджийката - 40-годишната Зелена мога да я шитна без проблем поне за 15-тина кинта.

Коментар

Тая от уйкито е с подписа на Рубин! Не знам кой ти е казал(излъгал),че емисията е само една?!Аз лично съм виждал на живо и Трите Двудоларовки(златна,сребърна и бронзова - според цвета на малкия кръгъл печат отдясно на Джеферсън).
                            Мисля, че моята не е менте. Емисията е 1976 ( 200 години от подписването на Декларацията за независимост), а по това време начело на трежърито е бил Саймън. След малко ще я снимам и ще я постна.

П.П. Явно са няколко емисии. Не го знаех.
                            Last edited by anon6706; 05.02.2016, 22:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Не разбирам защо си хабиш времето да следиш подобни простотии! Те не се пускат за да те насочат към реалността, тъкмо с противоположна цел се продуцират!
                              Апропо, САЩ на практика нямат износ, дори космическата им програма е обезпечена от Русия понастоящем, търговският им баланс със страна като България е отрицателен, а да не говорим за този с Китай.
                              В момента, просто колоса върти суче и не иска да се откаже от наркоманията наречена печатане на пари за неизвършен труд, с което почти никой от другите сили в света не е съгласен.
                              Ще се наложи да се разберат и това гледа в момента пазара.
                              За да няма неясноти, цитирам твоя пост. Кажи ми сега, с какво Колосът (по твои думи), върти и суче и не се отказва от печатането на пари?

Моето мнение е, че той се отказа от печатането към края на миналата година и затова хора като Императора все още не разбират какво им се случва и ще им се случи.

И те питам: Кое те кара да мислиш, че САЩ продължава да печата пари?

Коментар

Моята е редовна - с подписа на Саймън.

Last edited by SPART; 05.02.2016, 21:56.

Коментар

Working...
                                X