Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
При този спад на BMW към днешна дата спрямо началото на годината и тези постоянно покачващи се показатели от към продадени автомобили, намаляване на замърсяването, увеличаване на печалбите и т.н. просто смятам, че дори при евентуални спънки, е въпрос на 3-6 месеца BMW да си удари отново 90. А при сегашна цена това са 10%.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Така е - но намирам Daimler за по-сгодни, да не говорим, че са и по-могъщи.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
https://www.investing.com/equities/bk-popular
Гледам там се реално време и внимавай с басейна ...
Тук киша само
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
При 82,5 целта ми е 87,5, при 80,0 целта е 85,0. Рискът е само при едни лоши данни при отчета, което не ми се вярва. В момента масово хората имат пари и купуват нови коли. Трябва да се възползваме, докато не е ударила следващата криза.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеУспех!
Къде мога да ги видя в реално време ? .... Днес и утре ще ги мисля докато обикалям пколо един басейн...
Гледам там се реално време и внимавай с басейна ...
Тук киша само
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Вчера гледах - още нямат годишен отчет, нито планирано дивидентченце - не зная - деветмесечният им бе доста добър - ама 82.5 не е ли ного пара? Аз даже се изкушавах да продам....От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКой какво чете и гледа си е негова работа аз влязох на 0838 цел поне 0880 а после ще е мисля успех на всички
Къде мога да ги видя в реално време ? .... Днес и утре ще ги мисля докато обикалям пколо един басейн...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеМалко съм ядосан, защото 82,5 ме устройва за BMW и щях да вляза с една сделка. Само, дето докато се усетя и покрай проблемите, които брокерът ми създава от вчера, изобщо изключих. При евентуален пробой надолу следващ вход 80. Мнения?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
"Стана" би трябвало да означава, че процесът е приключил. Дали не е по-добре, ако използваме "стаВА" /все по-апетитна/?
Единственото ми колебание е поради това, че не съм им чел отчетите от миналата финансова година... Какво ли се казваШЕ в тях?
Не забравям: всички сме в кюпа, но някои мислят, че ще им се размине и раздават квалификации от вида - "моето е добре, а твоето - зле!" /богопомазани били/...
Коментар
-
Малко съм ядосан, защото 82,5 ме устройва за BMW и щях да вляза с една сделка. Само, дето докато се усетя и покрай проблемите, които брокерът ми създава от вчера, изобщо изключих. При евентуален пробой надолу следващ вход 80. Мнения?От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
На профила ти друго пише(2016) ,а и не съм те срещал в темите,които посещавам.The strongest stand last.
Коментар
Коментар