Защо така гнъсно се сринаха енергийните работи? - Лапнах си още няколко Газпромчета и Мидички... които можеше и по-тънко да си лапна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТакава боза не бях виждал ... да търсиш една планина пари и да не го обясниш прилично и накратко- дори и в сайта на миланската борса не открих нищо освен един проспект от над 100 страници ....
Иначе на тази графика се вижда, че след сплита 10/1 на 23.01 е направен друг сплит на 06.02 1.995/1
https://www.investing.com/equities/unicredito
Май разделиха правата от стойността на акцията . Целта беше да чистят лоши кредити ама още малко и ще успеят да направят акцията чиста ...
В платформата виждам котировки за права на цена 10.93 , ама тя не мърда
Не те съветвам да бързаш - ако си решил да влизаш ...
Като излезе утрешния отчет маса народ ще се панира от големите цифри със знак минус ... макар, че сме виждали и други алогични пазарни реакции ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
http://www.finanznachrichten.de/nach...credit-spa.htm
Значи направиха сплит пет към едно ,но новите акции как се записват...
Или с купуването на тези в момента получаваш и новите или нещо бъркам....
Иначе на тази графика се вижда, че след сплита 10/1 на 23.01 е направен друг сплит на 06.02 1.995/1
https://www.investing.com/equities/unicredito
Май разделиха правата от стойността на акцията . Целта беше да чистят лоши кредити ама още малко и ще успеят да направят акцията чиста ...
В платформата виждам котировки за права на цена 10.93 , ама тя не мърда
Не те съветвам да бързаш - ако си решил да влизаш ...
Като излезе утрешния отчет маса народ ще се панира от големите цифри със знак минус ... макар, че сме виждали и други алогични пазарни реакции ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
човек не знае кога може да стане дългосрочен по принуда.,.. Имам си правило - да не продавам на загуба ...
Значи направиха сплит пет към едно ,но новите акции как се записват...
Или с купуването на тези в момента получаваш и новите или нещо бъркам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Човек не знае кога може да стане дългосрочен по принуда.,.. Имам си правило - да не продавам на загуба ...,но всеки си има своя стратегия на пазара и затова пазара е така различен ,аз затварям и на загуба предпочитам малки загуби от колкото огромни ,пазара няма да свърши все има човек къде да се нахендри
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
За дългосрочно ли я гледаш аз мисля най много до 92 цента за дългосрочно не я мисля поне за сегаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТия ги гони някаква шизофрения - 16 сплита за 7 г
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеМалко съм ядосан, защото 82,5 ме устройва за BMW и щях да вляза с една сделка. Само, дето докато се усетя и покрай проблемите, които брокерът ми създава от вчера, изобщо изключих. При евентуален пробой надолу следващ вход 80. Мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКой какво чете и гледа си е негова работа аз влязох на 0838 цел поне 0880 а после ще е мисля успех на всички
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
до 11 800 не би трябвало да се мисли за късо
Не ви ли е страх че тези 10 дни ще има отчети на ЕС банки като се почне от "най добрите"....
Гледам уникредит , райфата , дойчебанк , популаре, ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИма ли някой къс на дакс?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениевие за тия коли на боб ли гледате, пръсти ли плюнчите...?
чужди езици не знаете ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар