IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    вие за тия коли на боб ли гледате, пръсти ли плюнчите...?
    чужди езици не знаете ли?
    Само английски и статистиката им я гледам в техния сайт. Не вярвам да лъжат, понеже вярвам в регулаторите, които ги следят.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• вие за тия коли на боб ли гледате, пръсти ли плюнчите...?
      чужди езици не знаете ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

При този спад на BMW към днешна дата спрямо началото на годината и тези постоянно покачващи се показатели от към продадени автомобили, намаляване на замърсяването, увеличаване на печалбите и т.н. просто смятам, че дори при евентуални спънки, е въпрос на 3-6 месеца BMW да си удари отново 90. А при сегашна цена това са 10%.
        Така е, но по същата логика Daimler още по-сосно да поскъпне би трябвало според мен. Не че с теб съм несъгласен, затуй на изкушението да избягам устоях.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Така е - но намирам Daimler за по-сгодни, да не говорим, че са и по-могъщи.
          При този спад на BMW към днешна дата спрямо началото на годината и тези постоянно покачващи се показатели от към продадени автомобили, намаляване на замърсяването, увеличаване на печалбите и т.н. просто смятам, че дори при евентуални спънки, е въпрос на 3-6 месеца BMW да си удари отново 90. А при сегашна цена това са 10%.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

https://www.investing.com/equities/bk-popular
            Гледам там се реално време и внимавай с басейна ...
            Тук киша само
            Благодаря

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

При 82,5 целта ми е 87,5, при 80,0 целта е 85,0. Рискът е само при едни лоши данни при отчета, което не ми се вярва. В момента масово хората имат пари и купуват нови коли. Трябва да се възползваме, докато не е ударила следващата криза.
              Така е - но намирам Daimler за по-сгодни, да не говорим, че са и по-могъщи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Успех!

Къде мога да ги видя в реално време ? .... Днес и утре ще ги мисля докато обикалям пколо един басейн...
                https://www.investing.com/equities/bk-popular
                Гледам там се реално време и внимавай с басейна ...
                Тук киша само

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Вчера гледах - още нямат годишен отчет, нито планирано дивидентченце - не зная - деветмесечният им бе доста добър - ама 82.5 не е ли ного пара? Аз даже се изкушавах да продам....
                  При 82,5 целта ми е 87,5, при 80,0 целта е 85,0. Рискът е само при едни лоши данни при отчета, което не ми се вярва. В момента масово хората имат пари и купуват нови коли. Трябва да се възползваме, докато не е ударила следващата криза.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Кой какво чете и гледа си е негова работа аз влязох на 0838 цел поне 0880 а после ще е мисля успех на всички
                    Успех!

Къде мога да ги видя в реално време ? .... Днес и утре ще ги мисля докато обикалям пколо един басейн...
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Малко съм ядосан, защото 82,5 ме устройва за BMW и щях да вляза с една сделка. Само, дето докато се усетя и покрай проблемите, които брокерът ми създава от вчера, изобщо изключих. При евентуален пробой надолу следващ вход 80. Мнения?
                      Вчера гледах - още нямат годишен отчет, нито планирано дивидентченце - не зная - деветмесечният им бе доста добър - ама 82.5 не е ли ного пара? Аз даже се изкушавах да продам....

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

"Стана" би трябвало да означава, че процесът е приключил. Дали не е по-добре, ако използваме "стаВА" /все по-апетитна/?

Единственото ми колебание е поради това, че не съм им чел отчетите от миналата финансова година... Какво ли се казваШЕ в тях?

Не забравям: всички сме в кюпа, но някои мислят, че ще им се размине и раздават квалификации от вида - "моето е добре, а твоето - зле!" /богопомазани били/...
                        Кой какво чете и гледа си е негова работа аз влязох на 0838 цел поне 0880 а после ще е мисля успех на всички

Коментар

• Малко съм ядосан, защото 82,5 ме устройва за BMW и щях да вляза с една сделка. Само, дето докато се усетя и покрай проблемите, които брокерът ми създава от вчера, изобщо изключих. При евентуален пробой надолу следващ вход 80. Мнения?

Коментар

• Правилно ,по темата-пълня гапа до 11 800,и не знам дали ще го издържа да го напълня
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Впрегни си фантазията на трейдър с добра логика и може да стигнеш до истината. Все ми е тая какво те тормози: тук си доста години след мен, но нека това не те притеснява, защото този факт не е мерило за нищо.

Нямам какво повече да ти кажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

На профила ти друго пише(2016) ,а и не съм те срещал в темите,които посещавам.
                                Аз го помня от преди 11 години.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X