Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
-
Понеже в евро съм 50% кеш / 50% акции на отделни компании от ДАКС-а и ETF върху самия ДАКС замислям да взема с останалите 50% един къс ДАКС х 1. Какво толкова лошо може да се случи? В момента и без това няма значение дали имаш отделни акции или самия индекс...
Схемата е следната - ДАКС-а продължава да пада и шорт печели евраци, другите губят кажи-речи същите. Като тръгне да се оправя продавам късото и дългите ми растат като бурени у магданоз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениехмм, добре че тогава на луфтханзата едни 500 милиона оперативна печалба идва от други бизнеси, така да кажем "поправка на таксита" и "приготвяне на дюнери за из път"
може просто да поправя такситата на конкуренцията и пак да си е добре
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПредстави си, че си таксиметров шофьор. Бензинът ти е без пари. Стоиш си на стоянката от часове, защото нямаш клиенти, но продължава да върви лизинга на колата, таксата на радиостанцията, данъка към общината, гражданската отговорност, винетката и т.н..... Знаеш ли колко лесно и ти можеш да станеш с отрицателно P/E, макар и да ти е без пари горивото?
може просто да поправя такситата на конкуренцията и пак да си е добреdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениетрудно може да стане -3 с тоя евтин керосин
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБил съм достатъчно време на пазарите, за да ти кажа, че спокойно от 3 може да отиде и на минус 3. Геополитическото напрежение никога не е било добър помощник на авиопревозвачите. Едно нещо да гръмне някъде и всички тръгват надолу.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеда бе страхотен - p/e на азбуката е около 30, луфтханза за 2016 отива под 3
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВ момента данните на компаниите нямат никакво значение. Ама наистина никакво. Ярък пример е превъзходният (уж) отчет на Гугъл. Нито е банкова институция, нито с нефт се занимава, нито с машиностроене, нито има голяма експозиция към Китай, но я виж как се срина след отчета.
В момента, а и това винаги е било, трябва да се слуша какво казва ФЕД.
Щото после пак започват въпроси тип а ла-Императора.
Мхм.. "Даймлер дали ще върне нагоре.."едно ми е притеснено..
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВ момента данните на компаниите нямат никакво значение. Ама наистина никакво. Ярък пример е превъзходният (уж) отчет на Гугъл. Нито е банкова институция, нито с нефт се занимава, нито с машиностроене, нито има голяма експозиция към Китай, но я виж как се срина след отчета.
Щото после пак започват въпроси тип а ла-Императора.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеабе на мен ми е важен вторник, тогава излизат данните на луфтханза за януари. борста ако иска направо да затваря за 10 години, дреме ми
бтв слузта пак чегърта 30 долара
Щото после пак започват въпроси тип а ла-Императора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИмператоре, ти се концентрирай върху това с какъв гап ще отворят китайците другия понеделник.
Коментар
Коментар