IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
    Както си "нямаше" новина и причина за спада, трайно се заговорихте за лоши банки..
    Е, как да няма новина?! Не виждаш ли какво става със CDS-те на някои банки от таблицата, която постна Black and white cat-foot?

Ти, ако чакаш да излезе новината, ще си безкрайно закъснял.

Коментар

• Както си "нямаше" новина и причина за спада, трайно се заговорихте за лоши банки..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Кредит суиз и и банко сантандер и уникредит са в по зле от ДБ.....от това което пишат и което се крие....
        Ясен индикатор, че нещата в европейските банки наистина са зле ще бъде, когато при падащи борси, евро/долар също пада, т.е. доларът поскъпва спрямо еврото. Днес имаше наченки, но може би моментът ще дойде в сряда, след Йелън.

Извинявам се, че така често говоря за тази среща, но наистина тя ще определи търговията за целия февруари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
          Информацията за момента "като тръгне да се оправя" от къде ще я получиш, да знам и аз да насоча телескопа натам
          Е, ще загубя едни 5-6% докато се усетя

Абе, креди сюис-а не знаех, че са толко зле ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
            щото са най-загазили

http://www.zerohedge.com/news/2016-0...oncerned-about

Кредит суиз и и банко сантандер и уникредит са в по зле от ДБ.....от това което пишат и което се крие....

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Понеже в евро съм 50% кеш / 50% акции на отделни компании от ДАКС-а и ETF върху самия ДАКС замислям да взема с останалите 50% един къс ДАКС х 1. Какво толкова лошо може да се случи? В момента и без това няма значение дали имаш отделни акции или самия индекс...
              Схемата е следната - ДАКС-а продължава да пада и шорт печели евраци, другите губят кажи-речи същите. Като тръгне да се оправя продавам късото и дългите ми растат като бурени у магданоз.
              Информацията за момента "като тръгне да се оправя" от къде ще я получиш, да знам и аз да насоча телескопа натам

Коментар

ккато казва Императора.....защо погледа е само в ДБ има още поне 3 европеиски банки и 4 италиански....
                Само в момента Коба е над 8 процента назад и гони нивата когато правеше увеличение....от 5,60-6.....
                щото са най-загазили

http://www.zerohedge.com/news/2016-0...oncerned-about

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Тъй де, ти си хладнокръвен, ама някой друг да не се изнерви допълнително от забележка за ДБ. Иначе и аз доста се замислях да вляза около 15-ката, ама за момента мисля, че рискът не е оправдан, пък и достатъчно се нагризах на дървета. Както би казал Импето - вече съм един вид бобър.

ккато казва Императора.....защо погледа е само в ДБ има още поне 3 европеиски банки и 4 италиански....
                  Само в момента Коба е над 8 процента назад и гони нивата когато правеше увеличение....от 5,60-6.....

Коментар

Защо да дразниш....
                    Ние сме се фанали на клона защото се е навел надолЕ и можем да оберем некоя круша ....ако се счупи ще хванем гнили плодове и чаша студена вода ако скочи нагоре ще организираме некоя екскурзия до хамбург и мноооого бира.... .....
                    Вече съм го минавал този момент с комерса и ман и даже и голфчето стига и мноого и мааалко..........
                    Тъй де, ти си хладнокръвен, ама някой друг да не се изнерви допълнително от забележка за ДБ. Иначе и аз доста се замислях да вляза около 15-ката, ама за момента мисля, че рискът не е оправдан, пък и достатъчно се нагризах на дървета. Както би казал Импето - вече съм един вид бобър.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Due to testify on the Semiannual Monetary Policy Report before the House Financial Services Committee, in Washington DC;

Това го прави на 6 месеца и е подложена на множество въпроси от комисията, на които няма как да отговори с No comment. Често от тази среща излизат повече новини, отколкото от редовните срещи на FOMC, тъй-като е на 6 месеца и Йелън дава малко по-дългосрочни прогнози и очаквания за политиката на ФЕД.
                      дам, важното в случая е какво ще се изпусне за лихвите през март
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Всъщност, какво точно чакаме от Йелън? Щото принципно основоно ЛП ни инересува, пък аз не мисля, че ще рискуват да го вдигат... а в сряда няма за ЛП изказване...
                        Due to testify on the Semiannual Monetary Policy Report before the House Financial Services Committee, in Washington DC;

Това го прави на 6 месеца и е подложена на множество въпроси от комисията, на които няма как да отговори с No comment. Често от тази среща излизат повече новини, отколкото от редовните срещи на FOMC, тъй-като е на 6 месеца и Йелън дава малко по-дългосрочни прогнози и очаквания за политиката на ФЕД.

Коментар

Извинявай, не споменах ДБ, за да не дразня колегите, които са в джаза.

Защо да дразниш....
                          Ние сме се фанали на клона защото се е навел надолЕ и можем да оберем некоя круша ....ако се счупи ще хванем гнили плодове и чаша студена вода ако скочи нагоре ще организираме некоя екскурзия до хамбург и мноооого бира.... .....
                          Вече съм го минавал този момент с комерса и ман и даже и голфчето стига и мноого и мааалко..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                            ооо повярвай ми, има значение дали си в дб или в алианц например
                            Извинявай, не споменах ДБ, за да не дразня колегите, които са в джаза.

Коментар

• Всъщност, какво точно чакаме от Йелън? Щото принципно основоно ЛП ни инересува, пък аз не мисля, че ще рискуват да го вдигат... а в сряда няма за ЛП изказване...

Коментар

Понеже в евро съм 50% кеш / 50% акции на отделни компании от ДАКС-а и ETF върху самия ДАКС замислям да взема с останалите 50% един къс ДАКС х 1. Какво толкова лошо може да се случи? В момента и без това няма значение дали имаш отделни акции или самия индекс...
                                Схемата е следната - ДАКС-а продължава да пада и шорт печели евраци, другите губят кажи-речи същите. Като тръгне да се оправя продавам късото и дългите ми растат като бурени у магданоз.
                                ооо повярвай ми, има значение дали си в дб или в алианц например

Коментар

Working...
                                X