If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ко стаа? Докато ги няма котаците мишките си правят купон ли? Изобщо даже и не слагах в сметките, че немците ще работят Бъкетът ми и идея няма да отваря преди 12 довечера
Не знам - мене ми намирисва на пиянска история... едва 3 януари е.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ко стаа? Докато ги няма котаците мишките си правят купон ли? Изобщо даже и не слагах в сметките, че немците ще работят Бъкетът ми и идея няма да отваря преди 12 довечера
Немците са износители и оттам ще дойде удара......
По скоро по линия на Щатите ,Тръмп ще изгони немските производители за да даде път на щатските ,това е мое виждане.....
Пролетта са моментите на изборите във Франция и активирането на чл. 50 на англичаните....
Има логика... но за британците - вече е ясно, че ще излязат от ЕС. Или някой пак ще бъде изненадан?
Във Франция - аз мисля, че победа на храбрата Марин льо Пен е най-доброто за тая страна.
Пролетта немският пазар по-трудно ударен ще бъде - защото тогава иде времето на дивидентите - а в Германия снасят веднъж годишно.
Немците са износители и оттам ще дойде удара......
По скоро по линия на Щатите ,Тръмп ще изгони немските производители за да даде път на щатските ,това е мое виждане.....
Пролетта са моментите на изборите във Франция и активирането на чл. 50 на англичаните....
за мен пролетта е крайния срок за корекция или сериозен срив.....
Купих малко Коба на 7,2 и сега мисля дали да ги затворя като първа успешна сделка за годината над 7,8 или сега на каквато и да е цена плюс....
В момента е на 7,48-7,50
Успешна година на всички форумци на външните маркети и на нашия също ...
Пролетта немският пазар по-трудно ударен ще бъде - защото тогава иде времето на дивидентите - а в Германия снасят веднъж годишно.
ИНТЕРЕСНО НЕЩО са борсите и нещата дето ги движат ужким..появява се президент на 4ужда страна обещава ала бала и си4ко се юрва да пазарува на база обещанията а те обещанията си останали там някъде на трибуната..тва луда работа ми се види..забрайха китая и дой4е банк и сега друга муха им в главата на тези с парите
Честита нова година на всички много здраве и много профит ,как мислите дали е време за една здрава корекция
за мен пролетта е крайния срок за корекция или сериозен срив.....
Купих малко Коба на 7,2 и сега мисля дали да ги затворя като първа успешна сделка за годината над 7,8 или сега на каквато и да е цена плюс....
В момента е на 7,48-7,50
Успешна година на всички форумци на външните маркети и на нашия също ...
Излязох от ДБ и Коба преди последните ръстове с малък профит - около 10% ... яд ме е , но по едно време за малко да ударя марджин кол ...
Сега я карам по полека - оставих само позиции, които съм купувал около дъното (UNI, SAN, ЦКБ) и спадовете не ме депресират
Винаги съм държал до 5 позиции, предимно банки ...За пропуснати ползи всеки може да говори, но въпросът е кои са перспективните към момента...
От моя гледна точка при сегашния растящ-летящ пазар човек трябва да се оглежда за изход а не за вход.
При корекции на пазара от около 5% (Европейските) бих се оглеждал за Ериксон, Барклейс, Уизеър, ЕОН , да потвърдят дъната си.
Сега съм 100% в акции (доскоро бях 150%) и смятам да си осигуря 30-40% кеш за бъдещо мяу по европейските борси ... като най-вероятно ще разпродам Уникредит. Смятам Сантандер да ми снася дивиденти още дълги години, както и да дочакам първия такъв от ЦКБ ...скоро
Успех и весели празници !
Бях купил и разпродал коба на 5.70 , 7,30/няколко пъти/ , сега не мога да повярвам че до НГ ,ДАУ няма да мине 20 К утре ще взема да влеза с по вече кеш ако е на границата на 7 к....?
А бях казал че ще чакам.....?
Гледах , гледах и не можах да видя защо си се вторачил в точно тия ...
Това ли е най-доброто от пени маркета ?
Това за същата Abengoa ли става въпрос ? http://www.reuters.com/article/idUSFWN1EE0X2
Тези ги следя и затова тях ,предполагам има и доста още вчера мислех да взема Ампер и гледай днес кво прави за Абенгоа е тази там трябва доста да се внимава .но това ще е догодина за тази година дебна Сниаце и ОЧЛ
Коментар