IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ко стаа? Докато ги няма котаците мишките си правят купон ли? Изобщо даже и не слагах в сметките, че немците ще работят Бъкетът ми и идея няма да отваря преди 12 довечера
    Не знам - мене ми намирисва на пиянска история... едва 3 януари е.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ко стаа? Докато ги няма котаците мишките си правят купон ли? Изобщо даже и не слагах в сметките, че немците ще работят Бъкетът ми и идея няма да отваря преди 12 довечера

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Немците са износители и оттам ще дойде удара......
        По скоро по линия на Щатите ,Тръмп ще изгони немските производители за да даде път на щатските ,това е мое виждане.....
        Пролетта са моментите на изборите във Франция и активирането на чл. 50 на англичаните....
        Има логика... но за британците - вече е ясно, че ще излязат от ЕС. Или някой пак ще бъде изненадан?
        Във Франция - аз мисля, че победа на храбрата Марин льо Пен е най-доброто за тая страна.

Коментар

• Абе, ко стана, докато отида да си направя кафе избухна зарята
          Данните за индустрията ли избушиха кочината?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Пролетта немският пазар по-трудно ударен ще бъде - защото тогава иде времето на дивидентите - а в Германия снасят веднъж годишно.
            Немците са износители и оттам ще дойде удара......
            По скоро по линия на Щатите ,Тръмп ще изгони немските производители за да даде път на щатските ,това е мое виждане.....
            Пролетта са моментите на изборите във Франция и активирането на чл. 50 на англичаните....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              за мен пролетта е крайния срок за корекция или сериозен срив.....
              Купих малко Коба на 7,2 и сега мисля дали да ги затворя като първа успешна сделка за годината над 7,8 или сега на каквато и да е цена плюс....
              В момента е на 7,48-7,50
              Успешна година на всички форумци на външните маркети и на нашия също ...
              Пролетта немският пазар по-трудно ударен ще бъде - защото тогава иде времето на дивидентите - а в Германия снасят веднъж годишно.

Коментар

• ИНТЕРЕСНО НЕЩО са борсите и нещата дето ги движат ужким..появява се президент на 4ужда страна обещава ала бала и си4ко се юрва да пазарува на база обещанията а те обещанията си останали там някъде на трибуната..тва луда работа ми се види..забрайха китая и дой4е банк и сега друга муха им в главата на тези с парите
                Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Честита нова година на всички много здраве и много профит ,как мислите дали е време за една здрава корекция
                  за мен пролетта е крайния срок за корекция или сериозен срив.....
                  Купих малко Коба на 7,2 и сега мисля дали да ги затворя като първа успешна сделка за годината над 7,8 или сега на каквато и да е цена плюс....
                  В момента е на 7,48-7,50
                  Успешна година на всички форумци на външните маркети и на нашия също ...

Коментар

Честита нова година на всички много здраве и много профит ,как мислите дали е време за една здрава корекция
                    Две години подред: корекция в началото на януари. Може би тоя път спекулантите ще я отложат, за да изненадат потенциалните свои жертвички?

Коментар

за много години,живи и здрави!

голям плонж надали, странично движение при липса на новини до Q4'2016 отчетите

Коментар

• Честита нова година на всички много здраве и много профит ,как мислите дали е време за една здрава корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Излязох от ДБ и Коба преди последните ръстове с малък профит - около 10% ... яд ме е , но по едно време за малко да ударя марджин кол ...
                          Сега я карам по полека - оставих само позиции, които съм купувал около дъното (UNI, SAN, ЦКБ) и спадовете не ме депресират
                          Винаги съм държал до 5 позиции, предимно банки ...За пропуснати ползи всеки може да говори, но въпросът е кои са перспективните към момента...
                          От моя гледна точка при сегашния растящ-летящ пазар човек трябва да се оглежда за изход а не за вход.
                          При корекции на пазара от около 5% (Европейските) бих се оглеждал за Ериксон, Барклейс, Уизеър, ЕОН , да потвърдят дъната си.
                          Сега съм 100% в акции (доскоро бях 150%) и смятам да си осигуря 30-40% кеш за бъдещо мяу по европейските борси ... като най-вероятно ще разпродам Уникредит. Смятам Сантандер да ми снася дивиденти още дълги години, както и да дочакам първия такъв от ЦКБ ...скоро
                          Успех и весели празници !
                          Бях купил и разпродал коба на 5.70 , 7,30/няколко пъти/ , сега не мога да повярвам че до НГ ,ДАУ няма да мине 20 К утре ще взема да влеза с по вече кеш ако е на границата на 7 к....?
                          А бях казал че ще чакам.....?

Коментар

• Amper днес изтрепа рибата
                            Догодина това е една от сигурните акции в портфейла

Коментар

• http://cincodias.com/cincodias/2016/...34_925299.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Гледах , гледах и не можах да видя защо си се вторачил в точно тия ...
                                Това ли е най-доброто от пени маркета ?
                                Това за същата Abengoa ли става въпрос ?
                                http://www.reuters.com/article/idUSFWN1EE0X2
                                Тези ги следя и затова тях ,предполагам има и доста още вчера мислех да взема Ампер и гледай днес кво прави за Абенгоа е тази там трябва доста да се внимава .но това ще е догодина за тази година дебна Сниаце и ОЧЛ

Коментар

Working...
                                X