If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За много години и от мен ! Живи и здрави и все по-успешни да бъдете !
Всички го чакаме да даде назад Дакса ама нещо ... според мен може да сътворят нещо, когато Тръмпа встъпи в длъжност
Не знам, чуек, не знам... ного рискове има просто. Щатският балон е пред спукване, ного политически рискове в Германия и цяла Европа има... трудна работа помпаницата да продължи.
Не знам, чуек, не знам... ного рискове има просто. Щатският балон е пред спукване, ного политически рискове в Германия и цяла Европа има... трудна работа помпаницата да продължи.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Взех на 90 продадох на 100 после взех на 110 и на 117продадох ,после на 121 пак взех и продадох на 131....сега е много висока цената
Само спекулация но държах в това време доста Комерцбанк и ареалбанк ...
Ного ясно, че за спекулация, на кой са му потрябвали дългосрочно тия глупави костенурки на цена над 100 еврака? Аз не умея такива работи - не ме бива за спекулантин.
Разбира се - ти си прав. Но аз имам правило: да не си пазарувам опозорени компании. Ти - взел спекулативно Костенурчички (ако си взел де), аз - взел Беемвенца инвестиционно.
Взех на 90 продадох на 100 после взех на 110 и на 117продадох ,после на 121 пак взех и продадох на 131....сега е много висока цената
Само спекулация но държах в това време доста Комерцбанк и ареалбанк ...
За мен фолсваген е по атрактивет ако го беше взел на 85 сега е на 142 и нещо
Има ли на линия някой от банковите специалисти дали предвиждат такова рали и в дб....КАТО В кОМЕРЦБАНК...?
Разбира се - ти си прав. Но аз имам правило: да не си пазарувам опозорени компании. Ти - взел спекулативно Костенурчички (ако си взел де), аз - взел Беемвенца инвестиционно.
Криволичи нагоре-надолу кат` тако`а, `начи. Ама разбираемо, де - вчера са били пиени като свинье, сега рачичките им треперят от махмурлукът и ги цепят тимберичките и не знаят к`во да пра`ат.
Коментар