IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Че и аз никога не съм проявявал арогантство и не съм твърдял, че не губя. Ти явно не разбираш, че "топенето" на акциите остава само виртуално, докато не продадеш или не купиш.
    Имам си дивидент: да. Доколкото зная, не е нето незаконно, нито извратено, нито противоестествено.
    Сирьоооозну?

Нека оставим нещата по следния начин - на края на годината, ще покажеш доходността си от немската борса , на която играеш със собствени пари, стига да не си в процес на изчакване на цената да върне, става ли? Аз ще ти покажа доходноста си от ДЗР върху европейски индекси. Целта не е да се излъчи победител, а да се види има ли въобще резултатност някаква. Млъквам.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Не играя на всяка цена.
      Впрочем не съм давал изявления в тази посока.

Нямам арогантността, да заявя, че не съм губил. И на БФБ съм губил.
      Обаче нямам арогантността и за друго. Да твърдя, че всичко ми е супер, стратегията ми работи, а акциите ми да се топят без да ми пука, щот съм бил имал дивидент.
      Че и аз никога не съм проявявал арогантство и не съм твърдял, че не губя. Ти явно не разбираш, че "топенето" на акциите остава само виртуално, докато не продадеш или не купиш.
      Имам си дивидент: да. Доколкото зная, не е нето незаконно, нито извратено, нито противоестествено.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Незнам за Дакс ама Ибекс кърти мивки

Коментар

Хубаво - прави си спекулките - днес си спечелил, утре ще се увътриш, после пак може да направиш някое процентче. Нито ти завиждам, нито пък ще тръгна да те поучавам.

Впрочем ти сигурно никога не се увътряш, нали си... Бог?
          Не играя на всяка цена.
          Впрочем не съм давал изявления в тази посока.

Нямам арогантността, да заявя, че не съм губил. И на БФБ съм губил.
          Обаче нямам арогантността и за друго. Да твърдя, че всичко ми е супер, стратегията ми работи, а акциите ми да се топят без да ми пука, щот съм бил имал дивидент.

Коментар

Всъщност си отиграх движението и си направих едни 7%.
            Повече от дивидентеца, който ти ще уейтиш около година, но при паднала капитализация на актива ?!? (що за стратегия?!?) както и да е..
            Говори си там за гурута, не ми пречиш, днес ще реализирам други проценти с къса продажба..
            Хубаво - прави си спекулките - днес си спечелил, утре ще се увътриш, после пак може да направиш някое процентче. Нито ти завиждам, нито пък ще тръгна да те поучавам.

Впрочем ти сигурно никога не се увътряш, нали си... Бог?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              Е на Дакс нали е с негови пари
              Да, но гледам индексите заради клиентите - а и все пак нали изучавам пазарите?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Това той за клиентите го прави
                Е на Дакс нали е с негови пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Единствената грешка на Импето като дългосрочен е , че постоянно гледа в монитора. Така събира само негативни емоции - без да калкулира печалби или загуби.
                  Това той за клиентите го прави

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Императора е дългосрочен инвеститор а ние сме краткосрочни спекуланти и там е разликата в хоризонта.... за мен ден ,два ,10% и продавам той чака дивидент И СЕ Е ВЛЮБИЛ В АКЦИЯТА ...
                    Има дни когато предпочитам да съм бил дългосрочен а други да съжалявам за това ...
                    Единствената грешка на Импето като дългосрочен е , че постоянно гледа в монитора. Така събира само негативни емоции - без да калкулира печалби или загуби.
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Готово. Лек ден.

Коментар

А дано ,но премаркета е пак надолЕ....
                        защо ДАХ се откачи от ДАУ а едно време вървеше плътно с него....
                        той се качва 1 процент ,дах с два ,той пада с един процент дах пада с два....
                        Да, наистина, беше много по-лесно

Коментар

Предсказал си, ама нещо не се сбъдва - падна индексът един ден с под един процент и ти вече се взе за финансов гуру на прогнозите, порастна ти самочувствието и ти протекоха лигите, та ще ни удавиш.

Софарма, за която говориш никога не ми е била основно дружество - и в момента имам съвсем малко акции, колкото за участие.
                          Всъщност си отиграх движението и си направих едни 7%.
                          Повече от дивидентеца, който ти ще уейтиш около година, но при паднала капитализация на актива ?!? (що за стратегия?!?) както и да е..
                          Говори си там за гурута, не ми пречиш, днес ще реализирам други проценти с къса продажба..
                          Last edited by Manyface God"; 18.03.2016, 09:45.

Коментар

Императора е дългосрочен инвеститор а ние сме краткосрочни спекуланти и там е разликата в хоризонта.... за мен ден ,два ,10% и продавам той чака дивидент И СЕ Е ВЛЮБИЛ В АКЦИЯТА ...
                            Ами естествено - един е инвеститор, друг е спекулант - всеки си решава. Това е нормално.

Коментар

Преди 4 дни предсказах спада, но тук си играят на Ъпкане, стратегии, надъхване и заравяне на глави в пясъка.

Най ми е смешен "Импето". Акциите му падат, но той е яхо доволен. Същото сме го гледали и на БФБ със Софарма примерно... Няма вариант, при който хакционерчетата не правят пари, без значение от цена, спад и прочее незначителни досади.
                              Предсказал си, ама нещо не се сбъдва - падна индексът един ден с под един процент и ти вече се взе за финансов гуру на прогнозите, порастна ти самочувствието и ти протекоха лигите, та ще ни удавиш.

Софарма, за която говориш никога не ми е била основно дружество - и в момента имам съвсем малко акции, колкото за участие.

Коментар

Преди 4 дни предсказах спада, но тук си играят на Ъпкане, стратегии, надъхване и заравяне на глави в пясъка.

Най ми е смешен "Импето". Акциите му падат, но той е яхо доволен. Същото сме го гледали и на БФБ със Софарма примерно... Няма вариант, при който хакционерчетата не правят пари, без значение от цена, спад и прочее незначителни досади.

Коментар

Working...
                                X