IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Най бързо падат и най бързо се качват.... единственото което съжалявам че днес нямам достъп до платформата и купувам на сляпо....
    можеше и да се купи по добре ....следобед.....
    Ако продам коба печеля 6 цента и 3 цента са ми печалба в момента ...
    Цели 15 евра....
    ше се утепаш от дюнери неска с 30 лв. ... Е как така немаш достъп до платформата, обади им се на тея каиши и им се развикай и как така купуваш нещо си без да виждаш ве, ае ти падладел ли си ве

Коментар

Най бързо падат и най бързо се качват.... единственото което съжалявам че днес нямам достъп до платформата и купувам на сляпо....
      Цели 15 евра....
      В момента купуваш банки?
      После да не се сърдиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        абе стига с тея банки ве, заеби ги тех и без тва са изпосници и нишо не праат нито произвеждат, а праат само бербат. Цъкай си там тея производителите на нещо реално или индекса .... Монте Видео ей земи пример от колегата, турил е вето на банкерската пасмина и така и требе ....
        Цели 15 евра....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
          Нито една сделка с банкови акции нямам на външни пазари, не ме кефят.
          На БФБ за последно държах, но и те не ме кефят. За мен банките са табу.
          браво, така поразиите ше намалеят в пъти, Анатема за тея банки

Коментар

Купени банки Коба на 6,03 /възстановен пакет от 6,55/ и Ареалбанк на 28.55 възстановен пакет от 30,55/...
            Е ОН не пада ,ще го чакаме.....
            абе стига с тея банки ве, заеби ги тех и без тва са изпосници и нишо не праат нито произвеждат, а праат само бербат. Цъкай си там тея производителите на нещо реално или индекса .... Монте Видео ей земи пример от колегата, турил е вето на банкерската пасмина и така и требе ....
            Last edited by michaelis12; 26.09.2016, 12:00.

Коментар

• И аз не обичам бамките, макар моята бамка да ме кефи. Дивидент: сосен.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

така така тва е много много важно, че иначе ше минем в тъмната страна .... А що купуват банки не ми е ясно аз ич не ги обичам банките ама разни хора разни идеали ...
                Купени банки Коба на 6,03 /възстановен пакет от 6,55/ и Ареалбанк на 28.55 възстановен пакет от 30,55/...
                Е ОН не пада ,ще го чакаме.....

Коментар

така така тва е много много важно, че иначе ше минем в тъмната страна .... А що купуват банки не ми е ясно аз ич не ги обичам ама разни хора разни идеали ...
                  Нито една сделка с банкови акции нямам на външни пазари, не ме кефят.
                  На БФБ за последно държах, но и те не ме кефят. За мен банките са табу.

Коментар

Е, сега съм на кеш, да не ставаме алчни. Като видя сгода - пак.

Муньо как си трае, че се е нахапал с банкови акции яката.
                    така така тва е много много важно, че иначе ше минем в тъмната страна .... А що купуват банки не ми е ясно аз ич не ги обичам банките ама разни хора разни идеали ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Де изчезна бе: Богов? Станал си от Фюрерът ли?
                      даже фюрерЧе..
                      доволен съм от днешните си 15%

Коментар

Всъщност като се засмятах, процентите без спреда и таксата са 15 само от днес.
                        Де изчезна бе: Богов? Станал си от Фюрерът ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Абселютно съгласен.
                          Това, е просто една част от общата мозайка.
                          Тлъстичка, но част.
                          Целта е ПО-ГОЛЯМА.
                          Да: целта на САЩ е да смажат основният си (и по-силен от тях) икономически конкурент ЕС без оглед на средствата - талибански орди, удар по хипермегамогъщи производители (Костенуркаджиите), атака на бамковата система (пак огромна бамка). Ударите са насочени основно към Германия, защото е опората на ЕС и защото там имат троянски кон - отвратителната меркел, дето, ако немският народ имаше мозък, отдавна да я е свалил и убил по най-брутален, извратено оригинален и мъчителен начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Е ся вече,можеш да почиваш до дгодина!!!
                            Ами, като цяло не е невъзможно, но по изборите ще се прави някое друго евро...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                              какво ви е виновно бабето!?
                              да не би да е длъжно да плаща с парите на данъкоплатците мизериите на некакви колежански джънкита и отрепки

Ами да не би някой друг а тя дава милиарди в Коба и в други банки дрезнер ,мездер и т. н. през Софин и после участва в увеличението...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                както се знае, няма банка дето да не е манипулирала - целият световен полит елит си го знае. не мисля, че ще я фалират, ще я разпарчетисат и с пониски глоби потулят като институция, демек ще и съсипят един път завинаги името. но банката не е самоцел.
                                целта е много поголяма.
                                Абселютно съгласен.
                                Това, е просто една част от общата мозайка.
                                Тлъстичка, но част.
                                Целта е ПО-ГОЛЯМА.
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X