If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А бе много са гулеми ...
там без политическа компонента, нема да мине..
Тия ако фалиргат, мноо пара ше замине...
МНОО ...
знам ли и ас...
както се знае, няма банка дето да не е манипулирала - целият световен полит елит си го знае. не мисля, че ще я фалират, ще я разпарчетисат и с пониски глоби потулят като институция, демек ще и съсипят един път завинаги името. но банката не е самоцел.
целта е много поголяма.
Ако беше само на ДБ а те на целия банков сектор ,това бабе е едно недоразумение....
А аз преди 3 години имах такова добро мнение за него...
Сигурно е че решило да бяга и след него и потоп и залага подводни камъни на следващия....
Имам поръчка купува на 9 ...
какво ви е виновно бабето!?
да не би да е длъжно да плаща с парите на данъкоплатците мизериите на некакви колежански джънкита и отрепки
Що смятам че са ти гръмнали всичките стопа през изминалия месец.....който те нема... то не е срамно да си признаеш ....
Да не мислиш че някой ти верва за 7 % на индекс ....
Ми смятай си, на чужди пари сметка не прави...
Късите са ми затворени всичките днес, на кеш съм.
7% от индекс да ти обяснявам ли, как се правят?
Много е просто. Отваряш къс CFD на CAC примерно, индекса пада с 1.65% КАКТО ДНЕС СТАНА, затваряш позицията и сметката ти е с 7% по-голяма.
Е, сега съм на кеш, да не ставаме алчни. Като видя сгода - пак.
Муньо как си трае, че се е нахапал с банкови акции яката.
Що смятам че са ти гръмнали всичките стопа през изминалия месец.....който те нема... то не е срамно да си признаеш ....
Да не мислиш че някой ти верва за 7 % на индекс ....
ама внимавай щото всеки един момент може да стане дармадан .... С фашагата тряя да се пипа много внимателно, нещо както като се мешат водка с red bull, полека да не е по много, че става лудница ...
Е, сега съм на кеш, да не ставаме алчни. Като видя сгода - пак.
Муньо как си трае, че се е нахапал с банкови акции яката.
Ако беше само на ДБ а те на целия банков сектор ,това бабе е едно недоразумение....
А аз преди 3 години имах такова добро мнение за него...
Сигурно е че решило да бяга и след него и потоп и залага подводни камъни на следващия....
Имам поръчка купува на 9 ...
ама внимавай щото всеки един момент може да стане дармадан .... С фашагата тряя да се пипа много внимателно, нещо както като се мешат водка с red bull, полека да не е по много, че става лудница ...
Изпълнен лимит на късия ДАХ.....
до тук добре сега с купуването какво да го правя....
това за мене е мечовски трап, аз обаче ше използвам момента да си прегрупирам късите, че при следващото връщане нагоре нема да е розово за мойте къси ама ич .... Треа да има още един прът да избуши всичко късо и тогава ше тръгнат на тва сега не му вярвам и треа се внимава, ако се изсипат оше по-добре, но надали
Коментар