If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най бързо падат и най бързо се качват.... единственото което съжалявам че днес нямам достъп до платформата и купувам на сляпо....
можеше и да се купи по добре ....следобед.....
Ако продам коба печеля 6 цента и 3 цента са ми печалба в момента ... Цели 15 евра....
ше се утепаш от дюнери неска с 30 лв. ... Е как така немаш достъп до платформата, обади им се на тея каиши и им се развикай и как така купуваш нещо си без да виждаш ве, ае ти падладел ли си ве
Най бързо падат и най бързо се качват.... единственото което съжалявам че днес нямам достъп до платформата и купувам на сляпо....
Ако продам коба печеля 6 цента и 3 цента са ми печалба в момента ...
Цели 15 евра....
абе стига с тея банки ве, заеби ги тех и без тва са изпосници и нишо не праат нито произвеждат, а праат само бербат. Цъкай си там тея производителите на нещо реално или индекса .... Монте Видео ей земи пример от колегата, турил е вето на банкерската пасмина и така и требе ....
Ако продам коба печеля 6 цента и 3 цента са ми печалба в момента ...
Цели 15 евра....
Купени банки Коба на 6,03 /възстановен пакет от 6,55/ и Ареалбанк на 28.55 възстановен пакет от 30,55/...
Е ОН не пада ,ще го чакаме.....
абе стига с тея банки ве, заеби ги тех и без тва са изпосници и нишо не праат нито произвеждат, а праат само бербат. Цъкай си там тея производителите на нещо реално или индекса .... Монте Видео ей земи пример от колегата, турил е вето на банкерската пасмина и така и требе ....
така така тва е много много важно, че иначе ше минем в тъмната страна .... А що купуват банки не ми е ясно аз ич не ги обичам банките ама разни хора разни идеали ...
Купени банки Коба на 6,03 /възстановен пакет от 6,55/ и Ареалбанк на 28.55 възстановен пакет от 30,55/...
Е ОН не пада ,ще го чакаме.....
така така тва е много много важно, че иначе ше минем в тъмната страна .... А що купуват банки не ми е ясно аз ич не ги обичам ама разни хора разни идеали ...
Нито една сделка с банкови акции нямам на външни пазари, не ме кефят.
На БФБ за последно държах, но и те не ме кефят. За мен банките са табу.
Е, сега съм на кеш, да не ставаме алчни. Като видя сгода - пак.
Муньо как си трае, че се е нахапал с банкови акции яката.
така така тва е много много важно, че иначе ше минем в тъмната страна .... А що купуват банки не ми е ясно аз ич не ги обичам банките ама разни хора разни идеали ...
Абселютно съгласен.
Това, е просто една част от общата мозайка.
Тлъстичка, но част.
Целта е ПО-ГОЛЯМА.
Да: целта на САЩ е да смажат основният си (и по-силен от тях) икономически конкурент ЕС без оглед на средствата - талибански орди, удар по хипермегамогъщи производители (Костенуркаджиите), атака на бамковата система (пак огромна бамка). Ударите са насочени основно към Германия, защото е опората на ЕС и защото там имат троянски кон - отвратителната меркел, дето, ако немският народ имаше мозък, отдавна да я е свалил и убил по най-брутален, извратено оригинален и мъчителен начин.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
както се знае, няма банка дето да не е манипулирала - целият световен полит елит си го знае. не мисля, че ще я фалират, ще я разпарчетисат и с пониски глоби потулят като институция, демек ще и съсипят един път завинаги името. но банката не е самоцел.
целта е много поголяма.
Абселютно съгласен.
Това, е просто една част от общата мозайка.
Тлъстичка, но част.
Целта е ПО-ГОЛЯМА.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар