IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Всичко идва от жълтите с тези спадове ,дау нагоре а жълтите надолЕ... ,тази седмица мисля че ще тества 10К.....идва католическия великден и оборотите ще са по малки...
    Добре е тези неща да се отиграват, а не да се гледат отстрани безучастно, защото това е смисъла на търговията, нали? Доволен съм, че смених метода си на инвестиране и тук имам правото, да използвам и двете посоки, който на БФБ така и няма да ни ги разрешат. С две думи, направих си и днешните 7%.
    Last edited by Manyface God"; 21.03.2016, 10:24.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Яхоооо...

Всичко идва от жълтите с тези спадове ,дау нагоре а жълтите надолЕ... ,тази седмица мисля че ще тества 10К.....идва католическия великден и оборотите ще са по малки...

Коментар

• Яхоооо...
        The strongest stand last.

Коментар

• Не, не се сещам защо рязкото намаляване на разходите води до загуби - обясни ми.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Просто нямам толкова ного неща навън под личното свое управление, а и са доста диверсифицирани, за да управлявам активно портфейлът - в смисъл да продавам при спад и пак да купувам на дъно. Ще извличам ползи и допълнителна печалба, но не толкова значителни, че да си заслужава. Предпочитам управление на вноските - тоест да си допълвам около дъното на бъдещи спадове, каквито сигурно ще има, докато все още изучавам пазарът... с времето ще започна и по-спекулативната да действам.
            Съвсем друго е с инвестициите ми във фондове, където мога да преливам от един към друг вид инвестиция от агресивни към най-консервативни - и от едни към други пазари - с наистина съвсем минимални разходи.
            А вече досети ли се защо евтиният петрол води до загуби за фирмите или още не се сещаш?
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
              импе тука ти дават акъл да махаш акциите въпреки 4е ти носат дивиденти но това е като да си продадеш апартамента въпреки 4е си го дал под наем и вземаш рента само защото около теб са се продали апартаменти като твоя но по евтинотвоя съсед под теб със същия имот го продал щото искал да тури на жена си силикон и спешно му требвали пари и го дал по ниско отколко го купил та и ти требва да си продадеш твоя щото поевтинявали егате логиката
              Просто нямам толкова ного неща навън под личното свое управление, а и са доста диверсифицирани, за да управлявам активно портфейлът - в смисъл да продавам при спад и пак да купувам на дъно. Ще извличам ползи и допълнителна печалба, но не толкова значителни, че да си заслужава. Предпочитам управление на вноските - тоест да си допълвам около дъното на бъдещи спадове, каквито сигурно ще има, докато все още изучавам пазарът... с времето ще започна и по-спекулативната да действам.
              Съвсем друго е с инвестициите ми във фондове, където мога да преливам от един към друг вид инвестиция от агресивни към най-консервативни - и от едни към други пазари - с наистина съвсем минимални разходи.

Коментар

• ЕЦБ

We are moving from "whatever it takes" to "whatever"

Коментар

• импе тука ти дават акъл да махаш акциите въпреки 4е ти носат дивиденти но това е като да си продадеш апартамента въпреки 4е си го дал под наем и вземаш рента само защото около теб са се продали апартаменти като твоя но по евтинотвоя съсед под теб със същия имот го продал щото искал да тури на жена си силикон и спешно му требвали пари и го дал по ниско отколко го купил та и ти требва да си продадеш твоя щото поевтинявали егате логиката
                  Last edited by Stone_Kold; 19.03.2016, 08:52.
                  Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Еми ... като нищо може да се окаже истина. )) Беше се набучил в кока-кола (токсин в черното дробче) също и с дизелгейт се беше позаиграл, но не му знам всъщност всички спекулантски опити За елмазите няма да коментираме, те са извънземни. На сърце ми са само сапфирите (индисйките) и затова са изключение
                    Мога да ти покажа един: 4.91 карата, ама не си го давам

Набучил в Coca cola защото е вкусна и съм си на плюс от тая стабилна и могъща акция, че и дивидентчета ми снася.
                    А със спекулантство не се занимавам.

Коментар

• http://www.varchevbrokers.com/%D0%BF...%D0%BE-%D0%B7/

Акциите на компаниите с малък дълг и пряко обвързани с петрола, постигнаха значително по-силен ръст от началото на годината спрямо цената на S&P500
                      Криза било
                      Вся Власть Советам

Коментар

Както казах сабаале - засега: прав - а защо само тия глупави марципанаджии се излагат?

Прецаканото - шегуваш се нали? Кое: "токсични"? Аз нямам нито Трейсовици, нито Ски-скокченца нито други такива съмнителни работи.
                        ТоксинЪт е извън-бфб бе Имп, как не се догаждаш !?!? На бфб вече всичко е избушено, за къде да се избушва още !??
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Ахахаха, чак пък токсични ...

Еми ... като нищо може да се окаже истина. )) Беше се набучил в кока-кола (токсин в черното дробче) също и с дизелгейт се беше позаиграл, но не му знам всъщност всички спекулантски опити За елмазите няма да коментираме, те са извънземни. На сърце ми са само сапфирите (индисйките) и затова са изключение
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

Днес мисля Даксът и другите европейски ще възстановят загубите от вчера., т.е. ще се повтори предната седмица. Ето - Азия е главно на зелено.
                            Както казах сабаале - засега: прав - а защо само тия глупави марципанаджии се излагат?

Прецаканото - шегуваш се нали? Кое: "токсични"? Аз нямам нито Трейсовици, нито Ски-скокченца нито други такива съмнителни работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Импе освобождавай се от токсичните артии, докато е време
                              Ахахаха, чак пък токсични ...

Коментар

• Импе освобождавай се от токсичните артии, докато е време
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X