Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Last edited by Manyface God"; 21.03.2016, 10:24.The strongest stand last.
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЯхоооо...
Всичко идва от жълтите с тези спадове ,дау нагоре а жълтите надолЕ... ,тази седмица мисля че ще тества 10К.....идва католическия великден и оборотите ще са по малки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПросто нямам толкова ного неща навън под личното свое управление, а и са доста диверсифицирани, за да управлявам активно портфейлът - в смисъл да продавам при спад и пак да купувам на дъно. Ще извличам ползи и допълнителна печалба, но не толкова значителни, че да си заслужава. Предпочитам управление на вноските - тоест да си допълвам около дъното на бъдещи спадове, каквито сигурно ще има, докато все още изучавам пазарът... с времето ще започна и по-спекулативната да действам.
Съвсем друго е с инвестициите ми във фондове, където мога да преливам от един към друг вид инвестиция от агресивни към най-консервативни - и от едни към други пазари - с наистина съвсем минимални разходи.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеимпе тука ти дават акъл да махаш акциите въпреки 4е ти носат дивиденти но това е като да си продадеш апартамента въпреки 4е си го дал под наем и вземаш рента само защото около теб са се продали апартаменти като твоя но по евтинотвоя съсед под теб със същия имот го продал щото искал да тури на жена си силикон и спешно му требвали пари и го дал по ниско отколко го купил та и ти требва да си продадеш твоя
щото поевтинявали
егате логиката
Съвсем друго е с инвестициите ми във фондове, където мога да преливам от един към друг вид инвестиция от агресивни към най-консервативни - и от едни към други пазари - с наистина съвсем минимални разходи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
импе тука ти дават акъл да махаш акциите въпреки 4е ти носат дивиденти но това е като да си продадеш апартамента въпреки 4е си го дал под наем и вземаш рента само защото около теб са се продали апартаменти като твоя но по евтинотвоя съсед под теб със същия имот го продал щото искал да тури на жена си силикон и спешно му требвали пари и го дал по ниско отколко го купил та и ти требва да си продадеш твоя
щото поевтинявали
егате логиката
Last edited by Stone_Kold; 19.03.2016, 08:52.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Еми ... като нищо може да се окаже истина.)) Беше се набучил в кока-кола (токсин в черното дробче)
също и с дизелгейт се беше позаиграл, но не му знам всъщност всички спекулантски опити
За елмазите няма да коментираме, те са извънземни. На сърце ми са само сапфирите (индисйките) и затова са изключение
Набучил в Coca cola защото е вкусна и съм си на плюс от тая стабилна и могъща акция, че и дивидентчета ми снася.
А със спекулантство не се занимавам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://www.varchevbrokers.com/%D0%BF...%D0%BE-%D0%B7/
Акциите на компаниите с малък дълг и пряко обвързани с петрола, постигнаха значително по-силен ръст от началото на годината спрямо цената на S&P500
Криза билоВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакто казах сабаале - засега: прав - а защо само тия глупави марципанаджии се излагат?
Прецаканото - шегуваш се нали? Кое: "токсични"? Аз нямам нито Трейсовици, нито Ски-скокченца нито други такива съмнителни работи.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАхахаха, чак пък токсични ...
Еми ... като нищо може да се окаже истина.)) Беше се набучил в кока-кола (токсин в черното дробче)
също и с дизелгейт се беше позаиграл, но не му знам всъщност всички спекулантски опити
За елмазите няма да коментираме, те са извънземни. На сърце ми са само сапфирите (индисйките) и затова са изключение
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Днес мисля Даксът и другите европейски ще възстановят загубите от вчера., т.е. ще се повтори предната седмица. Ето - Азия е главно на зелено.
Прецаканото - шегуваш се нали? Кое: "токсични"? Аз нямам нито Трейсовици, нито Ски-скокченца нито други такива съмнителни работи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпе освобождавай се от токсичните артии, докато е време
Коментар
Коментар