IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    А защо мислиш, че има смисъл да се мъча да ловя спадове от 2-3%? ... ами няма - при мен няма.

Хермесов, драги - при нива на Даксът от 3000 пункта, да не говорим за 1000 (освен при световен катаклизъм - (термоядрена война или опаткване от метеорит) търговия няма да има... защото никой няма да продава.

Ти ще продадеш ли за 10 лева нещо, което ти носи пасивен годишен доход от 6 лева? Или - ако имаш сигурен депозит в бамка, с 60% лихва, ще го развалиш ли?
    Историята казва друго,без да има война има прецедент от спад на фондовия пазар от 1000% в най-голямата икономика,положението тогава има доста сходни черти с положението сега,а историята винаги се повтаря

Коментар

Че той спадът беше ясен - още като видях Азия. И какво?

Впрочем интересно ми е как ще обяснят логически тоя спад.
      И какво? Ами нищо особено. Миналата седмица те предупредих за едни 2-3 дни, след което .... Не ми повярва. Тогава бяхме на 10000-10100 идеално за продажба. Сега сме на 9600. Мисля, че тези 2-3 дни ти изядоха дивиденто изцяло, а не виждам скоро светлина в тунела ... Не ме разбирай погрешно, лошо няма да си дългосрочен. Твоят проблем, е че си се набълбукал на високото и сега не е приятно. Ако държиш да си дългосрочен сега е добре да държиш кеш и да чакаш по ниски нива.Дивидентът няма да избяга, а ще бъде и по-сладък
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Ми губиш, какво.. Или си продал? Съмнява ме.
        Продай и купи в ниското, играй къси.. ама да ни баламосваш с дивидентни стратегии, недосегаеми от цени и време..

Като е бил ясен спада, как го отигра, изгледа го страшно или му се скара?
        А защо мислиш, че има смисъл да се мъча да ловя спадове от 2-3%? ... ами няма - при мен няма.

Хермесов, драги - при нива на Даксът от 3000 пункта, да не говорим за 1000 (освен при световен катаклизъм - (термоядрена война или опаткване от метеорит) търговия няма да има... защото никой няма да продава.

Ти ще продадеш ли за 10 лева нещо, което ти носи пасивен годишен доход от 6 лева? Или - ако имаш сигурен депозит в бамка, с 60% лихва, ще го развалиш ли?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Този спад е лесно обясним,понадигнаха индексите март големите играчи да се поочистят и сега надолу,3-4-5000 -оптимистичен вариант,900-1000-1500 песимистичен такъв

Коментар

Посочих го при стойност на DAX 9900.

Около 7ми март.
            Да, но месец преди това DAX вече е ходил до това ниво, така че нещо не схващам смисъл на предния ти пост - "прогнозираш" нещо, което вече се е било случило или твърдиш, че вече сме видяли дъното на низходящия тренд?

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              Т.е. ти си посочил вероятното дъно (8800) близо месец, след като DAX стига до там и след това силно поскъпва?!?
              Посочих го при стойност на DAX 9900.

Около 7ми март.
              The strongest stand last.

Коментар

Още преди месец посочих стойността 8800 като вероятна точка за край на низходящата вълна, която е част от негативния тренд, започнал през август 2015та.
                Т.е. ти си посочил вероятното дъно (8800) близо месец, след като DAX стига до там и след това силно поскъпва?!?

Коментар

• Далу жонса е бъкан с петролни компаний и въпреки спада на петрола той лети близо до рекордна стойност а дакса няма петролни и пропада на тва се казва логично обяснение
                  Вся Власть Советам

Коментар

Ми губиш, какво.. Или си продал? Съмнява ме.
                    Продай и купи в ниското, играй къси.. ама да ни баламосваш с дивидентни стратегии, недосегаеми от цени и време..

Като е бил ясен спада, как го отигра, изгледа го страшно или му се скара?
                    Last edited by Manyface God"; 05.04.2016, 10:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                      Long....
                      Храбрец си, не ти пука от падащи ками явно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        За мен ДАХ ще се възстанови след падане или до 9500- сега 9600 или до 8800...
                        докато не излезнат добри данни за банките ,няма да има нищо положително.....така че да се надяваме че американските банки ще дадат добри отчети....
                        Още преди месец посочих стойността 8800 като вероятна точка за край на низходящата вълна, която е част от негативния тренд, започнал през август 2015та.

Коментар

• Long Thyssen Krupp AG @ 18.26/0.59

http://www.zertifikate.commerzbank.d...507541115&pc=3

Коментар

• Long BMW AG @ 75/0.12

http://www.zertifikate.commerzbank.d...482436322&pc=3

Коментар

"Игра си го играеш!"

Коментар

• Long Daimler AG @ 63.36/0.18

http://www.zertifikate.commerzbank.d...501682865&pc=3

Коментар

Working...
                                X