Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе той спадът беше ясен - още като видях Азия. И какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИмпе, сложи ли памперса? Ще отваряме към 9660. Мисля, че "храбрият" DAX напълни гащите за пореден път. За това го харесвам аз него. Дневни движения от 5-6% за нищо ги няма
Впрочем интересно ми е как ще обяснят логически тоя спад.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеГледам, че и Даймлер пада, но какво от това? Дивидент ще има!
докато не излезнат добри данни за банките ,няма да има нищо положително.....така че да се надяваме че американските банки ще дадат добри отчети....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИмпе, сложи ли памперса? Ще отваряме към 9660. Мисля, че "храбрият" DAX напълни гащите за пореден път. За това го харесвам аз него. Дневни движения от 5-6% за нищо ги няма.
Чакат си дивидента...
Дебели глави.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort Stada Arzneimittel AG (MDAX)
@0.17/35.98
http://www.zertifikate.commerzbank.d...478506995&pc=4
Коментар
-
-
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе ние тука се мотаем цял месец вече: неговата кожа. но да - подкрепа - ето: Щатите са на минус (неголям, но все пък), обаче Даксът се бие храбро. Ако беше на 10 000+, щеше да падне поне с 0.8% заради щатите.
Успех на можещите хора. Импе, дано и теб те огрее...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе ние тука се мотаем цял месец вече: неговата кожа. но да - подкрепа - ето: Щатите са на минус (неголям, но все пък), обаче Даксът се бие храбро. Ако беше на 10000+, щеше да падне поне с 0.8% заради щатите.Чичо Сам и той поизчерпва горивото, не може все нагоре
Мисля, че предстои истински тест, колко аджeба е храбър даксът
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
Коментар