IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    ДНес??? От една седмица ми е седмица за къси...
    да се надяваме да ползваш някви стопове щото както спи и се мота особено фашагата после като литне едни 300-400 пункта ходи го гони нищо, че след това може да се срути с 1500 .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Днес май ще е ден за къси ......при дах..
      гледай S&P 500 каквото той прави другите ше го следват. Ако бутат в една посока преди лихвите значи после ще е наобратно, за тва по-добре днес да са нагоре пък след сряда да потъват там. Като го гледам може да има малко надолу, но после да му бият една ръчка да изпотрепат късите. Ей го слизат 3 пъти до 2115 и не ще повече надолу, като няма страх няма и надолу и шах с пешката на никъде. Като незнаеш кво се случва стоиш и гледаш или имаш от всичко като мене къси, дълги, секви накъде и да ходи после ше го наместим някак си ...... нема се плашиш

Коментар

сега прочетох за тази"заигравка" пак на американците с ДБ на стойност 14 милиарда....
        Днес да му мислят банките....
        Време е ЕК да глобят Microsoft за монопол и нелоялни практики ....
        После и следващите от списъка
        https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._500_companies
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          За мен играта е проста:
          - в смутни времена играя контра - щото нещата се променят бързо и противно на очакванията
          - когато има блажен пазар - може и да карам по тренда
          Е, то по тази логика трябва постоянно да си дълъг

Коментар

• сега прочетох за тази"заигравка" пак на американците с ДБ на стойност 14 милиарда....
            Днес да му мислят банките....

Коментар

За мен играта е проста:
              - в смутни времена играя контра - щото нещата се променят бързо и противно на очакванията
              Мисля, че сме далеч от нирваната

п.с. сега съм пас - не затварям (щото не ми е излязъл таргета), но не откривам щото съм поел яко риск ...
              Ами аз купувах и затварях и с малка печалба от 5-7 % на 50% от портфейла ,другите ги държа главно банки .. ...

Коментар

ДНес??? От една седмица ми е седмица за къси...

Коментар

ДАХ е 10417 с 15 пункта по слаб от вчера и желанието на инвеститорите да продават в петък пред фед.... верно данните са че нищо няма да измислят ново но тези лихви ги стряскат , щото се търси повод да се събори борсата но това не е желанието още на уолстриит...
                  За мен играта е проста:
                  Мисля, че сме далеч от нирваната

п.с. сега съм пас - не затварям (щото не ми е излязъл таргета), но не откривам щото съм поел яко риск ...

Коментар

Да не те подлъжат с цената на DB на премаркета .. не е задължително и Дакса да е надоле
                    ДАХ е 10417 с 15 пункта по слаб от вчера и желанието на инвеститорите да продават в петък пред фед.... верно данните са че нищо няма да измислят ново но тези лихви ги стряскат , щото се търси повод да се събори борсата но това не е желанието още на уолстриит...
                    Истината е че нямам ДБ но искам да бутнат маркета да осредня една ,две банки и неколко други ..

Коментар

Да не те подлъжат с цената на DB на премаркета .. не е задължително и Дакса да е надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        абе къси къси ама като го изпъват кат ластик ми яде акаунта ше им се невиди и в бандзовите ... Принуждавам се да го подпирам отдоле кат при ученичките Ааа Тръмплината стане ли главатар оттатък блатото ше има ски спускания гигантски слалом .....

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                          аз затова пускам само къси да не се омотам и не бързам когато искат тогава да излизат ама като гледам сега като дойде клоуна Тръмп ще има сеч
                          абе къси къси ама като го изпъват кат ластик ми яде акаунта ше им се невиди и в бандзовите ... Принуждавам се да го подпирам отдоле кат при ученичките Ааа Тръмплината стане ли главатар оттатък блатото ше има ски спускания гигантски слалом .....

Last edited by michaelis12; 15.09.2016, 23:49.

Коментар

януарските дълги дет оревах орталъка излезнаа, то погледни го къде отиде ама после с късите се нахендрих и ги влачим още и са съм се опетлал къси, дълги, среди, тънки, дебели секви иам .....
                            Много клатат джанката тея изроди напред надзад напрао да ти писне на пискюла брате ужаст ....
                            аз затова пускам само къси да не се омотам и не бързам когато искат тогава да излизат ама като гледам сега като дойде клоуна Тръмп ще има сеч

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                              майкъле излезнаха ли дългите бе да го ева
                              януарските дълги дет оревах орталъка излезнаа, то погледни го къде отиде ама после с късите се нахендрих и ги влачим още и са съм се опетлал къси, дълги, среди, тънки, дебели секви иам .....
                              Много клатат джанката тея изроди напред надзад напрао да ти писне на пискюла брате ужаст ....

Коментар

да само кат гледам слеащите неколко дена ше е нагоре ..... пу да им се невиди
                                майкъле излезнаха ли дългите бе да го ева

Коментар

Working...
                                X