IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
    Импе, сложи ли памперса? Ще отваряме към 9660. Мисля, че "храбрият" DAX напълни гащите за пореден път. За това го харесвам аз него. Дневни движения от 5-6% за нищо ги няма
    Че той спадът беше ясен - още като видях Азия. И какво?

Впрочем интересно ми е как ще обяснят логически тоя спад.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Гледам, че и Даймлер пада, но какво от това? Дивидент ще има!
      За мен ДАХ ще се възстанови след падане или до 9500- сега 9600 или до 8800...
      докато не излезнат добри данни за банките ,няма да има нищо положително.....така че да се надяваме че американските банки ще дадат добри отчети....

Коментар

• Гледам, че и Даймлер пада, но какво от това? Дивидент ще има!
        The strongest stand last.

Коментар

Импе, сложи ли памперса? Ще отваряме към 9660. Мисля, че "храбрият" DAX напълни гащите за пореден път. За това го харесвам аз него. Дневни движения от 5-6% за нищо ги няма
          Ох малеее, и днес доволно, а някои отново са така .
          Чакат си дивидента...
          Дебели глави.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
            Short Stada Arzneimittel AG (MDAX)

@0.17/35.98

http://www.zertifikate.commerzbank.d...478506995&pc=4
            out 0.2

Коментар

out 0.24

Коментар

double @ 0.16
                ot 0.19

Коментар

Out 0.13

Коментар

• Импе, сложи ли памперса? Ще отваряме към 9660. Мисля, че "храбрият" DAX напълни гащите за пореден път. За това го харесвам аз него. Дневни движения от 5-6% за нищо ги няма
                    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Че ние тука се мотаем цял месец вече: неговата кожа. но да - подкрепа - ето: Щатите са на минус (неголям, но все пък), обаче Даксът се бие храбро. Ако беше на 10 000+, щеше да падне поне с 0.8% заради щатите.
                      Ние тука въобще не се мотаем. През ден си правим по едни 7% още с отварянето.
                      Успех на можещите хора. Импе, дано и теб те огрее...

Коментар

Че ние тука се мотаем цял месец вече: неговата кожа. но да - подкрепа - ето: Щатите са на минус (неголям, но все пък), обаче Даксът се бие храбро. Ако беше на 10000+, щеше да падне поне с 0.8% заради щатите.
                        Верно, че откакто добрият чичо Драги увеличи стимулите и от съпротива стана подкрепа сме го навестявали 2-3 пъти, както и 10-то хилядника, ама от два дни направо сме седнали на него Чичо Сам и той поизчерпва горивото, не може все нагоре Мисля, че предстои истински тест, колко аджeба е храбър даксът

Коментар

Импе, пак сме на ключовите нива на подкрепа. Има, няма, от два дни си ги ухажваме здраво Колкото по-дълго стоим там, толкова по-голям шанс да подадат
                          Че ние тука се мотаем цял месец вече: неговата кожа. но да - подкрепа - ето: Щатите са на минус (неголям, но все пък), обаче Даксът се бие храбро. Ако беше на 10 000+, щеше да падне поне с 0.8% заради щатите.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Така е - но скоро ще загубим дивидентаджийската подкрепа - поне на Даксът - а това е нехубаво.

Иначе да - спрямо щатските пазари, другите са по-подценени.
                            Импе, пак сме на ключовите нива на подкрепа. Има, няма, от два дни си ги ухажваме здраво Колкото по-дълго стоим там, толкова по-голям шанс да подадат

Коментар

• Short Merck KGaA
                              @75.55/0.11

http://www.zertifikate.commerzbank.d...501683931&pc=4

Коментар

in at @ 0.67 again
                                out 0.7

Коментар

Working...
                                X