IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    През франкфурт европейски дълги акции и за застраховка от време на време къс ДАХ... ....
    какво значи "през Франкфурт" директно имаш акаунт в Xetra ли ко и фашагата с кво го джиткаш CFD ?!? Ако е тва нема как да си директно през Xetra, а някой брокер който има достъп до Xetrata ...

Коментар

Банковия сектор отдавна е разбит в Германия , там тепъва ще има пробойни ....в даймлер , порше , фолсваген , бмв и ман който са основно застъпени в индекса....там ще бъде страшно аз съм купувал фолсваген на 60 евра ,мерцедес на 40 и т.н... ами енергетиката .......
      Ми аре: и аз искам Daimler на четиридесетуна... знаеш ли колко им дреме на китайските хора, облизващи се по Мерцедесченца, за бамковият сектор в Германия? Ама: няма... надали и ще има.
      Аз и на петдесетуна съм навит...

Абе: що викате "фашагата" а говорите за Дакс? Все се бръкам и мисля: обсъждате Италия...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        ти кво търгуваш ве само немски акции и CFD на фашагата ли ??
        През франкфурт европейски дълги акции и за застраховка от време на време къс ДАХ... ....

Коментар

така де ,така и аз го виждам.....
          ти кво търгуваш ве само немски акции и CFD на фашагата ли ??

Коментар

фашагата пропада начи до къде 10100 - 9900 те там некъде требе да спре (SMA200/SMA100 Daily), ако не спре йебига .... слеащата седмица след средата нагори щото лихвите нема да дигат и те така ....
            Аз иам от всичко да пада да се вдига квот иска да прай ....
            така де ,така и аз го виждам.....

Коментар

Така го играя поръчки купува при сантандер , коба , еон на два процента надолЕ от сегашните цени пък каквото ще да става ,дах ми е къс от вчера....... от 10430 , стоп на 10, 505 .., ДБ я мисля до колко може да падне ,някой казват под 10...
              ЕОН е на около 6...
              фашагата пропада начи до къде 10100 - 9900 те там некъде требе да спре (SMA200/SMA100 Daily), ако не спре йебига .... слеащата седмица след средата нагори щото лихвите нема да дигат и те така ....
              Аз иам от всичко да пада да се вдига квот иска да прай ....

Коментар

ако е така както казваш то следващата сряда са нагоре щото лихви йок .... ако се объркат и вдигнат лихвите като капак на всичко Тръмплината да стане президент е тогава ше се поизсипат ....
                Така го играя поръчки купува при сантандер , коба , еон на два процента надолЕ от сегашните цени пък каквото ще да става ,дах ми е къс от вчера....... от 10430 , стоп на 10, 505 .., ДБ я мисля до колко може да падне ,някой казват под 10...
                ЕОН е на около 6...

Коментар

Има голяма вероятност , довечера по време на американската сесия да запукат ДБ , банките а покрай тях и индекса....
                  ако е така както казваш то следващата сряда са нагоре щото лихви йок .... ако се объркат и вдигнат лихвите като капак на всичко Тръмплината да стане президент е тогава ше се поизсипат ....

Коментар

еми те се дърват налагат санкции, глупости не рачат да търгуват са тва си е техен проблем, като карат първо политиката пред търговията тъй ше е тя, но акциите няма да пропаднат кой знае кво те си следват индекса, ей го DAXa явно не е впечатлен от пропадането на Deutsche Bank
                    Има голяма вероятност , довечера по време на американската сесия да запукат ДБ , банките а покрай тях и индекса....

Коментар

Банковия сектор отдавна е разбит в Германия , там тепъва ще има пробойни ....в даймлер , порше , фолсваген , бмв и ман който са основно застъпени в индекса....там ще бъде страшно аз съм купувал фолсваген на 60 евра ,мерцедес на 40 и т.н... ами енергетиката .......
                      еми те се дърват налагат санкции, глупости не рачат да търгуват са тва си е техен проблем, като карат първо политиката пред търговията тъй ше е тя, но акциите няма да пропаднат кой знае кво те си следват индекса, ей го DAXa явно не е впечатлен от пропадането на Deutsche Bank

Коментар

не не не ще върне най-много 50% ей сега гледам Deutsche Bank паднали с 8% а DAX с 0.5% това е смешно напрао ....

Коментар

Значи кризата идва...при Щатите и печатницата няма да ги спаси.....
                          Ама дотогава ще се качва....и така вече няколко години , не може да се гледа маркета без да се рискува ....просто требва да се подсигурява стабилно ....
                          Ако стане криза сериозна Дау ще върне най малко 50 %....както през 2008г на 7,8 К а Дах на 5 к....та затова требва да се мисли ..
                          Банките са узрели за кризата и са паднали на 50% и повече от 2008 г... ако стане пак ще ги фалират...
                          не не не ще върне най-много 50% ей сега гледам Deutsche Bank паднали с 8% а DAX с 0.5% това е смешно напрао ....

Коментар

абе заеби ти мнения, глей поне къде са тея ЕМА 50, SMA100 и SMA200 на дневна и седмична. Фашагата в момента стои на Daily EMA50 на Weekly още малко до SMA100. MACD е над 0 чакаш го да върне и нагоре. Или с твойте акции влизай тогава кат мислиш, че индекса ше ходи нагоре, като DAXа хвърчи и акциите с него нема Capexa Mapexa P/E M/E, бежанци, руснаци и секви глупости ....

P.S. По принцип индексите са 75% bullish нагоре 25% bearish, всичките тези кризи мризи най-много да го срежат на 50% на 0 надали ше отиде. Късите са екстремно рискови позиции, защото никой незнае кога и с колко ше падне. Са напоследък т.е. последните години малко доста се покачи и е редно да пропадне по някое време но слезне ли на 8000 Multiyear support ше даде як рикошет фашагата
                            Най много къде е бил на 12000 +- значи като дойде криза или мечи пазар там /2 става 6000 торка сега е на 10 сятка на 8 морка има здрав support.
                            Значи кризата идва...при Щатите и печатницата няма да ги спаси.....
                            Ама дотогава ще се качва....и така вече няколко години , не може да се гледа маркета без да се рискува ....просто требва да се подсигурява стабилно ....
                            Ако стане криза сериозна Дау ще върне най малко 50 %....както през 2008г на 7,8 К а Дах на 5 к....та затова требва да се мисли ..
                            Банките са узрели за кризата и са паднали на 50% и повече от 2008 г... ако стане пак ще ги фалират...

Коментар

Не се плаша, търся мнения за ситуацията и как виждат индекса в бъдеще ....даже и да са различни от моето но подплатени с аргументи ще ми е от полза...аз съм по скоро спекулант но не търгувам СФД а чисти действителни акций щото не обичам да фалирам.... при тях има винаги възможност да наваксаш грешките след време докато на сфд ти гърми позицията .....а ако има гап...
                              абе заеби ти мнения, глей поне къде са тея ЕМА 50, SMA100 и SMA200 на дневна и седмична. Фашагата в момента стои на Daily EMA50 на Weekly още малко до SMA100. MACD е над 0 чакаш го да върне и нагоре. Или с твойте акции влизай тогава кат мислиш, че индекса ше ходи нагоре, като DAXа хвърчи и акциите с него нема Capexa Mapexa P/E M/E, бежанци, руснаци и секви глупости ....

P.S. По принцип индексите са 75% bullish нагоре 25% bearish, всичките тези кризи мризи най-много да го срежат на 50% на 0 надали ше отиде. Късите са екстремно рискови позиции, защото никой незнае кога и с колко ше падне. Са напоследък т.е. последните години малко доста се покачи и е редно да пропадне по някое време но слезне ли на 8000 Multiyear support ше даде як рикошет фашагата
                              Най много къде е бил на 12000 +- значи като дойде криза или мечи пазар там /2 става 6000 торка сега е на 10 сятка на 8 морка има здрав support.
                              Last edited by michaelis12; 16.09.2016, 11:22.

Коментар

гледай S&P 500 каквото той прави другите ше го следват. Ако бутат в една посока преди лихвите значи после ще е наобратно, за тва по-добре днес да са нагоре пък след сряда да потъват там. Като го гледам може да има малко надолу, но после да му бият една ръчка да изпотрепат късите. Ей го слизат 3 пъти до 2115 и не ще повече надолу, като няма страх няма и надолу и шах с пешката на никъде. Като незнаеш кво се случва стоиш и гледаш или имаш от всичко като мене къси, дълги, секви накъде и да ходи после ше го наместим някак си ...... нема се плашиш

Не се плаша, търся мнения за ситуацията и как виждат индекса в бъдеще ....даже и да са различни от моето но подплатени с аргументи ще ми е от полза...аз съм по скоро спекулант но не търгувам СФД а чисти действителни акции щото не обичам да фалирам.... при тях има винаги възможност да наваксаш грешките след време докато на сфд ти гърми позицията .....а ако има гап...

Коментар

Working...
                                X