If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да се надяваме да ползваш някви стопове щото както спи и се мота особено фашагата после като литне едни 300-400 пункта ходи го гони нищо, че след това може да се срути с 1500 .....
гледай S&P 500 каквото той прави другите ше го следват. Ако бутат в една посока преди лихвите значи после ще е наобратно, за тва по-добре днес да са нагоре пък след сряда да потъват там. Като го гледам може да има малко надолу, но после да му бият една ръчка да изпотрепат късите. Ей го слизат 3 пъти до 2115 и не ще повече надолу, като няма страх няма и надолу и шах с пешката на никъде. Като незнаеш кво се случва стоиш и гледаш или имаш от всичко като мене къси, дълги, секви накъде и да ходи после ше го наместим някак си ...... нема се плашиш
За мен играта е проста:
- в смутни времена играя контра - щото нещата се променят бързо и противно на очакванията
- когато има блажен пазар - може и да карам по тренда
За мен играта е проста:
- в смутни времена играя контра - щото нещата се променят бързо и противно на очакванията
Мисля, че сме далеч от нирваната
п.с. сега съм пас - не затварям (щото не ми е излязъл таргета), но не откривам щото съм поел яко риск ...
Ами аз купувах и затварях и с малка печалба от 5-7 % на 50% от портфейла ,другите ги държа главно банки .. ...
ДАХ е 10417 с 15 пункта по слаб от вчера и желанието на инвеститорите да продават в петък пред фед.... верно данните са че нищо няма да измислят ново но тези лихви ги стряскат , щото се търси повод да се събори борсата но това не е желанието още на уолстриит...
За мен играта е проста:
Мисля, че сме далеч от нирваната
п.с. сега съм пас - не затварям (щото не ми е излязъл таргета), но не откривам щото съм поел яко риск ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Да не те подлъжат с цената на DB на премаркета .. не е задължително и Дакса да е надоле
ДАХ е 10417 с 15 пункта по слаб от вчера и желанието на инвеститорите да продават в петък пред фед.... верно данните са че нищо няма да измислят ново но тези лихви ги стряскат , щото се търси повод да се събори борсата но това не е желанието още на уолстриит...
Истината е че нямам ДБ но искам да бутнат маркета да осредня една ,две банки и неколко други ..
абе къси къси ама като го изпъват кат ластик ми яде акаунта ше им се невиди и в бандзовите ... Принуждавам се да го подпирам отдоле кат при ученичките Ааа Тръмплината стане ли главатар оттатък блатото ше има ски спускания гигантски слалом .....
аз затова пускам само къси да не се омотам и не бързам когато искат тогава да излизат ама като гледам сега като дойде клоуна Тръмп ще има сеч
абе къси къси ама като го изпъват кат ластик ми яде акаунта ше им се невиди и в бандзовите ... Принуждавам се да го подпирам отдоле кат при ученичките Ааа Тръмплината стане ли главатар оттатък блатото ше има ски спускания гигантски слалом .....
януарските дълги дет оревах орталъка излезнаа, то погледни го къде отиде ама после с късите се нахендрих и ги влачим още и са съм се опетлал къси, дълги, среди, тънки, дебели секви иам .....
Много клатат джанката тея изроди напред надзад напрао да ти писне на пискюла брате ужаст ....
аз затова пускам само къси да не се омотам и не бързам когато искат тогава да излизат ама като гледам сега като дойде клоуна Тръмп ще има сеч
януарските дълги дет оревах орталъка излезнаа, то погледни го къде отиде ама после с късите се нахендрих и ги влачим още и са съм се опетлал къси, дълги, среди, тънки, дебели секви иам .....
Много клатат джанката тея изроди напред надзад напрао да ти писне на пискюла брате ужаст ....
Коментар