IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А Даксът продължава да бие мишкуняците по носът, напук на лекият спад на слузта. Това леко ме изненадва - ама нищо - нека бие. Мишкуняк се гони с метла.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
      Март продажбите на автомобили в Китай растат с 8% на годишна основа . С 5% расте българският износ за останалите от ЕС през Февруари - водещата новина из Европа. Евтиното олио почна да смазва световната икономика.
      + 922 418 003

Ефектът от евтината слуз нямаше как да се отрази веднага - най-малко поради натрупаните на по-високи цени запаси. Иначе няма начин да не се отрази това, че вече по-малки купища пари ще изтичат към бездънно лакомите чаршафосани подлеци.

Коментар

• Малко попрегледах пак отчетите на "моите" си компании - в които инвестирал:

Ръст на продажбите - при 6 компании, спад при 3.
        Ръст на печалбицата - при 8, спад при 1.

Значи или икономиката расте - и могъщите компании растат, или аз ного добре си избирам де да си купя по нещичко.

Коментар

• чакам още малко Дакса да се набалончи и му пускам един шорт
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Март продажбите на автомобили в Китай растат с 8% на годишна основа . С 5% расте българският износ за останалите от ЕС през Февруари - водещата новина из Европа. Евтиното олио почна да смазва световната икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Не зная - драги - може да не е била JPM, но някоя друга. Зная - дават занижени прогнози, но после компаниите ги опровергават - и то 90% в една посока. Факт.

Цифричките ги гледам - за компаниите, в които съм инвестирал или пък следя, защото мисля да. Масовата картинка е растеж - и то базиран на продажбите, а не на счетоводни врътки и затягане на разходи. Растеж понякога по-сосен, понякога по-скромен.

Хора: какво стана - че даксът така изведнъж: ПЬЯУ !!!! - нагоре? Да не би немските хора да са вдигнали революция и да са обесили меркелова за дебелите краци?
              Меркел си почива от развода, индустрията им цъфти и се развива с все по-сериозни темпове ние праим кинти... уот елс!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                Импе...кой ти говори тез глупости кажи моля те.

"Най-могъщия" отчет на JPM се изразява в 4 то тримесичие с намаляващ оборот и печалба както и на почти всички компании.
                http://www.reuters.com/finance/stock...yst?symbol=JPM

Виж тука печалбите и оборота за 2015 година намаляват ли или се вдигат?

Мисля че се бъркаш защото или някой ти казва тези неща и ти му вярваш без да си проверил или гледаш на ърнинга само това дали компанията е била очакванията на анализаторите или не ги е била.
                Фактите са, че почти всички американски компании отчитат по лоши резултати вече 4 то или 5 то тримесечие. А идексите са все там. А в индексите е заложен ръст. Ама не само че няма ръст а има спад.
                А анализаторите на банките особенно, за ОСМИ ПЪТ последната година всяко тримесичие НАМАЛЯВАТ очакванията за оборот и печалби. И на ърнинга всички БИЯТ ама те бият ниските очаквания а не че с развиват по добре. И на всичкото отгоре като видиш че в тези ПО-НИСКИ EPS които публикуват при всичкия рекорден за 2014 и 2015 година байбак.. леко ще ти стане ясно колко реално печелят и как това се е отразило на цената им като акции.

И тук не е вярно това че анализаторите дават мрачни прогнози...напротив дават не толкова колкто са в действителност мрачни прогнози и занимжават изкуственно очакванията за оборот и печалби.

И на следващия ърнинг като чуеш еди кой си бил с еди колко си очакванията не бързай да купуваш а преди това се подоготви с числата да видиш от предното тримесичие и предната година по малко или повече е спечелил.
                Не зная - драги - може да не е била JPM, но някоя друга. Зная - дават занижени прогнози, но после компаниите ги опровергават - и то 90% в една посока. Факт.

Цифричките ги гледам - за компаниите, в които съм инвестирал или пък следя, защото мисля да. Масовата картинка е растеж - и то базиран на продажбите, а не на счетоводни врътки и затягане на разходи. Растеж понякога по-сосен, понякога по-скромен.

Хора: какво стана - че даксът така изведнъж: ПЬЯУ !!!! - нагоре? Да не би немските хора да са вдигнали революция и да са обесили меркелова за дебелите краци?

Коментар

• Daimler

Aktuelle Empfehlungen zur DAIMLER Aktie
                  Zeit Aktuelle Aktienempfehlungen Potential
                  (Euro) Potential Analyst
                  Fr Baader Bank belässt Daimler auf 'Buy' - Ziel 90 Euro 90
                  +52 %
                  BAADER BANK
                  Do Morgan Stanley belässt Daimler auf 'Equal-weight' - Ziel 72 Euro 72
                  +22 %
                  MORGAN STANLEY
                  Do Equinet belässt Daimler auf 'Buy' - Ziel 98 Euro 98
                  +66 %
                  EQUINET
                  Di Baader Bank belässt Daimler auf 'Buy' - Ziel 90 Euro 90
                  +52 %
                  BAADER BANK
                  01.04 Warburg Research belässt Daimler auf 'Buy' - Ziel 98 Euro 98
                  +66 %
                  WARBURG RESEARCH
                  01.04 Exane BNP belässt Daimler auf 'Neutral' - Ziel 59 Euro 59
                  0 %
                  EXANE BNP PARIBAS
                  31.03 Morgan Stanley belässt Daimler auf 'Equal-weight' - Ziel 72 Euro 72
                  +22 %
                  MORGAN STANLEY
                  29.03 Barclays belässt Daimler auf 'Equal Weight' - Ziel 83 Euro 83
                  +41 %
                  BARCLAYS
                  23.03 Barclays senkt Daimler auf 'Equal Weight' und Ziel auf 83 Euro 83
                  +41 %
                  BARCLAYS
                  21.03 HSBC belässt Daimler auf 'Hold' - Ziel 72 Euro 72
                  +22 %
                  HSBC
                  21.03 Goldman belässt Daimler auf 'Buy' - Ziel 87 Euro 87
                  +47 %
                  GOLDMAN SACHS
                  18.03 Baader Bank belässt Daimler auf 'Buy' - Ziel 90 Euro 90
                  +52 %
                  BAADER BANK
                  18.03 Goldman belässt Daimler auf 'Buy' -
                  -
                  GOLDMAN SACHS
                  17.03 Baader Bank senkt Ziel für Daimler auf 90 Euro - 'Buy' 90
                  +52 %
                  BAADER BANK
                  16.03 Lampe belässt Daimler auf 'Kaufen' - Ziel 78 Euro 78
                  +32 %
                  BANKHAUS LAMPE
                  16.03 Equinet belässt Daimler auf 'Buy' - Ziel 98 Euro 98
                  +66 %
                  EQUINET
                  15.03 Goldman belässt Daimler auf 'Buy' -
                  -
                  GOLDMAN SACHS
                  14.03 Exane BNP belässt Daimler auf 'Neutral' - Ziel 59 Euro 59
                  0 %
                  EXANE BNP PARIBAS
                  14.03 JPMorgan belässt Daimler auf 'Overweight' -
                  -
                  JPMORGAN
                  14.03 Kepler Cheuvreux hebt Daimler auf 'Buy' - Ziel 82 Euro 82
                  +39 %
                  KEPLER CHEUVREUX

Коментар

• Резултатите от Q1 и докладите за перспективите, които очакват компаниите ще започват да натежават!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                      Викаш дакса при буталните двигатели е 11000 минават години нови кражби от извънземните нови технологий сред масите нов тласък на всичко във всяка една сфера напред и дакса пак 11000
                      Викам много дългосрочно пазарът е винаги нагоре. Същият обаче е и цикличен. В последните две десетилетия имаме два такива цикъла с голям спад, след което следва нов връх. Мисля сега сме в третия
                      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• ,,,,,,

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Монти - същите дивотии ги слушахме и преди 3 месеца, после ни писна всеки ден по няколко пъти да четем как "анал-лизаторите" са изненадани от поредния силен отчет. Даже една от най-най-най-могъщите американски бамки (май беше JPMorgan) извади най-силният си отчет за 10 години назад !!!

Китай същата работа - при спадът януари-февруари Шанхаецът бе от най-стабилните индекси. Потреблението растеше силно миналата година, не виждам защо да е спряло да.

Ама честно ти казвам - ако тия "анализатори" бяха в Китай - и ако аз бях Главен китайски човек, щях да заповядам да ги разстрелят на стадионът, под одобрителните овации на масовите дребни инвеститори-бабички.

Анализатори, които умишлено дават мрачни прогнози, за да паднат пазарите - трябва да падат направо в казанът.
                        йй

Коментар

• Импе...

Монти - същите дивотии ги слушахме и преди 3 месеца, после ни писна всеки ден по няколко пъти да четем как "анал-лизаторите" са изненадани от поредния силен отчет. Даже една от най-най-най-могъщите американски бамки (май беше JPMorgan) извади най-силният си отчет за 10 години назад !!!

Китай същата работа - при спадът януари-февруари Шанхаецът бе от най-стабилните индекси. Потреблението растеше силно миналата година, не виждам защо да е спряло да.

Ама честно ти казвам - ако тия "анализатори" бяха в Китай - и ако аз бях Главен китайски човек, щях да заповядам да ги разстрелят на стадионът, под одобрителните овации на масовите дребни инвеститори-бабички.

Анализатори, които умишлено дават мрачни прогнози, за да паднат пазарите - трябва да падат направо в казанът.
                          Импе...кой ти говори тез глупости кажи моля те.

"Най-могъщия" отчет на JPM се изразява в 4 то тримесичие с намаляващ оборот и печалба както и на почти всички компании.
                          http://www.reuters.com/finance/stock...yst?symbol=JPM

Виж тука печалбите и оборота за 2015 година намаляват ли или се вдигат?

Мисля че се бъркаш защото или някой ти казва тези неща и ти му вярваш без да си проверил или гледаш на ърнинга само това дали компанията е била очакванията на анализаторите или не ги е била.
                          Фактите са, че почти всички американски компании отчитат по лоши резултати вече 4 то или 5 то тримесечие. А идексите са все там. А в индексите е заложен ръст. Ама не само че няма ръст а има спад.
                          А анализаторите на банките особенно, за ОСМИ ПЪТ последната година всяко тримесичие НАМАЛЯВАТ очакванията за оборот и печалби. И на ърнинга всички БИЯТ ама те бият ниските очаквания а не че с развиват по добре. И на всичкото отгоре като видиш че в тези ПО-НИСКИ EPS които публикуват при всичкия рекорден за 2014 и 2015 година байбак.. леко ще ти стане ясно колко реално печелят и как това се е отразило на цената им като акции.

И тук не е вярно това че анализаторите дават мрачни прогнози...напротив дават не толкова колкто са в действителност мрачни прогнози и занимжават изкуственно очакванията за оборот и печалби.

И на следващия ърнинг като чуеш еди кой си бил с еди колко си очакванията не бързай да купуваш а преди това се подоготви с числата да видиш от предното тримесичие и предната година по малко или повече е спечелил.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                            ;

Ехееее, оптимист Не мисля, че ще чакаме толкова много. По-скоро година. Бикът вече едва рипа, мецаните загладиха косъм. И не знам защо двоен спад от върха ти се струва толкова невероятен. Пусни си една месечна графика на дакса след 2000-та и ще видиш два такива 2000-2003 и 2007-2009. Първият дори е по-брутален Какво според теб е по-различно сега? Може би си мислиш, че като печатат в захлас сме имунизирани? Не можем все да падаме с по 20-30% и после нови върхове, къде ще му излезе краят
                            Викаш дакса при буталните двигатели е 11000 минават години нови кражби от извънземните нови технологий сред масите нов тласък на всичко във всяка една сфера напред и дакса пак 11000
                            Вся Власть Советам

Коментар

• ;
                              Е: какво ще се случи след 4-8 години - божа работа - отсега не можем да знаем това.
                              Ехееее, оптимист Не мисля, че ще чакаме толкова много. По-скоро година. Бикът вече едва рипа, мецаните загладиха косъм. И не знам защо двоен спад от върха ти се струва толкова невероятен. Пусни си една месечна графика на дакса след 2000-та и ще видиш два такива 2000-2003 и 2007-2009. Първият дори е по-брутален Какво според теб е по-различно сега? Може би си мислиш, че като печатат в захлас сме имунизирани? Не можем все да падаме с по 20-30% и после нови върхове, къде ще му излезе краят
                              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                                Съветвам те да не бъркаш банките в щатите и банките в европа. Те имат различни проблеми.
                                Имат различни проблеми ,но еднаква съдба и затова реагират заедно ...
                                Когато Коба имаше добър годишен отчет а ДБ проблеми с дериватите и двете се качваха едната с 12% а другата с 8 % преди месец.....сега падат двете заедно а имат различни проблеми...
                                Ако Морган има добър отчет ще видиш и европейците ще са нагоре....

Коментар

Working...
                                X