If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти си от тези ,за който мисля дали да им хвърля банан или филия хляб....
Ама може и да получиш читав отговор....
Йелън при много падащ маркет дава надежди за една сесия а при качващ се маркет дава опасения за една сесия....
Та така.....ако не си разбрал,пиши ми къде да ти пратя бананите....
За днес много добре....
чакам поне едно избухване на ДАХ и ДАУ .....
Мен ми се струва че избухване ще има ама на долу и то от днес .квото дойде тук поне винаги има на кво да се качиш .ако изтървеш някоя ракета винаги изниква нова, скука няма .завист няма
Поздрави
Мойте виждания са тази седмица поне един ден Дах над процент и половина и Дау около процент плюс.... кога ще бъдат тези дни ....не знам ..
Би ми се искало да бъдат ,днес и утре а не в петък когато е Фед май беше.......
Според мен големите сега купуват по малки компании и ниско ликвидни поне това виждам на ИБЕКС
Мойте виждания са тази седмица поне един ден Дах над процент и половина и Дау около процент плюс.... кога ще бъдат тези дни ....не знам ..
Би ми се искало да бъдат ,днес и утре а не в петък когато е Фед май беше.......
кога ще гласуват правителството , как виждаш маркета след изказванията във фед в края на седмицата...
Наздраве!
Да ти кажа последно четох че май няма е бъде работата с правителство.но почти не обръщам внимание понеже маркета е слаб от към обороти май доста се насочили към по ниско ликвидни позиции и аз това правя сега съм загледал INYPSA . NATRA
Всичко го е отдало на ваканция но според мен се чака корекция затова не влизам в силно ликвидни позиции и така .гледам да поддържам кеш.гледам суровините падат едва ли пазарите ще са още дълго време бичи настроени
Коментар