IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    разтоварих и последната част от Коба на 5.80 или средно малко над 7 %печалба за целия пакет...вече съм само на късо БМВ и кеш....ако има спад ще зареждаме

Опитах се на аукциона да разтоваря малко на 5,9 а той завърши на 5.898...
    не е било писано да продам.....днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Стратегията с постепенно затваряне на всички дълги е добра през летния период....пускането на къси не е много рентабиилно преди октомври ....
      Идва събитието което ще разлюлее борсовите индекси ,това са президенските избори и новата икономическа политика на всеки един от кандидатите ....уолстриит е на страната на Клинтън и ще гледа да няма турболенция до изборите, докато подкрепящите тръмп ще я търсят ...Гледам някои западни лидери и порошенко се изказват за Клинтън/украйнеща е политически труп след номера който изигра на тръмп/ ,това може да им изиграе лоша шега скоро.... путин ще бута Клинтън в блатото ,той е набрал на Виктория нюмън за украйна ....
      Наистина ли вярваш на писаното?
      The strongest stand last.

Коментар

напълно възможно е да си прав....просто аз си следвам моята стратегия...а тя към днешна дата е затваряне на всички дълги и оставане на малки къси позиции с възможност за осредняване ако тренда продължи във възходяща посока

Стратегията с постепенно затваряне на всички дълги е добра през летния период....пускането на къси не е много рентабиилно преди октомври ....
        Идва събитието което ще разлюлее борсовите индекси ,това са президенските избори и новата икономическа политика на всеки един от кандидатите ....уолстриит е на страната на Клинтън и ще гледа да няма турболенция до изборите, докато подкрепящите тръмп ще я търсят ...Гледам някои западни лидери и порошенко се изказват за Клинтън/украйнеща е политически труп след номера който изигра на тръмп/ ,това може да им изиграе лоша шега скоро.... путин ще бута Клинтън в блатото ,той е набрал на Виктория нюмън за украйна ....

Коментар

А ако няма сериозен спад....
          коба я виждам около 6, 2тези дни....
          напълно възможно е да си прав....просто аз си следвам моята стратегия...а тя към днешна дата е затваряне на всички дълги и оставане на малки къси позиции с възможност за осредняване ако тренда продължи във възходяща посока
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

ти вече на два пъти пусна къси и ги затвори а аз още продавам дълги коба от 5,3 и ареел банк от 27....
            Не, Монти.
            Нито ти знаеш какво правя, нито аз зная, какво правиш ти.

От началото на годината съм на 140% печалба.
            В момента нямам позиции, казах, че ще чакам до септември.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Ще има, споко.. Тогава ще пусна къси и ще ти гледам сеира в акции.
              ти вече на два пъти пусна къси и ги затвори а аз още продавам дълги коба от 5,3 и ареел банк от 27....

Коментар

Ще има, споко.. Тогава ще пусна къси и ще ти гледам сеира в акции.

Коментар

разтоварих и последната част от Коба на 5.80 или средно малко над 7 %печалба за целия пакет...вече съм само на късо БМВ и кеш....ако има спад ще зареждаме

коба я виждам около 6, 2тези дни....

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    Не Импе!!!Пазарите ще паднат в един момент,а нещото ще е оправданието!!!
                    Да: то и зимата вместо причини оправдания имаше, нихната кожа гъбава.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                      вярваш, че бмв ще се срине?
                      на пазарите нямам вяра на нищо....според мен е възможно до края на месеца да видим спад на пазара който ще рефлектира върху всички позиции в Дакс....а при такива обстоятелства БМВ прави доста резки движения надолу....

Коментар

вярваш, че бмв ще се срине?

Коментар

• разтоварих и последната част от Коба на 5.80 или средно малко над 7 %печалба за целия пакет...вече съм само на късо БМВ и кеш....ако има спад ще зареждаме

Коментар

Гледам нагласата е за голям спад.....
                            Ако и на запад е така и по точно форумите на ДАУ да има апокалиптични нагласи ,няма да има голям спад ,да не кажа никакъв.... въпреки че не видях във такъв във форумите на дах...

По скоро рязко качване с малки обороти срещу настроенията ще има.......
                            Искрено веселие настава, когато прогнозираш.

Коментар

• Гледам нагласата е за голям спад.....
                              Ако и на запад е така и по точно форумите на ДАУ да има апокалиптични нагласи ,няма да има голям спад ,да не кажа никакъв.... въпреки че не видях във такъв във форумите на дах...

По скоро рязко качване с малки обороти срещу настроенията ще има.......

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Не Импе!!!Пазарите ще паднат в един момент,а нещото ще е оправданието!!!
                                +1
                                в момента се чудя кое ли ще е оправданието
                                по тези върхове едва ли ще е необходим шедьовър

Коментар

Working...
                                X