IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Трябва да се случи нещо или да си го измислят, та пазарите нанякъде да бъдат тласнати: ного по-лесно от тия нива надолу е - имам предвид Америка, а тя движи всички пазари.

Защото ето - и в САЩ: кекаво пъплене.
    Не Импе!!!Пазарите ще паднат в един момент,а нещото ще е оправданието!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
      аз съм заел къси позиции все си мисля че може да видим ДАКС под 10000(около 9600) пункта до края на месеца...лично мнение което не е обвързано с никакви препоръки
      отговор на въпрос за бюджетната гъвкавост, която Ренци иска, за да финансира догодина инвестиции, които да помогнат за подновяването на все още неуверения растеж в Италия, Меркел се показа по-скоро отворена към идеята.

"Мисля, че Пактът за стабилност предвижда наистина много гъвкавост, която можем да използваме интелигентно", увери тя.

Германският канцлер обаче подчерта, че Италия, Франция и Германия ще гарантират икономическия си растеж, "като създадат благоприятни условия за частните инвестиции".

Утре ще го отиграваме ,какво са искали да кажат....

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Една корекция нямали да направим как мислите
        аз съм заел къси позиции все си мисля че може да видим ДАКС под 10000(около 9600) пункта до края на месеца...лично мнение което не е обвързано с никакви препоръки
        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Трябва да се случи нещо или да си го измислят, та пазарите нанякъде да бъдат тласнати: ного по-лесно от тия нива надолу е - имам предвид Америка, а тя движи всички пазари.

Защото ето - и в САЩ: кекаво пъплене.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

за мен миналата седмица беше корекционна ..... зависи от меркел и фед....един любим мой западен анализатор казва че неговите приятели като се върнат от почивка ще си напазаруват продадените акции и попълнят пак портфейлите... дали ще стане е друг въпрос ,друг казва че дау събира сили за 19К....
            Трети че идват избори не требва да има резки движения...от другата страна казват идва апокалипсиса ама те не пеят за сега във хора...
            Така че с едно наум и без особенни разпродажби при мен....
            Това добре но обем има само когато има разпродажби аз така виждам нещата но ще видим имам и някоя хартия SNC
            Último
            0,187
            Dif
            17,61%
            днес бива

Коментар

за мен миналата седмица беше корекционна ..... зависи от меркел и фед....един любим мой западен анализатор казва че неговите приятели като се върнат от почивка ще си напазаруват продадените акции и попълнят пак портфейлите... дали ще стане е друг въпрос ,друг казва че дау събира сили за 19К....
              Трети че идват избори не требва да има резки движения...от другата страна казват идва апокалипсиса ама те не пеят за сега във хора...
              Така че с едно наум и без особенни разпродажби при мен....

Коментар

Утре сигурно ДАХ ще е нагоре.... днес банките бяха на малък плюс ,те чакаха добри новини от Рим ако няма ще има пак падащи бамки с по 6 %....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  До туканка сбъдва моята прогноза: за кекаво пъплене надолу.
                  Утре сигурно ДАХ ще е нагоре.... днес банките бяха на малък плюс ,те чакаха добри новини от Рим ако няма ще има пак падащи бамки с по 6 %....

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Е, след като видяха Брекзит, едва ли са толкова тъпи да вържат масово на Грило.
                    Или викаш - да не ги подценявам?

говорих с италианци по нашето море и в гърция ....чувстват се втора ръка и не понасят германците да ги командват...
                    искат си лиретата....това по нашите медии е зомбиране от желание да не тръгнем и ние...
                    тъпите англичани търсели какво значи ЕС с милиони в питанията си в Гугъл ,гордо заяви наша еврокомисарка , а истината че били стотици това е истината ,пълно зомбирани ...но единственото което се получава, нормалните хора претеглят всяка новина и даже истината не и вярват.......

Коментар

Началото на ДАХ с нищо не предвещава голям спад ,според мен даже ще катериме в близките дни....
                      До туканка сбъдва моята прогноза: за кекаво пъплене надолу.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ренци не е всеки следващ , там се кове края на ЕС в момента.....ако не го разбира.... да подава оставка и да ходи да гледа внуци......
                        Италианците имат големи проблеми ...референдум за конституционна рефарма , тежко положение на икономиката и банките и огромно желание да излезат от ЕС....
                        Тръгнат ли да излизат и те начело с Грило и петте звезди ще стане весело....
                        Е, след като видяха Брекзит, едва ли са толкова тъпи да вържат масово на Грило.
                        Или викаш - да не ги подценявам?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Ако мръдне от твърдата позиция за Ренци ще трябва да мръдне за всеки следващ...
                          Ренци не е всеки следващ , там се кове края на ЕС в момента.....ако не го разбира.... да подава оставка и да ходи да гледа внуци......
                          Италианците имат големи проблеми ...референдум за конституционна рефарма , тежко положение на икономиката и банките и огромно желание да излезат от ЕС....
                          Тръгнат ли да излизат и те начело с Грило и петте звезди ще стане весело....

Коментар

до тук нищо ново в Швабия...
                            Днес има среща с новата тройка ...Оланд ,меркел и ренци ...
                            Маркета ще отреагира нагоре , ако ренци изпроси нещо във формата на кеш от Меркел....
                            Има ли надежда за това....
                            Ако мръдне от твърдата позиция за Ренци ще трябва да мръдне за всеки следващ...

Коментар

• до тук нищо ново в Швабия...
                              Днес има среща с новата тройка ...Оланд ,меркел и ренци ...
                              Маркета ще отреагира нагоре , ако ренци изпроси нещо във формата на кеш от Меркел....
                              Има ли надежда за това....

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                                Утре накъде сме колеги? по мое скромно мнение сме на прага на голям спад...като предчувствие да речем
                                кой как ги вижда нещата?
                                успешна седмица на всички в трейдинга
                                Началото на ДАХ с нищо не предвещава голям спад ,според мен даже ще катериме в близките дни....

Коментар

Working...
                                X