Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеДонякъде си прав, 8800 е по-реално, защото ще се случи по-скоро. И ако може да се причини само от екс дивидент, представи си какво може да причини една лека рецесийкаЛично аз не мисля, че ще имаме двойно дъно, а просто спирка за нанадоле
В момента си чешем езиците само, ще сверяваме след време
Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова вече е ного по-реално и може да се причини дори само от ексдивидентаджийският период.Лично аз не мисля, че ще имаме двойно дъно, а просто спирка за нанадоле
В момента си чешем езиците само, ще сверяваме след време
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИкономиката на САЩ може и да не е в рецесия, но корпоративните печалби вероятно са. Очаква се да започне най-лошият отчетен сезон от повече от шест години насам, пише CNBC.
Финансовите резултати на публичните компании обаче няма да са единственият двигател на пазарите през следващата седмица. Периодът е доста натоварен с изявления на повечето от ръководителите на регионалните подразделения на Федералния резерв.
Китай, който напоследък като че ли изпадна на заден план, също може да се превърне в проблем за пазарите заради серията данни, които ще бъдат публикувани през следващата седмица. В понеделник ще излезе статистиката за инфлацията в страната, като до петък ще бъдат публикувани данните за БВП и продажбите на дребно.
През следващата седмица ще бъдат публикувани отчетите на най-големите банки, сред които JPMorgan Chase, Bank of America, Wells Fargo и Citigroup.
Според прогнозите за трето поредно тримесечие финансовите резултати на компаниите от широкия индекс S&P 500 ще намалеят. Анализаторите вече драстично намали прогнозите си.
Китай същата работа - при спадът януари-февруари Шанхаецът бе от най-стабилните индекси. Потреблението растеше силно миналата година, не виждам защо да е спряло да.
Ама честно ти казвам - ако тия "анализатори" бяха в Китай - и ако аз бях Главен китайски човек, щях да заповядам да ги разстрелят на стадионът, под одобрителните овации на масовите дребни инвеститори-бабички.
Анализатори, които умишлено дават мрачни прогнози, за да паднат пазарите - трябва да падат направо в казанът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение8800 съм предрекъл преди месец.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСъветвам те да не бъркаш банките в щатите и банките в европа. Те имат различни проблеми.Вся Власть Советам
Коментар
-
Съветвам те
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИкономиката на САЩ може и да не е в рецесия, но корпоративните печалби вероятно са. Очаква се да започне най-лошият отчетен сезон от повече от шест години насам, пише CNBC.
Финансовите резултати на публичните компании обаче няма да са единственият двигател на пазарите през следващата седмица. Периодът е доста натоварен с изявления на повечето от ръководителите на регионалните подразделения на Федералния резерв.
Китай, който напоследък като че ли изпадна на заден план, също може да се превърне в проблем за пазарите заради серията данни, които ще бъдат публикувани през следващата седмица. В понеделник ще излезе статистиката за инфлацията в страната, като до петък ще бъдат публикувани данните за БВП и продажбите на дребно.
Движенията при обменния курс на йената през последната седмица привлече вниманието на инвеститорите и те със сигурност ще следят управителя на Японската централна банка Харухико Курода, който ще говори във вторник и четвъртък.
През следващата седмица ще бъдат публикувани отчетите на най-големите банки, сред които JPMorgan Chase, Bank of America, Wells Fargo и Citigroup.
Според прогнозите за трето поредно тримесечие финансовите резултати на компаниите от широкия индекс S&P 500 ще намалеят. Анализаторите вече драстично намали прогнозите си.
Според други експерти обаче сезонът на отчетите може да предизвика и ръстове на пазарите заради вече занижените очаквания. Не липсват и прогнози за първоначална търговия в по-тесни граници до публикуването на първата порция отчети. Така компаниите ще дадат насоки какъв се очертава да е бизнесът през първата половина на годината, коментира Джим Макдоналд, главен инвестиционен стратег в Northern Trust.
Ако няко следи американските банки да даде някакво виждане...
Ас съм лайк там но викам за морган и Фарго , спектичен за БА и Сити..
Ако има добри данни ,почва банково рали и ще гледаме дах на 11 К ако не на 8800 и после 8К....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТова го погледни в по-дълъг хоризонт, не веднага. Не ми го и сравнявай със сегашни P/E-та. А относно спад по 2, няма да му е за пръв път на Даксът, особено като вземеш в предвид факта, че беше мега набалончен 2015 пролетта
Движенията при обменния курс на йената през последната седмица привлече вниманието на инвеститорите и те със сигурност ще следят управителя на Японската централна банка Харухико Курода, който ще говори във вторник и четвъртък.
Според други експерти обаче сезонът на отчетите може да предизвика и ръстове на пазарите заради вече занижените очаквания. Не липсват и прогнози за първоначална търговия в по-тесни граници до публикуването на първата порция отчети. Така компаниите ще дадат насоки какъв се очертава да е бизнесът през първата половина на годината, коментира Джим Макдоналд, главен инвестиционен стратег в Northern Trust.
Ако няко следи американските банки да даде някакво виждане...
Ас съм лайк там но викам за морган и Фарго , спектичен за БА и Сити..
Ако има добри данни ,почва банково рали и ще гледаме дах на 11 К ако не на 8800 и после 8К....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова е спад с 50% от върхът пролетта. Даксът да не ти е Шанхаецът?
Трудно може да стане без сериозен реален икономически спад. Ако примерно Daimler падне с 40% (съответно на спад на Даксът до 6 000), това означава Р/Е под 6 и дивидентаджийска доходност близо 10%... как го виждаш да се случи просто ей-тъй? Това да не е Златният Жабок?Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова - да продавам - го слушам от месец вече - през почти цялото време пазарите си вървяха нагоре. Това - за лошите отчети - го слушахме и в началото на годината, после всеки ден по няколко пъти четяхме как "анализаторите" за пореден път са изненадани от някой "неочаквано" добър отчет.
И сега - като наближават тримесечните - пак започват същите шушуканици - ама пазарите вече не се връзват на. Напротив по-скоро - отчетите на голямата част от водещите компании ще бъдат като цяло добри, именно заради евтината слуз. Говорили сме ного пъти за това и дори статия ви измислих. Просто ефектът няма как да се отрази веднага.
Да - може да има сериозни спадове, но не по чисто икономически причини, но по политически и по спекулативни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДАКС-а е 90% сигурно че ще е надолу вече къде ще спре зависи.
Може и около 8000.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеПетрола е на тези цени поради полит фактори и нищо друго,относно цената и предлагането там това не важи в никаква степен...има рекордно производство на петрол, арабелите са съгласни да го дават за без пари компенсирани от печатницата сащ цената на петрола е ниска за да се убият който трябва производители и държави а тука разбирачите казват тя цената ниска щото световната икономика е спрела и ако имаше растеж щеше да е цената нагоре
Причината е, че Иран се върна на пазарът, че има огромни запаси, а чаршафосаните подлеци не щат да намалят добивът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеЩе има няколко спирки, но за мен крайната е около 6000. Разбира се, не веднага.
Трудно може да стане без сериозен реален икономически спад. Ако примерно Daimler падне с 40% (съответно на спад на Даксът до 6 000), това означава Р/Е под 6 и дивидентаджийска доходност близо 10%... как го виждаш да се случи просто ей-тъй? Това да не е Златният Жабок?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеКаква фаза на нормалност бе, Императоре? Петрола пада, поради 2 фундаментални фактора! Първия е свръх предлагането, втория е свиването на икономиката.
Петрола поне от преди 3-4 години, престана да оказва влияние на пазарите, още когато започна QE2. Влияе само в дните, с движения по 5% и нагоре. Не се връзвай на анализатори по медиите, които използват постолати и терории, които вече не са валидни!
Продавай, че ще ДЕРЕШ ПРЪЧА!
Сериозно ти говоря!
Сега спускането ще е плавно още 5-6% за цял месец, няма да има препускане, но посоката е ясна. Априлските отчети в US, тепърва ще боядисват индексите. Отписването на кредити на петролната индустрия и изнасянето на данни в тази посока, също тепърва ще се разкрива!
Не знам какво може да обърне посоката нагоре, просто не мога да си го представя!Вся Власть Советам
Коментар
Коментар