IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кажи ръъъъъъъъъъст ма

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      чакаш избухване ама то пада .
      Ти си от тези ,за който мисля дали да им хвърля банан или филия хляб....
      Ама може и да получиш читав отговор....
      Йелън при много падащ маркет дава надежди за една сесия а при качващ се маркет дава опасения за една сесия....
      Та така.....ако не си разбрал,пиши ми къде да ти пратя бананите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        За днес много добре....
        чакам поне едно избухване на ДАХ и ДАУ .....
        чакаш избухване ама то пада . ПАК СИ НАОБРАТНО ЕВРЕЙЧЕ хяхяхяхяхяхях

Коментар

За днес много добре....
          Мен ми се струва че избухване ще има ама на долу и то от днес .квото дойде тук поне винаги има на кво да се качиш .ако изтървеш някоя ракета винаги изниква нова, скука няма .завист няма
          Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            БФБ там все чакат нашите чакат чужденци а те предполагам малко да се дигне индекса и да се наредят купувачи и ,ще им дадат хартии от сърце
            За днес много добре....

Коментар

6,10 е коба....пък нашите нека чакат на ФИБ и ССВ да ги издърпа....
              БФБ там все чакат нашите чакат чужденци а те предполагам малко да се дигне индекса и да се наредят купувачи и ,ще им дадат хартии от сърце

Коментар

Не знам за Дакс ама Ибекс фърка
                6,10 е коба....пък нашите нека чакат на ФИБ и ССВ да ги издърпа....

Коментар

Мойте виждания са тази седмица поне един ден Дах над процент и половина и Дау около процент плюс.... кога ще бъдат тези дни ....не знам ..
                  Би ми се искало да бъдат ,днес и утре а не в петък когато е Фед май беше.......
                  Не знам за Дакс ама Ибекс фърка

Коментар

Според мен големите сега купуват по малки компании и ниско ликвидни поне това виждам на ИБЕКС
                    Мойте виждания са тази седмица поне един ден Дах над процент и половина и Дау около процент плюс.... кога ще бъдат тези дни ....не знам ..
                    Би ми се искало да бъдат ,днес и утре а не в петък когато е Фед май беше.......

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                      може да е за добро колега...както казваш 6.20 е добра цена дори по-добра от тази която си посочил на аукциона
                      Прав си ...
                      Продажба на вчерашните бройки на 6,03...

Коментар

• Според мен големите сега купуват по малки компании и ниско ликвидни поне това виждам на ИБЕКС

Коментар

кога ще гласуват правителството , как виждаш маркета след изказванията във фед в края на седмицата...
                          Наздраве!
                          Да ти кажа последно четох че май няма е бъде работата с правителство.но почти не обръщам внимание понеже маркета е слаб от към обороти май доста се насочили към по ниско ликвидни позиции и аз това правя сега съм загледал INYPSA . NATRA
                          Всичко го е отдало на ваканция но според мен се чака корекция затова не влизам в силно ликвидни позиции и така .гледам да поддържам кеш.гледам суровините падат едва ли пазарите ще са още дълго време бичи настроени

Коментар

Аз си държа още Sniace
                            SNC
                            Último
                            0,199
                            Dif
                            6,41%
                            и съм доволен от 0.160 ги имам и до момента доволно
                            Чакаме новината
                            Наздраве колеги и много профит
                            кога ще гласуват правителството , как виждаш маркета след изказванията във фед в края на седмицата...
                            Наздраве!

Коментар

Опитах се на аукциона да разтоваря малко на 5,9 а той завърши на 5.898...
                              не е било писано да продам.....днес.
                              може да е за добро колега...както казваш 6.20 е добра цена дори по-добра от тази която си посочил на аукциона
                              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Опитах се на аукциона да разтоваря малко на 5,9 а той завърши на 5.898...
                                не е било писано да продам.....днес.
                                Аз си държа още Sniace
                                SNC
                                Último
                                0,199
                                Dif
                                6,41%
                                и съм доволен от 0.160 ги имам и до момента доволно
                                Чакаме новината
                                Наздраве колеги и много профит

Коментар

Working...
                                X