IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
    Гласуват ли OUT, Gap-a ти е сигурен и няма да е малък, но няма да гласуват.
    Да, гапецът в петък ще е сосен, ама ще е само началото... но аз с фондовете - както казах, де факто ще съм драснал преди това към консервативни и/или хептен консервативни фондове. После ще се върна обратно, ама на около 20% по-ниски нива, дявол знае - може и повече.

Само не зная с директните инвестиции какво да правя - ако тия пияници се отделят - пазарите ще отворът с грозен гап: да.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Прекалена драма правите с този брексит. На никои от континентална Европа не му трябват маймуните от острова. Ако излезнат ще се превърнат в смешна страна. Единственото което имат са банки в Лондон. Останалото са диви села с некав смешна индустрия. Като загубят и банките и ще го духат. Да се махат че ми писна от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Парите се реинвестират в нови фондове в петък (т.е. денят след референдумът) но по цените от четвъртъкът. Ако реша да бягам - трябва да наредя новото разпределение по фондове докъм сряда сутринта.

А и не мисля - че сривът ще стане за един ден, при това за минути, а още на другият - възстановяване. По-скоро ще има по-дългосрочно (около месец) движение надолу-надолу.
        Гласуват ли OUT, Gap-a ти е сигурен и няма да е малък, но няма да гласуват.
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Кой момент. Точно след гап-а след отваряне, последващата пързалка или ... Фондът ти не изчислява ли цена на дял в края на деня? Колко ли ще е тогава и ще има ли смисъл вече да излизаш
          Парите се реинвестират в нови фондове в петък (т.е. денят след референдумът) но по цените от четвъртъкът. Ако реша да бягам - трябва да наредя новото разпределение по фондове докъм сряда сутринта.

А и не мисля - че сривът ще стане за един ден, при това за минути, а още на другият - възстановяване. По-скоро ще има по-дългосрочно (около месец) движение надолу-надолу.

Коментар

А, инвестициите си в агресивни фондове ще ги избягам точно на моментът - изчислил съм го това.
            Кой момент. Точно след гап-а след отваряне, последващата пързалка или ... Фондът ти не изчислява ли цена на дял в края на деня? Колко ли ще е тогава и ще има ли смисъл вече да излизаш

Коментар

При евентуален Брекзит ще е късно да бягаш. Няма да имаш време и за вазелин даже Не мисля обаче, че ще се стигне дотам
              А, инвестициите си в агресивни фондове ще ги избягам точно на моментът - изчислил съм го това.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                Аз пък мисля,че без едно покачване поне до 10900 няма да има път надолу.Това е песимистичния вариант.Оптимистичния е 5 вълна на големите графики и ход над 12400
                A ако пета вълна на големите вече е свършила

Коментар

• Аз пък мисля,че без едно покачване поне до 10900 няма да има път надолу.Това е песимистичния вариант.Оптимистичния е 5 вълна на големите графики и ход над 12400

Коментар

Хльъх.

дано качи - неговото кожа - колкото може докъм около 24-ий - при евентуален Брекзит най-вероятно ще бягам временно от почти всички позиции, включително инвестициите в агресивни фондове.
                    При евентуален Брекзит ще е късно да бягаш. Няма да имаш време и за вазелин даже Не мисля обаче, че ще се стигне дотам

Коментар

Даксът се настани много комфортно на 260, ще има още ръст мисля. Tвърде е вероятно да мръдне още 100 точки нагоре ...
                      Хльъх.

дано качи - неговото кожа - колкото може докъм около 24-ий - при евентуален Брекзит най-вероятно ще бягам временно от почти всички позиции, включително инвестициите в агресивни фондове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Късата я отворих от тези текущите нива, ще си чакам. При този индекс се пооливат в ръста, всичко това се трупа.
                        Аз също обмислям къса, но първо да му дам възможност на този ръст да се разгърне

Коментар

Даксът се настани много комфортно на 260, ще има още ръст мисля. Tвърде е вероятно да мръдне още 100 точки нагоре ...
                          Късата я отворих от тези текущите нива, ще си чакам. При този индекс се пооливат в ръста, всичко това се трупа.
                          The strongest stand last.

Коментар

Държа ги. Ще стигне до тук където е сега, не повече. Следва спад.

Коментар

Ок, мерси. Аз съм напълно извън играта в момента. Кълбото днес ми е сърдито и не ми говори

Коментар

Господи, какво мислиш за този ръст, докъде ще стигне? Държиш ли още късите?
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X