Господи, какво мислиш за този ръст, докъде ще стигне? Държиш ли още късите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеLong @10166Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДоколкото съм запознат с Историята май само фюрера е бил по-голям оптимист от теб,доколкото е трябвало да крепи търговията на Баварската борса - единствен източник за финансиране на райха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениене се интересувам от историята на фюрерът.
Навремето само той е вярвал (докато обкръжението му негласно е мислило другояче) безрезервно в непобедимостта на Вермахта докато Червената армия е настъпвала неумолимо!
Днес само Йелън все още говори за повишаване на лихвите при положение,че дефлацията (разбирай, Червената армия) е в настъпление и днешния джобс рипорт категорично доказва че идва времена на отрицателни лихви "за продължителен период от време"...
ПС: Мисля на всеки е ясно,че страховете от дефлация са единствено в притесненията на богатите и масовата пропаганда за това, че бедните ще спрат да обедняват!И тогава всъщност ще се види ,че днешните богаташи всъщност не могат да работят и трябва да минат през Чистилището...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧакай сега - говорим за ниво от 10 400, не за 34 000.
Иначе не знам - не се интересувам от историята на фюрерът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДоколкото съм запознат с Историята май само фюрера е бил по-голям оптимист от теб,доколкото е трябвало да крепи търговията на Баварската борса - единствен източник за финансиране на райха!
Иначе не знам - не се интересувам от историята на фюрерът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениено рано или късно ще има.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНикой не говори за днес Импе
Нема страшно,в понеделник вечер Бабата ще си каже тежката дума ....
обикновено е обратно на пазарната посока ,която тогава ще е надолЕ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНикой не говори за днес ИмпеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДнес определено няма да има.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеВероятността да си прав стана много голямаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение10400 няма да има.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНали искаше ниски цени за покупки
Странно: Хъ-Съ-Бъ-Цъ не се поддава на мишкуняшки работи - 1.71% нагоре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеSecond long @10084Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБрей, докато подремна, тия съсли се изпонатъркаляха в блатото като свинки, наплюскали се с ферментирали череши.
Мрррръсни мишкуняци - и най-ного падат ДБ и автомобилните... Беемвенцето ми-и-и-и... Даймлерченцето ми-и-и-и...Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
Коментар