IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Мислих си за какаото, но не исках да гадая ...
    Относно отиграването на BREXIT - не е най-чисто през USD/GBP или британски банки ?
    Да, така. Аз имам голяма позиция в eur/gbp (че ще останат), ни и какаото ще го играя.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
      Ще има интересни развития. Вложи малко труд де
      Мислих си за какаото, но не исках да гадая ...
      Относно отиграването на BREXIT - не е най-чисто през USD/GBP или британски банки ?
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Въпрос за кой ще стане богат: кое комодити се котира предимно в стерлинги? или по точно зависи много от паунда
        Кафе?

Коментар

• Аиде нали сам полезен участник: преди години правих един семинар на ice и това ми се е запечатало: https://www.theice.com/publicdocs/IC...a_Brochure.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Тоя требе да знае
            https://www.youtube.com/watch?v=c0DKHKVWwkg
            Ще има интересни развития. Вложи малко труд де

Коментар

Въпрос за кой ще стане богат: кое комодити се котира предимно в стерлинги? или по точно зависи много от паунда
              Тоя требе да знае
              https://www.youtube.com/watch?v=c0DKHKVWwkg
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Въпрос за кой ще стане богат: кое комодити се котира предимно в стерлинги? или по точно зависи много от паунда
                Last edited by volaswap; 08.06.2016, 16:19.

Коментар

За кои важен ? Да се махат. Виж ако германците се изкихат, тогава ще му мисля
                  ако DE кихнат, много вазелин ще е нужен към момента на изкихването....

Коментар

Прекалена драма правите с този брексит. На никои от континентална Европа не му трябват маймуните от острова. Ако излезнат ще се превърнат в смешна страна. Единственото което имат са банки в Лондон. Останалото са диви села с некав смешна индустрия. Като загубят и банките и ще го духат. Да се махат че ми писна от тях
                    кратко и ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                      Проблемът, е че създават прецедент. Колко ще последват след това? Както и да е. Не мисля, че им стиска да го направят.
                      Това е така, но обикновено само напускане на лидера води до пълен разпад. Справка СССР през миналото. Но по слабите страни не могат да социализират разходите си и бондовете им сте колабират

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Май вчера Камерън каза каквото и аз казвам ного пъти - мрачна прогноза: че ако Британия напусне ЕС, северните травестити пък ще се отделят от Британия. Гибралтар още преди това същото ще стори.

Бе голяма беля ще направят ако - предлагам ако се отделят - да сформираме една банда и да ходим на Слънчакът: и дето спипаме английско пиянде, да му шокаме тимберицата до откат.
                        Ай стига, нема се цепят
                        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Май вчера Камерън каза каквото и аз казвам ного пъти - мрачна прогноза: че ако Британия напусне ЕС, северните травестити пък ще се отделят от Британия. Гибралтар още преди това същото ще стори.

Бе голяма беля ще направят ако - предлагам ако се отделят - да сформираме една банда и да ходим на Слънчакът: и дето спипаме английско пиянде, да му шокаме тимберицата до откат.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Не е баш така. Британия е ного важна страна и един брекзит ще доведе до големи сътресения. Да не говорим, че и спекулантите ще се възползват пазарите да срутят - те зимата това сториха за нищо и за никакво - какво остава сега.
                            За кои важен ? Да се махат. Виж ако германците се изкихат, тогава ще му мисля

Коментар

Прекалена драма правите с този брексит. На никои от континентална Европа не му трябват маймуните от острова. Ако излезнат ще се превърнат в смешна страна. Единственото което имат са банки в Лондон. Останалото са диви села с некав смешна индустрия. Като загубят и банките и ще го духат. Да се махат че ми писна от тях
                              Проблемът е, че създават прецедент. Колко ще последват след това? Както и да е. Не мисля, че им стиска да го направят.
                              Last edited by GiRo; 08.06.2016, 15:20.
                              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Не е баш така. Британия е ного важна страна и един брекзит ще доведе до големи сътресения. Да не говорим, че и спекулантите ще се възползват пазарите да срутят - те зимата това сториха за нищо и за никакво - какво остава сега.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X