Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеЩе има интересни развития. Вложи малко труд де
Относно отиграването на BREXIT - не е най-чисто през USD/GBP или британски банки ?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеВъпрос за кой ще стане богат: кое комодити се котира предимно в стерлинги?или по точно зависи много от паунда
Коментар
-
Аиде нали сам полезен участник: преди години правих един семинар на ice и това ми се е запечатало: https://www.theice.com/publicdocs/IC...a_Brochure.pdf
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеВъпрос за кой ще стане богат: кое комодити се котира предимно в стерлинги?или по точно зависи много от паунда
https://www.youtube.com/watch?v=c0DKHKVWwkgЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеЗа кои важен ? Да се махат. Виж ако германците се изкихат, тогава ще му мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеПрекалена драма правите с този брексит. На никои от континентална Европа не му трябват маймуните от острова. Ако излезнат ще се превърнат в смешна страна. Единственото което имат са банки в Лондон. Останалото са диви села с некав смешна индустрия. Като загубят и банките и ще го духат. Да се махат че ми писна от тяхкратко и ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеПроблемът, е че създават прецедент. Колко ще последват след това? Както и да е. Не мисля, че им стиска да го направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМай вчера Камерън каза каквото и аз казвам ного пъти - мрачна прогноза: че ако Британия напусне ЕС, северните травестити пък ще се отделят от Британия. Гибралтар още преди това същото ще стори.
Бе голяма беля ще направят ако - предлагам ако се отделят - да сформираме една банда и да ходим на Слънчакът: и дето спипаме английско пиянде, да му шокаме тимберицата до откат.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Май вчера Камерън каза каквото и аз казвам ного пъти - мрачна прогноза: че ако Британия напусне ЕС, северните травестити пък ще се отделят от Британия. Гибралтар още преди това същото ще стори.
Бе голяма беля ще направят ако - предлагам ако се отделят - да сформираме една банда и да ходим на Слънчакът: и дето спипаме английско пиянде, да му шокаме тимберицата до откат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе е баш така. Британия е ного важна страна и един брекзит ще доведе до големи сътресения. Да не говорим, че и спекулантите ще се възползват пазарите да срутят - те зимата това сториха за нищо и за никакво - какво остава сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеПрекалена драма правите с този брексит. На никои от континентална Европа не му трябват маймуните от острова. Ако излезнат ще се превърнат в смешна страна. Единственото което имат са банки в Лондон. Останалото са диви села с некав смешна индустрия. Като загубят и банките и ще го духат. Да се махат че ми писна от тяхLast edited by GiRo; 08.06.2016, 15:20.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеПрекалена драма правите с този брексит. На никои от континентална Европа не му трябват маймуните от острова. Ако излезнат ще се превърнат в смешна страна. Единственото което имат са банки в Лондон. Останалото са диви села с некав смешна индустрия. Като загубят и банките и ще го духат. Да се махат че ми писна от тяхМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар