IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Днес каква е новината, че така избухнахме?

Имам супер ограничен достъп до нет и телефон, моля драснете един ред, че ми е интересно.

Новината за НОбрексита ли е само или?
    Нищо не става - само слухове, както и миналата седмица, когато пропадаха.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Днес каква е новината, че така избухнахме?

Имам супер ограничен достъп до нет и телефон, моля драснете един ред, че ми е интересно.

Новината за НОбрексита ли е само или?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
        голям таралеж си сложих с коба. но и такива моменти има... блокирани пари...
        все още се надявам, че коба може да изгрее като феникс ... нооо...

кратко инфо изникна днес... чакаме но-брексит
        Какво чакаме...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Имам комерс и фолсваген .. за това си позволиж къси при ДБ ,където има голямо качване...
          По принцип завършват Коба и ДБ с малка разлика на края на сесията ...та затова мисля че коба няма повече сили за качване и ще се спихне ДБ днес...от 14,55...
          голям таралеж си сложих с коба. но и такива моменти има... блокирани пари...
          все още се надявам, че коба може да изгрее като феникс ... нооо...

кратко инфо изникна днес... чакаме но-брексит

кратко инфо

Коментар

не трябва пари да се въртят.
            но гледай само какво правят ФВ и Порше, след оповестяване на плана за преструктуриране на концерна
            скоро и Макан С ще дойде. доволен съм, че заредих добре от спортните миналата седмица.
            п.с. да не забравяме все пак, че ПСЕ контролира ФВ
            Имам комерс и фолсваген .. за това си позволиж къси при ДБ ,където има голямо качване...
            По принцип завършват Коба и ДБ с малка разлика на края на сесията ...та затова мисля че коба няма повече сили за качване и ще се спихне ДБ днес...от 14,55...

Коментар

Изненадах ли те с късите ....
              не трябва пари да се въртят.
              но гледай само какво правят ФВ и Порше, след оповестяване на плана за преструктуриране на концерна
              скоро и Макан С ще дойде. доволен съм, че заредих добре от спортните миналата седмица.
              п.с. да не забравяме все пак, че ПСЕ контролира ФВ
              Last edited by Ferry; 20.06.2016, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Почти съм сигурен за следното :
                - няма да има BREXIT
                - утре също ще е нагоре
                - в сряда надолу - страхът ще накара доста хора да заложат на сигурното и да излизат от позиции ...
                На мен ми стига да позная само първата точка ...
                по принцип може и да си прав 60 на 40 за оставане...е моето мнение но аз нямам престава как мислят британците...
                Лошото е че камерън оповести 26 милиарда е годишната такса за ЕС...
                плюс полски ,българска и румънски цигани и досадници...да не говорим за арабските...
                мисля че това с британската депутатка го организираха самите служби но надскочиха целта си с убииството ...

Коментар

пуснах къс дах....
                  мисля че ще се сурне поне с процент и къса ДБ....
                  Почти съм сигурен за следното :
                  - няма да има BREXIT
                  - утре също ще е нагоре
                  - в сряда надолу - страхът ще накара доста хора да заложат на сигурното и да излизат от позиции ...
                  На мен ми стига да позная само първата точка ...
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Монти, зареди ли депото?
                    Изненадах ли те с късите ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Не, референдумът си е на кантар, просто миналата седмица ного слязоха, техните кожи гърбави.
                      пуснах къс дах....
                      мисля че ще се сурне поне с процент и къса ДБ....

Коментар

• Монти, зареди ли депото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Не, референдумът си е на кантар, просто миналата седмица ного слязоха, техните кожи гърбави.
                          Не бой се Импе . БМВто подгря добре моторите , мерцедеса и той и ако няма насрещно движещ се влак (англииски ) гледай какво става .

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                            Акое толкова голям страха от Брехзит , защо са тези голями ръстове днес ? Може би е ясен изхода от референдума вече
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                              Скоро ще разберем . Аз се качих на коня миналата седмица , пък ще видим .
                              Големи дупки се отвориха и това всичко иска запалване аз взех малко Ендеса и чакам
                              Може би отиграват резултата от референдума
                              Last edited by lobos; 20.06.2016, 13:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Споерд мен да избият късите
                                Скоро ще разберем . Аз се качих на коня миналата седмица , пък ще видим .

Коментар

Working...
                                X