IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Бе не знам, внимавай че както се очаква голям дроп в индексите ако ДАКС-а дропне ще повлече всичко.
    Дано не си на марджин.
    Наблюдавай си портфолиото в Испания щото като нищо може да има някой флаш краш и да дропнем 5% за 1 ден.
    Иначе дано се измъкнеш и да ти излязат позициите.
    Пропадането нема да почне току тъй..може да почне ако англия гласува за оставане в ес и предвид оптимизма да удължат рибоците и да се почне с чертите надоле
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
      Истерия от мен: хаха, не ме познаваш. Просто имам топки. Сега се готвя за полета си за Испания и друго ми е в главата. Да, за даимлер продължавам да съм на същата позиция и е увеличавам. Купих днес и БМВ Vorzüge на 62.60. Така спекулативното портфолио ми 70% Bayer, Daimler, bmw, United States Steel, RWE... Ти пак ли си цъкаш онези индексчета за по 20 евро
      Бе не знам, внимавай че както се очаква голям дроп в индексите ако ДАКС-а дропне ще повлече всичко.
      Дано не си на марджин.
      Наблюдавай си портфолиото в Испания щото като нищо може да има някой флаш краш и да дропнем 5% за 1 ден.
      Иначе дано се измъкнеш и да ти излязат позициите.

Коментар

Колега само по полека с нервите
        Усещам нотка на истеричност в гласа ви.
        Само да ви попитам за Даймлер там не трябваше ли да купуваме на 60 и да продаваме на 62 (по вашият съвет).
        Ами сега на 56 кво да правим?
        Да купуваме или да продаваме
        Щото тия падащи ножове много трудно се ловят
        Истерия от мен: хаха, не ме познаваш. Просто имам топки. Сега се готвя за полета си за Испания и друго ми е в главата. Да, за даимлер продължавам да съм на същата позиция и е увеличавам. Купих днес и БМВ Vorzüge на 62.60. Така спекулативното портфолио ми 70% Bayer, Daimler, bmw, United States Steel, RWE... Ти пак ли си цъкаш онези индексчета за по 20 евро

Коментар

Типичната черта за хората без самочуствие е да коментират другите. Не се притеснявай за мен, пак ще си говорим: дали след 1 седмица или след 5 месеца, когато картелните се намесят. И Даймлер си купих още. Аиде пусни си сериала и се лягай
          Колега само по полека с нервите
          Усещам нотка на истеричност в гласа ви.
          Само да ви попитам за Даймлер там не трябваше ли да купуваме на 60 и да продаваме на 62 (по вашият съвет).
          Ами сега на 56 кво да правим?
          Да купуваме или да продаваме
          Щото тия падащи ножове много трудно се ловят

Коментар

Е усреднявай то falling knife трудно се лови
            Днес колко пъти усредни?
            А опцийките как са? Още ли са на +
            И ти май от спекулат ще станеш дългосрочен "инвеститор"
            Само тези опцийки имат expiry
            Типичната черта за хората без самочуствие е да коментират другите. Не се притеснявай за мен, пак ще си говорим: дали след 1 седмица или след 5 месеца, когато картелните се намесят. И Даймлер си купих още. Аиде пусни си сериала и се лягай

Коментар

Колега? Не мисля. Просто увеличих позицията на средна 88. Опциите които купих на сутринта са дори 2 цента на +. Ще си говорим...
              Е усреднявай то falling knife трудно се лови
              Днес колко пъти усредни?
              А опцийките как са? Още ли са на +
              И ти май от спекулат ще станеш дългосрочен "инвеститор"
              Само тези опцийки имат expiry

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                daimler, porsche, bmw - скоро е възможно да сложим няколко солидни пакета отново в депото. пу-пу-пу...

Аз нямах идея да купувам още автомобилни (освен може би още Ford), но ако паднат още, също тоже може да се изкуша.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                  Границите са тесни щото рейнджа се стеснява и скоро ... Онзи ден ми каза, че съм алчен, та днес реших да затворя късите от 10070 на 9840. Тези дни съм в почивка и не ми се занимава, макар че гледам купона върви на макс . Мнението ми обаче, е че ще пада още. Не знам дали ще е днес, утре ли ще е, ама иде. Ако все пак реши да се върне над 10К, поне да изчака до сряда, че пак да го шортя Айде лека ...
                  С кои инструмент го шортиш DAX,Има ли подобен на TQQQ? успешен ден.

Коментар

• daimler, porsche, bmw - скоро е възможно да сложим няколко солидни пакета отново в депото. пу-пу-пу...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Даймлерченцето ми-и-и-и-и....

Вярно Даксът е като Морков, неговата кожа розава... ама в тесни граници.
                      Границите са тесни щото рейнджа се стеснява и скоро ... Онзи ден ми каза, че съм алчен, та днес реших да затворя късите от 10070 на 9840. Тези дни съм в почивка и не ми се занимава, макар че гледам купона върви на макс . Мнението ми обаче, е че ще пада още. Не знам дали ще е днес, утре ли ще е, ама иде. Ако все пак реши да се върне над 10К, поне да изчака до сряда, че пак да го шортя Айде лека ...
                      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Даймлерченцето ми-и-и-и-и....

Вярно Даксът е като Морков, неговата кожа розава... ама в тесни граници.

Коментар

• Петък баси скуката, днес баси купона. Даксът е като пиян морков
                          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Oooops
                            Колега ко тана?
                            Бълбук бълбук под вода
                            Колега? Не мисля. Просто увеличих позицията на средна 88. Опциите които купих на сутринта са дори 2 цента на +. Ще си говорим...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Ще го рупаш генно модифициран
                              Не: ще рупам Аналгин на Софарма.

Коментар

Oooops
                                Колега ко тана?
                                Бълбук бълбук под вода
                                Бльъхъ-ъ-ъ-ъм !!!!

Имаше една рекламна песен:

Гали-и-и-ина Бланка:
                                бълбук !!! Бълбук !!!

Ама още не окайвай Волов, де - има време да обърне хапчеджийницата.

Коментар

Working...
                                X