If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спад ще има без значение от резултата на референдума.
Това не е единственото събитие, движещо пазара.
Дори не е и основно събитие.
Основно е - защото никое друго евентуално събитие няма да причини такива реални икономически и политически, и финансови катаклизми. Другото събитие са изборите в САЩ.
Ако се опитваш да кажеш обаче, че спекулантите ще намерят повод да спихнат временно пазарите, дори и да не стане Брекзит и клинтънова някак да надвие Доналдът, ще се съглася с теб, но това е по-труден за отиграване вариант.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Добро начало, но всичко е в ръцете на островните пропадняци. Ако избягат от - умерено дълбок до дълбок спад неминуем е, ако не - може да отидем докъм 10 538 например.
Аз засега пасувам и дебна и чакам. При дълбок спад може да полакомя да купя още нещо в Германия - от моите секси компании, за да усредня. Ако не - чакам в кешовица изборите в Щатите и опозоряването на бабето (проклетадае клинтънова), за да се налапам сосно-сосно там с акции на могъщите компании, които съм си заплюл. Ако и това не стане - може да увелича делът си в най-сгодните компании в България.
Спад ще има без значение от резултата на референдума.
Това не е единственото събитие, движещо пазара.
Дори не е и основно събитие.
Добро начало, но всичко е в ръцете на островните пропадняци. Ако избягат от - умерено дълбок до дълбок спад неминуем е, ако не - може да отидем докъм 10 538 например.
Аз засега пасувам и дебна и чакам. При дълбок спад може да полакомя да купя още нещо в Германия - от моите секси компании, за да усредня. Ако не - чакам в кешовица изборите в Щатите и опозоряването на бабето (проклетадае клинтънова), за да се налапам сосно-сосно там с акции на могъщите компании, които съм си заплюл. Ако и това не стане - може да увелича делът си в най-сгодните компании в България.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
"Немският индекс срещна подкрепа на ниво 9500 пункта, при което движението пое във възходяща посока. Това е потвърдено от обратната дивергенция с MACD. Този възход най-вероятно ще продължи до 10100 пункта. Добре е да се изчака пресичане на съпротивата от 9750 пункта, при което да последва влизане в дълга позиция."
Zdravei, не съм търсил много през уикенда. Гледам фокуса е доста в/у убийството на жената. Ако това подейства по един или друг начин да няма ексит ще е добре
По принцип още не съм купил всички от набелязаните акции и ми трябва един по рязък спад ,ще го има ли....
П.П. Сървейшън - не мога да намеря последното изследване на тази агенция....нещо греша сигурно
Здравей,
Споделям мнението ти ,че ЕС има огромен проблем даже и да не мине референдума...
националистите все някъде ще победят и ще повлечат останалите...
Иначе ме интересува краткосрочното движениее тези дни...
Търся нови социологически прочвания от тези дни но намирам само цитати на едно от вчера с преимущество на оставането...
Имаш ли повече информация ,ако залагам за оставане поне да влизам на по ниски нива а не да имам втори удар да купувам и на върха за седмицата...
Zdravei, не съм търсил много през уикенда. Гледам фокуса е доста в/у убийството на жената. Ако това подейства по един или друг начин да няма ексит ще е добре
Здравей,
Споделям мнението ти ,че ЕС има огромен проблем даже и да не мине референдума...
националистите все някъде ще победят и ще повлечат останалите...
Иначе ме интересува краткосрочното движениее тези дни...
Търся нови социологически прочвания от тези дни но намирам само цитати на едно от вчера с преимущество на оставането...
Имаш ли повече информация ,ако залагам за оставане поне да влизам на по ниски нива а не да имам втори удар да купувам и на върха за седмицата...
Гледай букмейкърите, представят се по-добре от социолозите
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар