IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
    Акое толкова голям страха от Брехзит , защо са тези голями ръстове днес ? Може би е ясен изхода от референдума вече
    Споерд мен да избият късите

Коментар

• Акое толкова голям страха от Брехзит , защо са тези голями ръстове днес ? Може би е ясен изхода от референдума вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Спад ще има без значение от резултата на референдума.
        Това не е единственото събитие, движещо пазара.
        Дори не е и основно събитие.
        Основно е - защото никое друго евентуално събитие няма да причини такива реални икономически и политически, и финансови катаклизми. Другото събитие са изборите в САЩ.

Ако се опитваш да кажеш обаче, че спекулантите ще намерят повод да спихнат временно пазарите, дори и да не стане Брекзит и клинтънова някак да надвие Доналдът, ще се съглася с теб, но това е по-труден за отиграване вариант.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Добро начало, но всичко е в ръцете на островните пропадняци. Ако избягат от - умерено дълбок до дълбок спад неминуем е, ако не - може да отидем докъм 10 538 например.

Аз засега пасувам и дебна и чакам. При дълбок спад може да полакомя да купя още нещо в Германия - от моите секси компании, за да усредня. Ако не - чакам в кешовица изборите в Щатите и опозоряването на бабето (проклетадае клинтънова), за да се налапам сосно-сосно там с акции на могъщите компании, които съм си заплюл. Ако и това не стане - може да увелича делът си в най-сгодните компании в България.
          Спад ще има без значение от резултата на референдума.
          Това не е единственото събитие, движещо пазара.
          Дори не е и основно събитие.
          The strongest stand last.

Коментар

• Добро начало, но всичко е в ръцете на островните пропадняци. Ако избягат от - умерено дълбок до дълбок спад неминуем е, ако не - може да отидем докъм 10 538 например.

Аз засега пасувам и дебна и чакам. При дълбок спад може да полакомя да купя още нещо в Германия - от моите секси компании, за да усредня. Ако не - чакам в кешовица изборите в Щатите и опозоряването на бабето (проклетадае клинтънова), за да се налапам сосно-сосно там с акции на могъщите компании, които съм си заплюл. Ако и това не стане - може да увелича делът си в най-сгодните компании в България.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Добро начало .

Коментар

• Мат'рял за почитателите и желаещите да я преведат за някой локален уеб сайт, напр. инвестор, профит, инфорсток

Коментар

• премаркет
                  DAX-30 9.899,00 +2,13 % 08:20

Коментар

• "Немският индекс срещна подкрепа на ниво 9500 пункта, при което движението пое във възходяща посока. Това е потвърдено от обратната дивергенция с MACD. Този възход най-вероятно ще продължи до 10100 пункта. Добре е да се изчака пресичане на съпротивата от 9750 пункта, при което да последва влизане в дълга позиция."
                    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                      Zdravei, не съм търсил много през уикенда. Гледам фокуса е доста в/у убийството на жената. Ако това подейства по един или друг начин да няма ексит ще е добре

По принцип още не съм купил всички от набелязаните акции и ми трябва един по рязък спад ,ще го има ли....

П.П. Сървейшън - не мога да намеря последното изследване на тази агенция....нещо греша сигурно
                      Last edited by Монти; 19.06.2016, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Здравей,
                        Споделям мнението ти ,че ЕС има огромен проблем даже и да не мине референдума...
                        националистите все някъде ще победят и ще повлечат останалите...
                        Иначе ме интересува краткосрочното движениее тези дни...
                        Търся нови социологически прочвания от тези дни но намирам само цитати на едно от вчера с преимущество на оставането...
                        Имаш ли повече информация ,ако залагам за оставане поне да влизам на по ниски нива а не да имам втори удар да купувам и на върха за седмицата...
                        Zdravei, не съм търсил много през уикенда. Гледам фокуса е доста в/у убийството на жената. Ако това подейства по един или друг начин да няма ексит ще е добре

Коментар

• http://apuestas.betfair.es/noticias/...50616-441.html

Коментар

Абе и те го намалиха коефицента от 23 на 36 ли е още...
                            Най големият жокер ще е коментар от кралското семейство.... ама те мълчат като... http://blogs.spectator.co.uk/2016/06...n-say-bookies/ Real data in real time... Скоро ще разберем
                            Last edited by Protokol; 20.06.2016, 07:56.
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Гледай букмейкърите, представят се по-добре от социолозите
                              Абе и те го намалиха коефицента от 23 на 36 ли е още...

Коментар

Здравей,
                                Споделям мнението ти ,че ЕС има огромен проблем даже и да не мине референдума...
                                националистите все някъде ще победят и ще повлечат останалите...
                                Иначе ме интересува краткосрочното движениее тези дни...
                                Търся нови социологически прочвания от тези дни но намирам само цитати на едно от вчера с преимущество на оставането...
                                Имаш ли повече информация ,ако залагам за оставане поне да влизам на по ниски нива а не да имам втори удар да купувам и на върха за седмицата...
                                Гледай букмейкърите, представят се по-добре от социолозите
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X