Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеголям таралеж си сложих с коба. но и такива моменти има... блокирани пари...
все още се надявам, че коба може да изгрее като феникс... нооо...
кратко инфо изникна днес... чакаме но-брексит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам комерс и фолсваген ..за това си позволиж къси при ДБ ,където има голямо качване...
По принцип завършват Коба и ДБ с малка разлика на края на сесията ...та затова мисля че коба няма повече сили за качване и ще се спихне ДБ днес...от 14,55...
все още се надявам, че коба може да изгрее като феникс... нооо...
кратко инфо изникна днес... чакаме но-брексит
кратко инфо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениенетрябва пари да се въртят.
но гледай само какво правят ФВ и Порше, след оповестяване на плана за преструктуриране на концерна
скоро и Макан С ще дойде. доволен съм, че заредих добре от спортните миналата седмица.
п.с. да не забравяме все пак, че ПСЕ контролира ФВза това си позволиж къси при ДБ ,където има голямо качване...
По принцип завършват Коба и ДБ с малка разлика на края на сесията ...та затова мисля че коба няма повече сили за качване и ще се спихне ДБ днес...от 14,55...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИзненадах ли те с късите ....трябва пари да се въртят.
но гледай само какво правят ФВ и Порше, след оповестяване на плана за преструктуриране на концерна
скоро и Макан С ще дойде. доволен съм, че заредих добре от спортните миналата седмица.
п.с. да не забравяме все пак, че ПСЕ контролира ФВLast edited by Ferry; 20.06.2016, 14:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПочти съм сигурен за следното :
- няма да има BREXIT
- утре също ще е нагоре
- в сряда надолу - страхът ще накара доста хора да заложат на сигурното и да излизат от позиции ...
На мен ми стига да позная само първата точка ...
Лошото е че камерън оповести 26 милиарда е годишната такса за ЕС...
плюс полски ,българска и румънски цигани и досадници...да не говорим за арабските...
мисля че това с британската депутатка го организираха самите служби но надскочиха целта си с убииството ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепуснах къс дах....
мисля че ще се сурне поне с процент и къса ДБ....
- няма да има BREXIT
- утре също ще е нагоре
- в сряда надолу - страхът ще накара доста хора да заложат на сигурното и да излизат от позиции ...
На мен ми стига да позная само първата точка ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеМонти, зареди ли депото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе, референдумът си е на кантар, просто миналата седмица ного слязоха, техните кожи гърбави.
мисля че ще се сурне поне с процент и къса ДБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе, референдумът си е на кантар, просто миналата седмица ного слязоха, техните кожи гърбави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАкое толкова голям страха от Брехзит , защо са тези голями ръстове днес ? Може би е ясен изхода от референдума вечеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеСкоро ще разберем . Аз се качих на коня миналата седмица , пък ще видим .
Може би отиграват резултата от референдумаLast edited by lobos; 20.06.2016, 13:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСпоерд мен да избият късите
Коментар
Коментар