Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеИстерия от мен: хаха, не ме познаваш. Просто имам топки. Сега се готвя за полета си за Испания и друго ми е в главата. Да, за даимлер продължавам да съм на същата позиция и е увеличавам. Купих днес и БМВ Vorzüge на 62.60. Така спекулативното портфолио ми 70% Bayer, Daimler, bmw, United States Steel, RWE... Ти пак ли си цъкаш онези индексчета за по 20 евро
Дано не си на марджин.
Наблюдавай си портфолиото в Испания щото като нищо може да има някой флаш краш и да дропнем 5% за 1 ден.
Иначе дано се измъкнеш и да ти излязат позициите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКолега само по полека с нервите
Усещам нотка на истеричност в гласа ви.
Само да ви попитам за Даймлер там не трябваше ли да купуваме на 60 и да продаваме на 62 (по вашият съвет).
Ами сега на 56 кво да правим?
Да купуваме или да продаваме
Щото тия падащи ножове много трудно се ловят
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеТипичната черта за хората без самочуствие е да коментират другите. Не се притеснявай за мен, пак ще си говорим: дали след 1 седмица или след 5 месеца, когато картелните се намесят. И Даймлер си купих още. Аиде пусни си сериала и се лягай
Усещам нотка на истеричност в гласа ви.
Само да ви попитам за Даймлер там не трябваше ли да купуваме на 60 и да продаваме на 62 (по вашият съвет).
Ами сега на 56 кво да правим?
Да купуваме или да продаваме
Щото тия падащи ножове много трудно се ловят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕ усреднявай то falling knife трудно се лови
Днес колко пъти усредни?
А опцийките как са? Още ли са на +
И ти май от спекулат ще станеш дългосрочен "инвеститор"
Само тези опцийки имат expiry
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеКолега? Не мисля. Просто увеличих позицията на средна 88. Опциите които купих на сутринта са дори 2 цента на +. Ще си говорим...
Днес колко пъти усредни?
А опцийките как са? Още ли са на +
И ти май от спекулат ще станеш дългосрочен "инвеститор"
Само тези опцийки имат expiry
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеdaimler, porsche, bmw - скоро е възможно да сложим няколко солидни пакета отново в депото. пу-пу-пу...
Аз нямах идея да купувам още автомобилни (освен може би още Ford), но ако паднат още, също тоже може да се изкуша.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеГраниците са тесни щото рейнджа се стеснява и скоро ...Онзи ден ми каза, че съм алчен, та днес реших да затворя късите от 10070 на 9840. Тези дни съм в почивка и не ми се занимава, макар че гледам купона върви на макс
. Мнението ми обаче, е че ще пада още. Не знам дали ще е днес, утре ли ще е, ама иде. Ако все пак реши да се върне над 10К, поне да изчака до сряда, че пак да го шортя
Айде лека ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДаймлерченцето ми-и-и-и-и....
Вярно Даксът е като Морков, неговата кожа розава... ама в тесни граници.Онзи ден ми каза, че съм алчен, та днес реших да затворя късите от 10070 на 9840. Тези дни съм в почивка и не ми се занимава, макар че гледам купона върви на макс
. Мнението ми обаче, е че ще пада още. Не знам дали ще е днес, утре ли ще е, ама иде. Ако все пак реши да се върне над 10К, поне да изчака до сряда, че пак да го шортя
Айде лека ...
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеOooops
Колега ко тана?
Бълбук бълбук под вода
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩе го рупаш генно модифициранМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеOooops
Колега ко тана?
Бълбук бълбук под вода
Имаше една рекламна песен:
Гали-и-и-ина Бланка:
бълбук !!! Бълбук !!!
Ама още не окайвай Волов, де - има време да обърне хапчеджийницата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар