IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    То аз и за М+С така мислех преди 17 години, ама то се оказа секси компания.

Лобосов, не отварят ли в пет часът, тяхната кожа говежда?
    Не явно ги гледаш със закъснение

Коментар

• То аз и за М+С така мислех преди 17 години, ама то се оказа секси компания.

Лобосов, не отварят ли в пет часът, тяхната кожа говежда?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Графиките и разните чертички са полезни, но да гледаш само тях, е шаманска работа.

Всъщност засега не ни бият толкова ужасно - пада само ДБ и онова К+С. Това нещо като М+С ли е - щото ми се вижда по-смотано?

От тия дето дебна обаче още нито една компания не е отишла там, дето я ща - само BYD дето падна под шестак и Sanofi е близо сравнително до желаното от мен за покупка ниво.
        то целата раота на тая борса е шаманство, дали графиките или онея оттатък отбора на глупаците в NYSE дет се мислят за мнооо мърди и пускат некви "извънземни данни и чудеса" за компаниите, capexa mapexa, libora, P/E, ratio, mratio ала бала на баба им хурката, то е съшшата раота ...... А тва К+С незнам кво е кат бяхме малки ги пишехме такива в тоалетните на училището дет некой си харесал некоя .... може и тая компания да е същата раота на някой несподелената любов .... или може би некой от тогава я е съзирал тая компания да го ева .....

Коментар

Що отварят толкоз рано тия съсли?

Е, колко да е голям бой - щатските падат с не ного.
          Е те все по това време си отварят ,ти кога ги чакаше да отворят ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Те американците отвориха бре Импе пак не ти е верен часовника
            Днес голям бой по банките
            Що отварят толкоз рано тия съсли?

Е, колко да е голям бой - щатските падат с не ного.

Коментар

Така си и знаех: шегуваш, се на моментът с пеперудки и други неща, измишляш си кат` тако`а, `начи.

Не го знам какво е кова К+С, ама явно лошо му се пише - и него сигурно са го погнали краварите за нещо.

Да видим сега как ще отворят американците: ако съдим по Даксът - тоже недобре.
              Те американците отвориха бре Импе пак не ти е верен часовника
              Днес голям бой по банките

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                забрави, да не се хабим с прочесване на клавиатурките
                Така си и знаех: шегуваш, се на моментът с пеперудки и други неща, измишляш си кат` тако`а, `начи.

Не го знам какво е кова К+С, ама явно лошо му се пише - и него сигурно са го погнали краварите за нещо.

Да видим сега как ще отворят американците: ако съдим по Даксът - тоже недобре.

Коментар

...и такива ли има?

... ама чакай-чакай - то тутурудки се въдят и летят само пролетно време - зимата какво - не търгуват ли тия? И как се гадае по пеперуди? А по колики: как?

Зависи защо гадаеш - спекулка ли търсиш или инвестиция във времето - или което дойде. Стратегията е различна, оттам и тактиката. Инвестиция ако дириш: пръво гледаш резултатите на компанията, как се развива, колко снася и после: графиката - за да прецениш къде да я издебнеш.
                  забрави, да не се хабим с прочесване на клавиатурките

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                    хахахах... а да се водиш от стомашни колики или пеперуди не е шаманска работа, така ли!!???

...и такива ли има?

... ама чакай-чакай - то тутурудки се въдят и летят само пролетно време - зимата какво - не търгуват ли тия? И как се гадае по пеперуди? А по колики: как?

Зависи защо гадаеш - спекулка ли търсиш или инвестиция във времето - или което дойде. Стратегията е различна, оттам и тактиката. Инвестиция ако дириш: пръво гледаш резултатите на компанията, как се развива, колко снася и после: графиката - за да прецениш къде да я издебнеш.

Коментар

Графиките и разните чертички са полезни, но да гледаш само тях, е шаманска работа.
                      хахахах... а да се водиш от стомашни колики или пеперуди не е шаманска работа, така ли!!???
                      общо взето звучи като: сутрин в 8:30 на премаркета, ако пръднеш, до 10:00 си се насрал. това ли е твоето верую за пазара?
                      Last edited by Ferry; 26.09.2016, 16:44.

Коментар

• Графиките и разните чертички са полезни, но да гледаш само тях, е шаманска работа.

Всъщност засега не ни бият толкова ужасно - пада само ДБ и онова К+С. Това нещо като М+С ли е - щото ми се вижда по-смотано?

От тия дето дебна обаче още нито една компания не е отишла там, дето я ща - само BYD дето падна под шестак и Sanofi е близо сравнително до желаното от мен за покупка ниво.
                        Last edited by Императорът; 26.09.2016, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

В немските сайтове има двама ,трима техничари ,който усещат пулсовете и те ги изчисляват до тези нива на съпротива .... в момент дават качване до 7... да видим...ако не паднем под 5,81... същото е за ареалбанк ,нивото е 28,5....
                          Еми тея линийки и аз ги праех и гледах, но то си е теория на вероятностите я падне до там я не падне. За тва са вече ги мерим на око прилича ми на нещо си и например нема да ходи до еееййй там или до еди къде си ше падне или ше се вдигне и така ми отърва ..... а тея с валутите пак са флезнале у серия гледам писания писания и накрая списания как се пичели от комарекс. Напрао са изпуснали всички влакове с тея чейнч_бюра
                          Last edited by michaelis12; 26.09.2016, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                            е ок що пускаш поръчки тогава нема се плашиш кат си си нарочил нешо скачай му там на главата, само не разбрах с какъв аршин ги мериш тея поръчки 5.81 или хващаш линията на поръчката и теглиш надоле и къде слезе ?!? Ти си ебаси образа и зарежи тея банки пак ти повтарям, че после ше ти заминат и дюнерите и кафетата с мадамите

В немските сайтове има двама ,трима техничари ,който усещат пулсовете и те ги изчисляват до тези нива на съпротива .... в момент дават качване до 7... да видим...ако не паднем под 5,81... същото е за ареалбанк ,нивото е 28,5....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              тези поръчки стоят от 10 дни ...
                              Предния път пак бях сложил поръчка на коба на 6 но като гледах как падаше се уплаших и я свалих на 5,81... тя стигна до 5,93 и се върна до 6,4....
                              Та нарочно не я взех, да не ми пречат на работата и да не се потдавам на страха ...

Плюс това японците не паднаха днес като хората и довечера даже и ДАУ да не се качи нагоре ,утре ще се качат всичките ...
                              е ок що пускаш поръчки тогава нема се плашиш кат си си нарочил нешо скачай му там на главата, само не разбрах с какъв аршин ги мериш тея поръчки 5.81 или хващаш линията на поръчката и теглиш надоле и къде слезе ?!? Ти си ебаси образа и зарежи тея банки пак ти повтарям, че после ше ти заминат и дюнерите и кафетата с мадамите

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                ше се утепаш от дюнери неска с 30 лв. ... Е как така немаш достъп до платформата, обади им се на тея каиши и им се развикай и как така купуваш нещо си без да виждаш ве, ае ти падладел ли си ве
                                тези поръчки стоят от 10 дни ...
                                Предния път пак бях сложил поръчка на коба на 6 но като гледах как падаше се уплаших и я свалих на 5,81... тя стигна до 5,93 и се върна до 6,4....
                                Та нарочно не я взех, да не ми пречат на работата и да не се потдавам на страха ...

Плюс това японците не паднаха днес като хората и довечера даже и ДАУ да не се качи нагоре ,утре ще се качат всичките ...

Коментар

Working...
                                X