IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
    стига паника идете на дневна на даксито и вижте възходящия канал по който се движи котировката днес просто е бил ден за надоле и тестване на долната 4аст на канала на диагоналната подкрепа и както виждате прави все по високи върхове и по ниски дъна когато се движи цената в този канал..просто цената се движи по този алгоритъм зиг заг нагоре по канала
    Цената се движи по зиг заг надоле по съвсем друг канал на седмична времева рамка.

Смешко(Импе), право ти го рекоха, ако повтаряш едно и също, то неминуемо ще познаваш от време на време.
    Между другото научи ли, кога отваря китайската борса..

Коментар

• стига паника идете на дневна на даксито и вижте възходящия канал по който се движи котировката днес просто е бил ден за надоле и тестване на долната 4аст на канала на диагоналната подкрепа и както виждате прави все по високи върхове и по ниски дъна когато се движи цената в този канал..просто цената се движи по този алгоритъм зиг заг нагоре по канала
      Вся Власть Советам

Коментар

• например вар4евия от под 16000 дават наставления за шортене на далу жонса а оно се ги мами и се катери ти го гледаш 4е иска да обърне на 4 4аса а онея викат цена под пълзящи средни подредени в ме4а формация вероятен селл ала бала и оно излети и се не познават а даксито от много време не са обелили и дума за него
        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Има спад един ден. Дали - когато прогнозирах ръст за следващия ден не познах? Искаш ли да се върнем назад в темата?

Аз може понякога да познавам, понякога не - но поне съм градивен, ти си най-обикновен трол.
          Е то всеки ден за теб е нагоре остава и да не познаеш
          Импе всеки ден пишеш едно и също нагоре Дакс и псувни по петрола
          Само на дивидент ако чакаш не виждам кво се пънеш цял ден ?
          Пробвай да хванеш някое движение на борсата то така е баси и мазохиста трябва да си когато има корекция и да не гледаш да намалиш загубите поне ,казвам ти го като съвет ,нищо лично но е тъпо поведението ти поне за мен .
          Хайде с здраве

Коментар

• ръстове ще има далу жонса например днес спадът му продължи 4ас и половина и ве4е отиде в космоса направи многоседми4нен връх на около 1000 то4ки е от рекорда, вси4ки тръбяха за ден на разплатата ама нещо го нема нека си шортват индексите и да се надат
            Last edited by Stone_Kold; 17.03.2016, 20:11.
            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
              Импето, пословичен непознавач си, не влошавай нещата.
              Ти каза , че ще има ръст, в момента има спад.
              Накратко - не позна. Е стига замазва и зацапва.
              Не си познал, поспри се малко. Това ни прави впечатление.
              Има спад един ден. Дали - когато прогнозирах ръст за следващия ден не познах? Искаш ли да се върнем назад в темата?

Аз може понякога да познавам, понякога не - но поне съм градивен, ти си най-обикновен трол.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хм, поршенцето - хубаво - дивидентченце снася тоже - ще си помисля за него - макар вече ми станаха бая автомобиладжии - да.

Коментар

Ами нямам и намерение да ти обяснявам неща, които и пълните аматьори знаят.

Защо мислиш, че имаш нужното ниво, за да ме научиш на нещо?

Апропо - прави ли ви впечатление дублирането на движението от предната седмица? - И тогаз четвъртък Европа се посрина - напук на останалата част от света - петък възстанови, че и отгоре - ха да видим дали сега пак така.
                  Импето, пословичен непознавач си, не влошавай нещата.
                  Ти каза , че ще има ръст, в момента има спад.
                  Накратко - не позна. Е стига замазва и зацапва.
                  Не си познал, поспри се малко. Това ни прави впечатление.

Коментар

• Всички могъщи автомобиладжии имат ръст на продажбите за 15-а.

Криза, да.

Коментар

• 15 600 служители на Porsche ще получат по 8 911 евро като премия за отличните резултати на компанията през 2015 г. От тях €8 211 ще бъдат изплатени заедно със заплатите, а останалите €700 ще бъдат добавени към пенсионните фондове на работниците.

2015-а е била най-успешната година в историята на Porsche. Немската компания е успяла да продаде 225 121 автомобила (с 19% повече от 2014 г.), преодолявайки за пръв път границата от 200 хил. возила. Чистата печалба е нараснала с 25 на сто до €3.4 млрд.

"Премията е заслужена награда за отговорността, с която работниците ни се отнасят към работата си. Благодарен съм им за знанията и предаността, на които се дължат впечатляващите ни резултати в толкова сложна ситуация", коментира шефът на борда на директорите Оливер Блуме, визирайки вероятно проблемите на концерна-майка Volkswagen заради "Дизелгейт".

Раздаването на щедри бонуси на обикновените работници е традиция в Porsche. Миналата година служителите получиха по €8 600 като благодарност за рекордните продажби през 2014-а и все по-високото качество на продукцията.

kpи3a
                      Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Не ти се налага да обясняваш, а да учиш.
                        Да научиш нещо по трудния начин в тези среди значи, да загубиш пари.
                        Сега ти ще учиш по трудния начин.
                        Ами нямам и намерение да ти обяснявам неща, които и пълните аматьори знаят.

Защо мислиш, че имаш нужното ниво, за да ме научиш на нещо?

Апропо - прави ли ви впечатление дублирането на движението от предната седмица? - И тогаз четвъртък Европа се посрина - напук на останалата част от света - петък възстанови, че и отгоре - ха да видим дали сега пак така.

Коментар

А защо трябва да чакаш отворен дълъг 5 години, за да не загубиш?
                          Поне десет пъти в годината има кристално ясни посоки.
                          Отиграваш ги и се пенсионираш.
                          С 20 евро доходност за 5 години какъв точно се водиш?
                          говоря хипотети4но 4е колко и да си смахнат с голям акаунт и консервативен подход няма да загубиш а относно пенсионирането всеки си има собствени виждания за това с колко може да се пенсионира..за мен е милион евра в торбата 100к евра в акаунта и хубава къща във възможно най-безлюдното и забутано село
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                            10 000 евра в акаунта на всеки отворен дълъг контракт при даксито и кажи ми кога ще загубя?ама то4но никога може да го 4акам и 5 години ама пак ще изляза на + може да са 20 евра но няма да загубя и цент
                            А защо трябва да чакаш отворен дълъг 5 години, за да не загубиш?
                            Поне десет пъти в годината има кристално ясни посоки.
                            Отиграваш ги и се пенсионираш.
                            С 20 евро доходност за 5 години какъв точно се водиш?
                            The strongest stand last.

Коментар

10 000 евра в акаунта на всеки отворен дълъг контракт при даксито и кажи ми кога ще загубя?ама то4но никога може да го 4акам и 5 години ама пак ще изляза на + може да са 20 евра но няма да загубя и цент
                              Вся Власть Советам

Коментар

Какви чужди пари, бе: Демоничен - на даксът инвестирам само собствените си пари.

Яхо-о-о-о-о-о-то си беше за вчера - нормално е след сравнително бръз ръст няколко дни, в един ден пазарът малко да върне... има ли защо да обяснявам защо?
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X