ако се запази алгоритъма на катерене до няколко дена трябва да минем 10100
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеЕвтините горива зарадваха Lufthansa
Германският превозвач обяви печалба от 1,82 млрд. евро за 2015 г., основно в резултат на по-евтиното горивостатияте е от инвестора от днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеЦената се движи по зиг заг надоле по съвсем друг канал на седмична времева рамка.
Смешко(Импе), право ти го рекоха, ако повтаряш едно и също, то неминуемо ще познаваш от време на време.
Между другото научи ли, кога отваря китайската борса..ли4но аз мисля 4е 10500 -10600 ще покаже на къде ще ходи..сега се блъскаме в долната 4аст на многогодишния седми4ен възходящ канал бивша диагонална подкрепа сега съпротива
Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениестига паника идете на дневна на даксито и вижте възходящия канал по който се движи котировката днес просто е бил ден за надоле и тестване на долната 4аст на канала на диагоналната подкрепа и както виждате прави все по високи върхове и по ниски дъна когато се движи цената в този канал..просто цената се движи по този алгоритъм зиг заг нагоре по канала
Смешко(Импе), право ти го рекоха, ако повтаряш едно и също, то неминуемо ще познаваш от време на време.
Между другото научи ли, кога отваря китайската борса..
Коментар
-
стига паника идете на дневна на даксито и вижте възходящия канал по който се движи котировката днес просто е бил ден за надоле и тестване на долната 4аст на канала на диагоналната подкрепа и както виждате прави все по високи върхове и по ниски дъна когато се движи цената в този канал..просто цената се движи по този алгоритъм зиг заг нагоре по каналаВся Власть Советам
Коментар
-
например вар4евия от под 16000 дават наставления за шортене на далу жонсаа оно се ги мами и се катери
ти го гледаш 4е иска да обърне на 4 4аса а онея викат цена под пълзящи средни подредени в ме4а формация вероятен селл ала бала и оно излети и се не познават
а даксито от много време не са обелили и дума за него
Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИма спад един ден. Дали - когато прогнозирах ръст за следващия ден не познах? Искаш ли да се върнем назад в темата?
Аз може понякога да познавам, понякога не - но поне съм градивен, ти си най-обикновен трол.
Импе всеки ден пишеш едно и също нагоре Дакс и псувни по петрола
Само на дивидент ако чакаш не виждам кво се пънеш цял ден ?
Пробвай да хванеш някое движение на борсата то така е баси и мазохиста трябва да си когато има корекция и да не гледаш да намалиш загубите поне ,казвам ти го като съвет ,нищо лично но е тъпо поведението ти поне за мен .
Хайде с здраве
Коментар
-
ръстове ще има далу жонса например днес спадът му продължи 4ас и половина и ве4е отиде в космоса направи многоседми4нен връх на около 1000 то4ки е от рекорда, вси4ки тръбяха за ден на разплатата ама нещо го неманека си шортват индексите и да се надат
Last edited by Stone_Kold; 17.03.2016, 20:11.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеИмпето, пословичен непознавач си, не влошавай нещата.
Ти каза , че ще има ръст, в момента има спад.
Накратко - не позна. Е стига замазва и зацапва.
Не си познал, поспри се малко. Това ни прави впечатление.
Аз може понякога да познавам, понякога не - но поне съм градивен, ти си най-обикновен трол.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми нямам и намерение да ти обяснявам неща, които и пълните аматьори знаят.
Защо мислиш, че имаш нужното ниво, за да ме научиш на нещо?
Апропо - прави ли ви впечатление дублирането на движението от предната седмица? - И тогаз четвъртък Европа се посрина - напук на останалата част от света - петък възстанови, че и отгоре - ха да видим дали сега пак така.
Ти каза , че ще има ръст, в момента има спад.
Накратко - не позна. Е стига замазва и зацапва.
Не си познал, поспри се малко. Това ни прави впечатление.
Коментар
-
15 600 служители на Porsche ще получат по 8 911 евро като премия за отличните резултати на компанията през 2015 г. От тях €8 211 ще бъдат изплатени заедно със заплатите, а останалите €700 ще бъдат добавени към пенсионните фондове на работниците.
2015-а е била най-успешната година в историята на Porsche. Немската компания е успяла да продаде 225 121 автомобила (с 19% повече от 2014 г.), преодолявайки за пръв път границата от 200 хил. возила. Чистата печалба е нараснала с 25 на сто до €3.4 млрд.
"Премията е заслужена награда за отговорността, с която работниците ни се отнасят към работата си. Благодарен съм им за знанията и предаността, на които се дължат впечатляващите ни резултати в толкова сложна ситуация", коментира шефът на борда на директорите Оливер Блуме, визирайки вероятно проблемите на концерна-майка Volkswagen заради "Дизелгейт".
Раздаването на щедри бонуси на обикновените работници е традиция в Porsche. Миналата година служителите получиха по €8 600 като благодарност за рекордните продажби през 2014-а и все по-високото качество на продукцията.
kpи3a
Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе ти се налага да обясняваш, а да учиш.
Да научиш нещо по трудния начин в тези среди значи, да загубиш пари.
Сега ти ще учиш по трудния начин.
Защо мислиш, че имаш нужното ниво, за да ме научиш на нещо?
Апропо - прави ли ви впечатление дублирането на движението от предната седмица? - И тогаз четвъртък Европа се посрина - напук на останалата част от света - петък възстанови, че и отгоре - ха да видим дали сега пак така.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар