IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Не ги гледам ного-ного - нали търгувам на Франкфурт.
    Импе колко ти взимат за реално време да я гледаш на месец?

Коментар

• Не ги гледам ного-ного - нали търгувам на Франкфурт.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

То аз и за М+С така мислех преди 17 години, ама то се оказа секси компания.

Лобосов, не отварят ли в пет часът, тяхната кожа говежда?
        Не явно ги гледаш със закъснение

Коментар

• То аз и за М+С така мислех преди 17 години, ама то се оказа секси компания.

Лобосов, не отварят ли в пет часът, тяхната кожа говежда?

Коментар

Графиките и разните чертички са полезни, но да гледаш само тях, е шаманска работа.

Всъщност засега не ни бият толкова ужасно - пада само ДБ и онова К+С. Това нещо като М+С ли е - щото ми се вижда по-смотано?

От тия дето дебна обаче още нито една компания не е отишла там, дето я ща - само BYD дето падна под шестак и Sanofi е близо сравнително до желаното от мен за покупка ниво.
            то целата раота на тая борса е шаманство, дали графиките или онея оттатък отбора на глупаците в NYSE дет се мислят за мнооо мърди и пускат некви "извънземни данни и чудеса" за компаниите, capexa mapexa, libora, P/E, ratio, mratio ала бала на баба им хурката, то е съшшата раота ...... А тва К+С незнам кво е кат бяхме малки ги пишехме такива в тоалетните на училището дет некой си харесал некоя .... може и тая компания да е същата раота на някой несподелената любов .... или може би некой от тогава я е съзирал тая компания да го ева .....

Коментар

Що отварят толкоз рано тия съсли?

Е, колко да е голям бой - щатските падат с не ного.
              Е те все по това време си отварят ,ти кога ги чакаше да отворят ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Те американците отвориха бре Импе пак не ти е верен часовника
                Днес голям бой по банките
                Що отварят толкоз рано тия съсли?

Е, колко да е голям бой - щатските падат с не ного.

Коментар

Така си и знаех: шегуваш, се на моментът с пеперудки и други неща, измишляш си кат` тако`а, `начи.

Не го знам какво е кова К+С, ама явно лошо му се пише - и него сигурно са го погнали краварите за нещо.

Да видим сега как ще отворят американците: ако съдим по Даксът - тоже недобре.
                  Те американците отвориха бре Импе пак не ти е верен часовника
                  Днес голям бой по банките

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                    забрави, да не се хабим с прочесване на клавиатурките
                    Така си и знаех: шегуваш, се на моментът с пеперудки и други неща, измишляш си кат` тако`а, `начи.

Не го знам какво е кова К+С, ама явно лошо му се пише - и него сигурно са го погнали краварите за нещо.

Да видим сега как ще отворят американците: ако съдим по Даксът - тоже недобре.

Коментар

...и такива ли има?

... ама чакай-чакай - то тутурудки се въдят и летят само пролетно време - зимата какво - не търгуват ли тия? И как се гадае по пеперуди? А по колики: как?

Зависи защо гадаеш - спекулка ли търсиш или инвестиция във времето - или което дойде. Стратегията е различна, оттам и тактиката. Инвестиция ако дириш: пръво гледаш резултатите на компанията, как се развива, колко снася и после: графиката - за да прецениш къде да я издебнеш.
                      забрави, да не се хабим с прочесване на клавиатурките

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                        хахахах... а да се водиш от стомашни колики или пеперуди не е шаманска работа, така ли!!???

...и такива ли има?

... ама чакай-чакай - то тутурудки се въдят и летят само пролетно време - зимата какво - не търгуват ли тия? И как се гадае по пеперуди? А по колики: как?

Зависи защо гадаеш - спекулка ли търсиш или инвестиция във времето - или което дойде. Стратегията е различна, оттам и тактиката. Инвестиция ако дириш: пръво гледаш резултатите на компанията, как се развива, колко снася и после: графиката - за да прецениш къде да я издебнеш.

Коментар

Графиките и разните чертички са полезни, но да гледаш само тях, е шаманска работа.
                          хахахах... а да се водиш от стомашни колики или пеперуди не е шаманска работа, така ли!!???
                          общо взето звучи като: сутрин в 8:30 на премаркета, ако пръднеш, до 10:00 си се насрал. това ли е твоето верую за пазара?
                          Last edited by Ferry; 26.09.2016, 16:44.

Коментар

• Графиките и разните чертички са полезни, но да гледаш само тях, е шаманска работа.

Всъщност засега не ни бият толкова ужасно - пада само ДБ и онова К+С. Това нещо като М+С ли е - щото ми се вижда по-смотано?

От тия дето дебна обаче още нито една компания не е отишла там, дето я ща - само BYD дето падна под шестак и Sanofi е близо сравнително до желаното от мен за покупка ниво.
                            Last edited by Императорът; 26.09.2016, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

В немските сайтове има двама ,трима техничари ,който усещат пулсовете и те ги изчисляват до тези нива на съпротива .... в момент дават качване до 7... да видим...ако не паднем под 5,81... същото е за ареалбанк ,нивото е 28,5....
                              Еми тея линийки и аз ги праех и гледах, но то си е теория на вероятностите я падне до там я не падне. За тва са вече ги мерим на око прилича ми на нещо си и например нема да ходи до еееййй там или до еди къде си ше падне или ше се вдигне и така ми отърва ..... а тея с валутите пак са флезнале у серия гледам писания писания и накрая списания как се пичели от комарекс. Напрао са изпуснали всички влакове с тея чейнч_бюра
                              Last edited by michaelis12; 26.09.2016, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                е ок що пускаш поръчки тогава нема се плашиш кат си си нарочил нешо скачай му там на главата, само не разбрах с какъв аршин ги мериш тея поръчки 5.81 или хващаш линията на поръчката и теглиш надоле и къде слезе ?!? Ти си ебаси образа и зарежи тея банки пак ти повтарям, че после ше ти заминат и дюнерите и кафетата с мадамите

В немските сайтове има двама ,трима техничари ,който усещат пулсовете и те ги изчисляват до тези нива на съпротива .... в момент дават качване до 7... да видим...ако не паднем под 5,81... същото е за ареалбанк ,нивото е 28,5....

Коментар

Working...
                                X