Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТо аз и за М+С така мислех преди 17 години, ама то се оказа секси компания.
Лобосов, не отварят ли в пет часът, тяхната кожа говежда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГрафиките и разните чертички са полезни, но да гледаш само тях, е шаманска работа.
Всъщност засега не ни бият толкова ужасно - пада само ДБ и онова К+С. Това нещо като М+С ли е - щото ми се вижда по-смотано?
От тия дето дебна обаче още нито една компания не е отишла там, дето я ща - само BYD дето падна под шестак и Sanofi е близо сравнително до желаното от мен за покупка ниво.А тва К+С незнам кво е кат бяхме малки ги пишехме такива в тоалетните на училището дет некой си харесал некоя .... може и тая компания да е същата раота на някой несподелената любов .... или може би некой от тогава я е съзирал тая компания да го ева .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо отварят толкоз рано тия съсли?
Е, колко да е голям бой - щатските падат с не ного.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТе американците отвориха бре Импе пак не ти е верен часовника
Днес голям бой по банките
Е, колко да е голям бой - щатските падат с не ного.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака си и знаех: шегуваш, се на моментът с пеперудки и други неща, измишляш си кат` тако`а, `начи.
Не го знам какво е кова К+С, ама явно лошо му се пише - и него сигурно са го погнали краварите за нещо.
Да видим сега как ще отворят американците: ако съдим по Даксът - тоже недобре.
Днес голям бой по банките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениезабрави, да не се хабим с прочесване на клавиатурките
Не го знам какво е кова К+С, ама явно лошо му се пише - и него сигурно са го погнали краварите за нещо.
Да видим сега как ще отворят американците: ако съдим по Даксът - тоже недобре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
...и такива ли има?
... ама чакай-чакай - то тутурудки се въдят и летят само пролетно време - зимата какво - не търгуват ли тия? И как се гадае по пеперуди? А по колики: как?
Зависи защо гадаеш - спекулка ли търсиш или инвестиция във времето - или което дойде. Стратегията е различна, оттам и тактиката. Инвестиция ако дириш: пръво гледаш резултатите на компанията, как се развива, колко снася и после: графиката - за да прецениш къде да я издебнеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениехахахах... а да се водиш от стомашни колики или пеперуди не е шаманска работа, така ли!!???
...и такива ли има?
... ама чакай-чакай - то тутурудки се въдят и летят само пролетно време - зимата какво - не търгуват ли тия? И как се гадае по пеперуди? А по колики: как?
Зависи защо гадаеш - спекулка ли търсиш или инвестиция във времето - или което дойде. Стратегията е различна, оттам и тактиката. Инвестиция ако дириш: пръво гледаш резултатите на компанията, как се развива, колко снася и после: графиката - за да прецениш къде да я издебнеш.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГрафиките и разните чертички са полезни, но да гледаш само тях, е шаманска работа.хахахах... а да се водиш от стомашни колики или пеперуди не е шаманска работа, така ли!!???
общо взето звучи като: сутрин в 8:30 на премаркета, ако пръднеш, до 10:00 си се насрал. това ли е твоето верую за пазара?Last edited by Ferry; 26.09.2016, 16:44.
Коментар
-
Графиките и разните чертички са полезни, но да гледаш само тях, е шаманска работа.
Всъщност засега не ни бият толкова ужасно - пада само ДБ и онова К+С. Това нещо като М+С ли е - щото ми се вижда по-смотано?
От тия дето дебна обаче още нито една компания не е отишла там, дето я ща - само BYD дето падна под шестак и Sanofi е близо сравнително до желаното от мен за покупка ниво.Last edited by Императорът; 26.09.2016, 16:41.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В немските сайтове има двама ,трима техничари ,който усещат пулсовете и те ги изчисляват до тези нива на съпротива .... в момент дават качване до 7... да видим...ако не паднем под 5,81...същото е за ареалбанк ,нивото е 28,5....
а тея с валутите пак са флезнале у серия гледам писания писания и накрая списания как се пичели от комарекс. Напрао са изпуснали всички влакове с тея чейнч_бюра
Last edited by michaelis12; 26.09.2016, 16:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениее ок що пускаш поръчки тогаванема се плашиш кат си си нарочил нешо скачай му там на главата, само не разбрах с какъв аршин ги мериш тея поръчки 5.81 или хващаш линията на поръчката и теглиш надоле и къде слезе ?!?
Ти си ебаси образа и зарежи тея банки пак ти повтарям, че после ше ти заминат и дюнерите и кафетата с мадамите
В немските сайтове има двама ,трима техничари ,който усещат пулсовете и те ги изчисляват до тези нива на съпротива .... в момент дават качване до 7... да видим...ако не паднем под 5,81...същото е за ареалбанк ,нивото е 28,5....
Коментар
Коментар