IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    По принцип от вчера до днес няма нищо ново освен Хилари но проблемите около ДБ си остават ,добре ,че Ибекс за сега пада с по малко
    Не е точно така , При коба се чува за по големи съкращения от 5К ,отиват на 9 К и да махнат дивидент... и това като се съберат с ДБ....
    Луфтханза знаеш защо пада....
    Мисля обаче че американците ще обърнат щото ще остане впечатление че Тръмп е победил в двубоя с банкерското лоби чиито преставител е Килъри.... ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Нещо ни изненадаха , ...
      Да не са решили да прекарат всички дълги....
      Няма логика в това движение ...днес... след добрата азиатска сесия лоша европейска направо играят рисково....
      По принцип от вчера до днес няма нищо ново освен Хилари но проблемите около ДБ си остават ,добре ,че Ибекс за сега пада с по малко

Коментар

• Какво става днес с тоя фолксваген ? Катастрофирал е нещо .

Коментар

• Защо така изведнъж пак ни изненадаха изотзад тия извратеняци?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
            са е малко кантар раотата, много люлят клона и според мене тряя се изчака или внимава доста. Аз си въобразявам поне, че още тряя да бичат и после да слезнат така повечко .... като за Коледно рали
            Нещо ни изненадаха , ...
            Да не са решили да прекарат всички дълги....
            Няма логика в това движение ...днес... след добрата азиатска сесия лоша европейска направо играят рисково....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
              Общо взето слагайте очилата за червени цифри...
              са е малко кантар раотата, много люлят клона и според мене тряя се изчака или внимава доста. Аз си въобразявам поне, че още тряя да бичат и после да слезнат така повечко .... като за Коледно рали

Коментар

• Общо взето слагайте очилата за червени цифри...

Коментар

Не ги ли гледаш от платформата в реално време или там си с закъснение от 20 минути?
                  В реално, разбира се - ако съдя по сделките.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    това за мене е мечовски трап, аз обаче ше използвам момента да си прегрупирам късите, че при следващото връщане нагоре нема да е розово за мойте къси ама ич .... Треа да има още един прът да избуши всичко късо и тогава ше тръгнат на тва сега не му вярвам и треа се внимава, ако се изсипат оше по-добре, но надали
                    сега фашагата ше отвори с един мазен грозен гап нагоре и кой е късо - лосо, нема вчера ролнах аз Октомврийски за Ноемврийски и прегрупиране на дълги / къси щото аман от техните цигански номера ....
                    Last edited by michaelis12; 27.09.2016, 08:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Какво: реално време?

Гледам или на сайтът на Франкфуртската - или в Айфоксът.
                      Не ги ли гледаш от платформата в реално време или там си с закъснение от 20 минути?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                        Deutsche Bank Chart
                        12,23 € -4,82% -0,62 €

Може пък американците да съсекат късите
                        или..................
                        Deutsche Bank Aktie 26,09,2016
                        10,51 € -7,57% -0,8605 €

Ретроспекция на една предизвестена история.

Коментар

Импе колко ти взимат за реално време да я гледаш на месец?
                          Какво: реално време?

Гледам или на сайтът на Франкфуртската - или в Айфоксът.

Коментар

• Не махайте каските твърде рано.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Не ги гледам ного-ного - нали търгувам на Франкфурт.
                              Импе колко ти взимат за реално време да я гледаш на месец?

Коментар

• Не ги гледам ного-ного - нали търгувам на Франкфурт.

Коментар

Working...
                                X