If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако Дау затвори над 18200 то поне до петък ДАХ ще бъде на зелено а ДБ си е за купуване ама пусти страх с толкова много банки.......
Там има едни отчети и програми на Коба и Ариелбанк че чак ме тресе какво може да пише там....
абе ти само по тях бръмчиш аз въобще не ги поглеждам, но си заслужава една опция CALL за две години напред на 40 бих я боднал, тва като подскочи до там опцията ше е увеличила 10 пъти
и аз си мисля, че няма да фалират, но банки не купувам аз иначе по графиката си личи, че ше ходи нагоре то няма просто накъде другаде да ходи ...
Ако Дау затвори над 18200 то поне до петък ДАХ ще бъде на зелено а ДБ си е за купуване ама пусти страх с толкова много банки.......
Там има едни отчети и програми на Коба и Ариелбанк че чак ме тресе какво може да пише там....
Тея швабосите ако не фалират тва си е сериозен BUY въпреки, че не ги обичам банките, но дивергенцията е голяма. Месечна графика в доларово изражение, та кой е смел и го кефат банките да ги купуа са щото после таргета е 60 тка, така като го гледам (пак повтарям ако нема фалит) .....
Според мен ако е трябвало да фалира до сега да бе гръмнала тези неща стават бързо взели протакване фалит няма да има поне тъка си мисля де
Тея швабосите ако не фалират тва си е сериозен BUY въпреки, че не ги обичам банките, но дивергенцията е голяма. Месечна графика в доларово изражение, та кой е смел и го кефат банките да ги купуа са щото после таргета е 60 тка, така като го гледам (пак повтарям ако нема фалит) .....
DB
Взеха да излизат лошите графики явно оптимизма наближава
Дано си прав...
не беше много успешен ден за мен , но поне ...
Коба не мина нивото за съпротива от 5,81 евро и Ареалбанк -нивото от 28,50.....
Преди се отблъскваха със скок над 6 и над 29 но днес ми скъсаха нервите на тези нива...
Взех малко голфчета вместо еон , та поне и трите дедо попе.......падат...
Че той дакса е паднал с 0.98% нема и 1% ти се едно е паднал с 5%, че ше дое и тоя момент тогаа да видиш кво е спад са нишо е зависи кво гониш ако само на ден ок, ако си swing тва е нищо
На ден с ливъридж ми е достатъчно. Така като гледам, утре пак...
Както казах, очилата за червени цифри не ги смъквайте...
Аз днешните 7% си ги прибрах.
Че той дакса е паднал с 0.98% нема и 1% ти се едно е паднал с 5%, че ше дое и тоя момент тогаа да видиш кво е спад са нишо е зависи кво гониш ако само на ден ок, ако си swing тва е нищо
Нещо ни изненадаха , ...
Да не са решили да прекарат всички дълги....
Няма логика в това движение ...днес... след добрата азиатска сесия лоша европейска направо играят рисково....
Чек че ме занимават на раота с глупости нищо му нема ве клатят клона нали тва писах и кво спря и ни хои повече надолу. Кат пуснеш фашагата на седмична или месечна графика се едно не е мръднал, а кат чегеш новините и коментарите тука едва ли не фашагата е паднал на 7000 да го ева
са е малко кантар раотата, много люлят клона и според мене тряя се изчака или внимава доста. Аз си въобразявам поне, че още тряя да бичат и после да слезнат така повечко .... като за Коледно рали
Както казах, очилата за червени цифри не ги смъквайте...
Аз днешните 7% си ги прибрах.
Коментар