If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ти се налага да обясняваш, а да учиш.
Да научиш нещо по трудния начин в тези среди значи, да загубиш пари.
Сега ти ще учиш по трудния начин.
10 000 евра в акаунта на всеки отворен дълъг контракт при даксито и кажи ми кога ще загубя?ама то4но никога може да го 4акам и 5 години ама пак ще изляза на + може да са 20 евра но няма да загубя и цент
Какви чужди пари, бе: Демоничен - на даксът инвестирам само собствените си пари.
Яхо-о-о-о-о-о-то си беше за вчера - нормално е след сравнително бръз ръст няколко дни, в един ден пазарът малко да върне... има ли защо да обяснявам защо?
Не ти се налага да обясняваш, а да учиш.
Да научиш нещо по трудния начин в тези среди значи, да загубиш пари.
Сега ти ще учиш по трудния начин.
импе таз педерастия пак полуде са си казват инвеститорите ако беше толкоз добре икономиката баба щеше да дигне лихвите но щом отлага зна4и е зле и късо...ако ги беше дигнала другата песен ауу дигна лихвата свърши евтината хартия зна4и пак късо петрола над 41 ама сега ве4е не е интересен
Какви чужди пари, бе: Демоничен - на даксът инвестирам само собствените си пари.
Яхо-о-о-о-о-о-то си беше за вчера - нормално е след сравнително бръз ръст няколко дни, в един ден пазарът малко да върне... има ли защо да обяснявам защо?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Поотложи се "Яхо-о-о-о-о"-то. Отново.
Търговията продължава да протича под MA100 в дневна времева рамка,
за сега мача е "игра в центъра", но протакането е в полза на късите.
дам заболя ме днес
ханзата пуска eps 3.67, цената се срутва под 15
на всичко отгоре даже 50 цента дивидент дават
тея дебили какво са очаквали? p/e 1 и 15% дивидент ли?
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Поотложи се "Яхо-о-о-о-о"-то. Отново.
Търговията продължава да протича под MA100 в дневна времева рамка,
за сега мача е "игра в центъра", но протакането е в полза на късите.
Коментар