If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днеска ше го изпампуриме с наще къси да му се невиди, да се надяяме на некво чудо в края на Октомври началото на Ноември, че иначе обличаме водолазните костюми. Аз незнам що за побъркан народ купува на тея нива, ама кво да прайш разни хора разни идеали .....
майкъле купуват може би пенсионните фондове и после като падне пазара ще кажат че няма пари за пенсии
А, защо? нивата в Европа и Азия са прилични - Русия - тоже. Щатите са балон - въпросът е, че ако те тръгнат да падат до по-разумни нива, ще повлекат другите - аз на туй залагам и затуй чакам. Да живей Доналдът.
тея па въобще не ги мислим, от как се сдърпаха с тях и им треснаха санкции борсата им отиде на най-високите върхове .... но и там треа да има корекция по некое време ....
Не зная. Да - вчера Америка: зелена, днес - азиатските хора: зеленички - но ДБ може пак надолу пазарът да дръпне. Ще видим.
Зависи кой ка тълкува новините ...
Вчера излезнаха ..
ДБ е зле ,но меркел ще и помогне и се работи по този сценарии ...
После опровержение ,Меркел няма да помогне щото ДБ не е зле....
А, защо? нивата в Европа и Азия са прилични - Русия - тоже. Щатите са балон - въпросът е, че ако те тръгнат да падат до по-разумни нива, ще повлекат другите - аз на туй залагам и затуй чакам. Да живей Доналдът.
еми балон, балон ама не падат бе гадове ньедни .... Кво толко тея техни акции кат никой нищо в ЕС не си купува от Щатите незнам. При мене всичко е българско, корейско, китайско и немско дори и цървулите са ми японски (Asics - тея даже незнаех, че са японци) и Америте не падат и не падат тц тц тц тц .... Но твоя човек Тръмплината ше опрай раотата така ги усещам аз нещата .... ай дано, АМИН !!
днеска ше го изпампуриме с наще къси да му се невиди, да се надяяме на некво чудо в края на Октомври началото на Ноември, че иначе обличаме водолазните костюми. Аз незнам що за побъркан народ купува на тея нива, ама кво да прайш разни хора разни идеали .....
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
майка му стара с това бичене треа бегам до църквата да палим свещ за Тръмплината да стане президент, че инак зле, треа да излезнат късите ....
В петък ,понеделник ....може да има спад....тогава генерират повечето пъти лоши новини.
Някой път ги въртят и след неколко спада ,петък се качва....ама то е рядко...
Шах играете ли?
Пазара е в перманентен пат за дълго време.
Те че няма да са Лимън - няма да са. Но при една процедура на "резолюция", както се нарича, първо облигационерите ще изгърмят, а ако това не е достатъчно ще гърмят и акционертие. В общия случай държавата чак после ще се намеси и ще спаси ДБ, но сегашните акционери ще се занулят
Те че няма да са Лимън - няма да са. Но при една процедура на "резолюция", както се нарича, първо облигационерите ще изгърмят, а ако това не е достатъчно ще гърмят и акционертие. В общия случай държавата чак после ще се намеси и ще спаси ДБ, но сегашните акционери ще се занулят
Коментар