If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъкмо днес говорих с един клиент и си спомнихме как СССР след Брежнев туряха все някакви трупци, дето се гътваха бръзо след това. Особено Черненков - имах усещането, че още при избирането му той вече бе пукнал, просто още не бе спрял да се движи и не бе почнал да се разлага...
Помним как свърши всичко най-накрая.
А историята винаги се повтаря.... От римско време още.
Но слабото звено на англосаксите е ЕС все пак. Могат него да го използат като буфер, а това са го правили многократно.
Огромно чудовище е това.
Немислимо е да се стигне до реален фалит, а евентуално само до одържевяване което си е мекия фалит.
При реален фалит накратко ЕС ще се превърне в Югославия, което на този етап ми се вижда клонящо до около процент. Ама знае ли човек.
Другото бабе като го гледам е ходещ некролог ама.... Може и да се класира ама според мен е само рекета носител.
Тъкмо днес говорих с един клиент и си спомнихме как СССР след Брежнев туряха все някакви трупци, дето се гътваха бръзо след това. Особено Черненков - имах усещането, че още при избирането му той вече бе пукнал, просто още не бе спрял да се движи и не бе почнал да се разлага...
Помним как свърши всичко най-накрая.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
в NYSE коптората са преписали вчера квот писахме тука и са купуват Deutsche Bank .... начи има смели, ако си смел метай ги щото ако случайно не фалират, излитат
Метни една заплата и ги забрай после извади х 6 ако не са станали водолази и те тва е ...
Вече са на 11....
Вчера беше момента ....а и съм пълен с банки...
Имам много от коба ,там хвърлих парите ....
Коментар