Първоначално изпратено от Mario Teran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеCommerzbank са изразили интерес към закупуване на Allianz ,дъщерното Oldenburgische Landesbank (OL
Отписват пък ще купуват ...вече съвсем объркаха феновете си...
още не е факт, че коба ще получи олб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеkraino vreme beshe
Отписват пък ще купуват ...вече съвсем объркаха феновете си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТия в Коба пак изгенерираха поредната лоша новина....
700 м ще отписват , 9600 ще съкращават , 2300 ще назначават , третото тримесечие на загуба ,дивидент е под въпрос...
Ама през 2020....мед и масло...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеумните сме къси, тъпунгерите пускат дълги сегаПървоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи като играете на късо има и кофти моменти.Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениене се побърквай..
ще върне..Last edited by michaelis12; 29.09.2016, 12:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемале всички сме къси начи тва ше има да ходи още нагоре да го ева ..... такива са правилата простои ти с тея валути и чейнчаджийски истории мани мани
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемале всички сме къси начи тва ше има да ходи още нагоре да го ева ..... такива са правилата простои ти с тея валути и чейнчаджийски истории мани мани
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ще върне..
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениесамо къси индекси имам аз даже сутринта пуснах още и една дълга долар/йена за цвяти чакам сега еврака ако иде на 1,1181 да пусна дълга
и ти с тея валути и чейнчаджийски истории мани мани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩе се вдигнат - те и хипермегаебасиспекулантите нямат изгода да сринат пазарът за ного време... и да чакат възстановяване след 8 години да речем.
Да - това: могъщи руски компании и плащат дивиденти сосно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениети с кво си къси, дълги ?!? Аз съм с повечко къси и малко дълги, но както виждам ше ям бахурата ....и чакам сега еврака ако иде на 1,1181 да пусна дълга
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеми нека ги сринат (а дано) те после пак ше се вдигнат
а тези немат шанс да фалират, държавни компании с ресурси безкрай, тва е бетонирано напрао .....
Ще се вдигнат - те и хипермегаебасиспекулантите нямат изгода да сринат пазарът за ного време... и да чакат възстановяване след 8 години да речем.
Да - това: могъщи руски компании и плащат дивиденти сосно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНищо чудно ако стане Тръмп да видим рали
Абе - човек трябва да има нигърско търпение, за да се налапа на сгода.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар