IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    ... след 3 дни пъква отчетът на BMW - на бас, че там ще видим подобни на Даймлеровите резултати... да напомням ли как Даймлеровата акция се срина след най-силният отчет от... дявол знае от кога, просто защото банда спекуланти сриваха по това време целия пазар?
    Импе мен не ме интересува отчета на които и да е било важното е да имам профит това е ако го хвана е добре

Коментар

• ... след 3 дни пъква отчетът на BMW - на бас, че там ще видим подобни на Даймлеровите резултати... да напомням ли как Даймлеровата акция се срина след най-силният отчет от... дявол знае от кога, просто защото банда спекуланти сриваха по това време целия пазар?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Сериозно ли ти дават пари и да питаш такива глупави неща ,според теб Китай е нищо
        Според мен Китай е ного важен, но това не означава новини, позитивни за другите икономики, да се тълкуват негативно - въобще всички новини за, да се тълкуват негативно, а тези които няма как да се изтълкуват така, старателно да се игнорират?

Цяла статия написах по въпросът.

Обяснявам по-елементарно:
        1. Износът на китайски моби намалява с 18% (примерно).
        2. Хората обаче обичат често да сменяват мобите си с все по-секси модели - и не спират да ги купуват - следователно ще купуват апарати, произведени в други икономики.
        3. Производството в Китай обаче си запазва нивата - значи китайските моби отиват някъде... къде ли, освен на самият огромен китайски пазар? Потреблението в Китай (на всякакви стоки) скочи рязко 15-а година и продължава да расте - например износът на Daimler ЗА Китай, нарастна с 52% за миналата година !!! Тоя факт обаче "анализаторите" старателно игнорират.

Коментар

Ами ного ясно. Или според теб европейските пазари трябва да вървят нагоре при ръст на китайския износ, подлагащ европейските стоки на дъмпингови атаки?

А може би - както началото на годината - каквото и да стане в Китай - пазарите - все надолу - щото в Китай нещо ставало?

Аз винаги сериозен.
          Ми защо тогава въвеждат мита на Китайста стомана евтина е

Коментар

Ами ного ясно. Или според теб европейските пазари трябва да вървят нагоре при ръст на китайския износ, подлагащ европейските стоки на дъмпингови атаки?

А може би - както началото на годината - каквото и да стане в Китай - пазарите - все надолу - щото в Китай нещо ставало?

Аз винаги сериозен.
            Сериозно ли ти дават пари и да питаш такива глупави неща ,според теб Китай е нищо

Коментар

Ти сериозно ли?

Аз винаги сериозен.

Коментар

Аха... и ЗАЩО Даксът трябва да пада заради това - защото Китай залива световните пазари с 25% по-малко стоки на позорно евтини цени? При разумно оценяване на такава новина, европейските пазари би трябвало да скокнат утре.

Спадът се дължи - отчасти поне - на това, че китайците са потребявали повече своите си стоки покрай новогодишните си празници.
                Ти сериозно ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                  Вече не пиша и почти не чета. Две модераторки ме трият целенасочено и без следа, пък трета ме пита на лични, кога се е случило.

Тук не мога да се сдържа. Някога Ники ни предупреди за боклука в Коба и дето се вика едвам отървах кожата. Благодаря ти отново за това.
                  Вече 5 години се чисят от боклук и помощта на баффин.

Гледам, че пак ти е интересна?! Всъщност, защо не! Аз също мисля, че тук има по-малко скелети от ДБ.
                  При добър трейдърски опит и рефлекси, може да се направи някой лев.

Прегледах малко назад, но не видях да сте писали за новите постановки на (BRRD – Bank Recovery and Resolution Directive), или bail-in, дето му се вика " по нашенски", която е в сила в еврозоната от 01 01 16. Все отлагам да прегледам тази тема, но усещам, че за моя вкус европейските банки
                  се превърнаха в значителен риск, който ми носи дискомфорт.

Бъдете живи и здрави и
                  ме простете на днешния ден ако съм обидил някого.
                  ich habe keine offene Position bei CoBa (10 Euro sind aber drin). Lediglich Aareal Bank, die ich aber bei 30 Euro verkauft habe. Ich sehe momentan keine Möglichkeiten für langfristige Investitionen (mein Horizont schwankt zwischen einem Tag und mehreren Monaten (reine Spekulationsporfolio)). Darüber hinaus bietet MDAX und SDAX bzw. TecDAX viel mehr. Allerdings kaufe ich gern Hybridanaleihen und Aktienanleihen. VG
                  Last edited by volaswap; 13.03.2016, 20:30.

Коментар

износа на Китай падат 25,4% през февруари в сравнение със същия период на 2015 г
                    Това е най-ниската месечна оборот от април 2009 г., в средата на световната икономическа и финансова криза
                    Аха... и ЗАЩО Даксът трябва да пада заради това - защото Китай залива световните пазари с 25% по-малко стоки на позорно евтини цени? При разумно оценяване на такава новина, европейските пазари би трябвало да скокнат утре.

Спадът се дължи - отчасти поне - на това, че китайците са потребявали повече своите си стоки покрай новогодишните си празници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                      DAIGn си ги чакам на 50, не бързам.
                      Аз чакам Santander 3.75

Коментар

износа на Китай падат 25,4% през февруари в сравнение със същия период на 2015 г
                        Това е най-ниската месечна оборот от април 2009 г., в средата на световната икономическа и финансова криза
                        DAIGn си ги чакам на 50, не бързам.

Коментар

Малко сме позабравили испанският.

Коментар

• Малко сме позабравили испанският.

Коментар

Защо - какво е станало в Китай, че да падне Даксът с над 10%?
                              http://www.bolsamania.com/noticias/i...--1074211.html

Коментар

• Защо - какво е станало в Китай, че да падне Даксът с над 10%?

Коментар

Working...
                                X