Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениехмм слузта падна отново под 40 долара преди малко, но дакс се държи
Чакаш им годишният отчет - ама това е нищо - ти гледай след не ного време тримесечният....Last edited by Императорът; 14.03.2016, 11:36.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеМного добро ниво за разкарване и затваряне на позиции
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеich habe keine offene Position bei CoBa (10 Euro sind aber drin). Lediglich Aareal Bank, die ich aber bei 30 Euro verkauft habe. Ich sehe momentan keine Möglichkeiten für langfristige Investitionen (mein Horizont schwankt zwischen einem Tag und mehreren Monaten (reine Spekulationsporfolio)). Darüber hinaus bietet MDAX und SDAX bzw. TecDAX viel mehr. Allerdings kaufe ich gern Hybridanaleihen und Aktienanleihen. VG
Von Hybridanaleihen und Aktienanleihen habe ich leider gar keine Ahnung.
Две приказки на бг, че ми се струва важно да заостря внимание на повече хора. В условия на страх и несигурност традиционно се е прибягвало до по-консервативни инструменти. Сега играта стана толкова сложна, че само хора като теб, които имат спекулативни портфейли и къс хоризонт (и знаят какво правят) могат да плуват в тези води.
Просто тези момчета скапаха системата и поетапно се опитват да прехвърлят все повече риск и все по-голяма част от голямата сметка на възможно по-широка публика.
При предни кризи провъзгласиха доктрината bail-out за тези, които са too big to fail. Така всички са поканени на касата за да поемат част от сметката. Оправданието беше жeлезно - а искате ли да стане по-лошо!
Резултатът е доста противоречив. Нито един от истинските големи проблеми и противоречия не е решен.
Връщам се на първото изречение. Играта с консервативни инструменти (с по-дълъг хоризонт на държане) май вече не е решение. От 01 януари вече е в сила доктрината bail-in, което на прост език значи, че на течение са и облигационерите и акционерите.
Чудя се, дали при това развитие на нещата няма в един момент да посегнат и гарантираните 100 000 еLast edited by nacheff; 14.03.2016, 10:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАз чакам Santander 3.75За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТова от 9000 го повтаряшВиж на 11000 вече ще си прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеМного добро ниво за разкарване и затваряне на позицииВиж на 11000 вече ще си прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениечестити 10,000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
да....
След 7 години бичи маркет следва мечи маркет....
кога ще е то....ами със всеки ден наближава.....да перифразирам колеги от БФБ.....
който чакат пък да излетят с тази сентенция....
Ето - поне на отварянето: Даксът ме слуша.
Ама споко - за който иска пак на примоция да си купува секси работи - пак ще има спадове - пак възходи - въобще - чака ни динамично бъдеще. Може и за добро да е - емоции, примоции - лошо няма: да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕвала.
А най-добре е, да се кОпуват чисти акциЙ...
Там въобще нема отчети и прочее глупости...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИмпе мен не ме интересува отчета на които и да е било важното е да имам профит това е ако го хвана е добре
А най-добре е, да се кОпуват чисти акциЙ...
Там въобще нема отчети и прочее глупости...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
да....
След 7 години бичи маркет следва мечи маркет....
кога ще е то....ами със всеки ден наближава.....да перифразирам колеги от БФБ.....
който чакат пък да излетят с тази сентенция....destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар