Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеумните сме къси, тъпунгерите пускат дълги сегаПървоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи като играете на късо има и кофти моменти.Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениене се побърквай..
ще върне..Last edited by michaelis12; 29.09.2016, 12:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемале всички сме къси начи тва ше има да ходи още нагоре да го ева ..... такива са правилата простои ти с тея валути и чейнчаджийски истории мани мани
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемале всички сме къси начи тва ше има да ходи още нагоре да го ева ..... такива са правилата простои ти с тея валути и чейнчаджийски истории мани мани
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ще върне..
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениесамо къси индекси имам аз даже сутринта пуснах още и една дълга долар/йена за цвяти чакам сега еврака ако иде на 1,1181 да пусна дълга
и ти с тея валути и чейнчаджийски истории мани мани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩе се вдигнат - те и хипермегаебасиспекулантите нямат изгода да сринат пазарът за ного време... и да чакат възстановяване след 8 години да речем.
Да - това: могъщи руски компании и плащат дивиденти сосно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениети с кво си къси, дълги ?!? Аз съм с повечко къси и малко дълги, но както виждам ше ям бахурата ....и чакам сега еврака ако иде на 1,1181 да пусна дълга
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеми нека ги сринат (а дано) те после пак ше се вдигнат
а тези немат шанс да фалират, държавни компании с ресурси безкрай, тва е бетонирано напрао .....
Ще се вдигнат - те и хипермегаебасиспекулантите нямат изгода да сринат пазарът за ного време... и да чакат възстановяване след 8 години да речем.
Да - това: могъщи руски компании и плащат дивиденти сосно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНищо чудно ако стане Тръмп да видим рали
Абе - човек трябва да има нигърско търпение, за да се налапа на сгода.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е. Доналд е мъдър, но и маниакален тип в най-добрият смисъл - работохолик и крайно себеотдаден на всичко що върши - и най-добрият вариант е за Америка и светът... но избирането му ще даде повод на спекулантите да сринат пазарите... защото последните месеци и тях на хляб и вода държат ги.
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми нормално - те по едно време бяха сринали на абсурдни нива... ясно бе, че нагоре ще вървят още от зимата, когато бяха един от най-малко падналите пазари, поне от по-важните. Ама пак има секси компании на ниски нива - и то крайно могъщи компании - като двата гиганта - Лукойл и Газпром.Е треа си набавят некой неща вътре в държавата сами щото ако са само като Камилите да лежат на тая кълка, то ше им треат парички за внос, ако немат парички за внос обличат водолазните костюми - то ясно ....
Last edited by michaelis12; 29.09.2016, 11:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е. Доналд е мъдър, но и маниакален тип в най-добрият смисъл - работохолик и крайно себеотдаден на всичко що върши - и най-добрият вариант е за Америка и светът... но избирането му ще даде повод на спекулантите да сринат пазарите... защото последните месеци и тях на хляб и вода държат ги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетея па въобще не ги мислим, от как се сдърпаха с тях и им треснаха санкции борсата им отиде на най-високите върхове .... но и там треа да има корекция по некое време ....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениееми балон, балон ама не падат бе гадове ньедни ....Кво толко тея техни акции кат никой нищо в ЕС не си купува от Щатите незнам. При мене всичко е българско, корейско, китайско и немско дори и цървулите са ми японски (Asics - тея даже незнаех, че са японци) и Америте не падат и не падат тц тц тц тц .... Но твоя човек Тръмплината ше опрай раотата така ги усещам аз нещата .... ай дано, АМИН !!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар