IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Тия в Коба пак изгенерираха поредната лоша новина....
    700 м ще отписват , 9600 ще съкращават , 2300 ще назначават , третото тримесечие на загуба ,дивидент е под въпрос...
    Ама през 2020....мед и масло...
    kraino vreme beshe

Коментар

• Тия в Коба пак изгенерираха поредната лоша новина....
      700 м ще отписват , 9600 ще съкращават , 2300 ще назначават , третото тримесечие на загуба ,дивидент е под въпрос...
      Ама през 2020....мед и масло...

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
        умните сме къси, тъпунгерите пускат дълги сега
        Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ми като играете на късо има и кофти моменти.
        Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
        не се побърквай..
        ще върне..
        ае другари на мене ми треа S&P 500 на 1950 в идеалния случай иначе може и до 2000, но ше го изтърпя и на 2080 ..... ако ше ми беснеят още до 2300 еба у мамата .... а стане ли Хитлерица главатар напрао ужаст, отиди до Луната
        Last edited by michaelis12; 29.09.2016, 12:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          мале всички сме къси начи тва ше има да ходи още нагоре да го ева ..... такива са правилата просто и ти с тея валути и чейнчаджийски истории мани мани
          умните сме къси, тъпунгерите пускат дълги сега

Коментар

мале всички сме къси начи тва ше има да ходи още нагоре да го ева ..... такива са правилата просто и ти с тея валути и чейнчаджийски истории мани мани
            Ми като играете на късо има и кофти моменти.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

не се побърквай..
              ще върне..

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                само къси индекси имам аз даже сутринта пуснах още и една дълга долар/йена за цвят и чакам сега еврака ако иде на 1,1181 да пусна дълга

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Ще се вдигнат - те и хипермегаебасиспекулантите нямат изгода да сринат пазарът за ного време... и да чакат възстановяване след 8 години да речем.

Да - това: могъщи руски компании и плащат дивиденти сосно.
                  ае то хубаво, че са държавни иначе ако са като Ексоната на Рокафелер дет дадоха фира и некролога Бъфет даже ги изостави .... те тва са частниците, докат има има кат свърши лапаницата и айде компанията в канала

Коментар

ти с кво си къси, дълги ?!? Аз съм с повечко къси и малко дълги, но както виждам ше ям бахурата ....
                    само къси индекси имам аз даже сутринта пуснах още и една дълга долар/йена за цвят и чакам сега еврака ако иде на 1,1181 да пусна дълга

Коментар

ми нека ги сринат (а дано) те после пак ше се вдигнат

а тези немат шанс да фалират, държавни компании с ресурси безкрай, тва е бетонирано напрао .....

Ще се вдигнат - те и хипермегаебасиспекулантите нямат изгода да сринат пазарът за ного време... и да чакат възстановяване след 8 години да речем.

Да - това: могъщи руски компании и плащат дивиденти сосно.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                        Нищо чудно ако стане Тръмп да видим рали
                        Всички казват: ще има спад - ама те и за Брекзитът - така.

Абе - човек трябва да има нигърско търпение, за да се налапа на сгода.

Коментар

Така е. Доналд е мъдър, но и маниакален тип в най-добрият смисъл - работохолик и крайно себеотдаден на всичко що върши - и най-добрият вариант е за Америка и светът... но избирането му ще даде повод на спекулантите да сринат пазарите... защото последните месеци и тях на хляб и вода държат ги.
                          ми нека ги сринат (а дано) те после пак ше се вдигнат

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Ами нормално - те по едно време бяха сринали на абсурдни нива... ясно бе, че нагоре ще вървят още от зимата, когато бяха един от най-малко падналите пазари, поне от по-важните. Ама пак има секси компании на ниски нива - и то крайно могъщи компании - като двата гиганта - Лукойл и Газпром.
                          а тези немат шанс да фалират, държавни компании с ресурси безкрай, тва е бетонирано напрао ..... Е треа си набавят некой неща вътре в държавата сами щото ако са само като Камилите да лежат на тая кълка, то ше им треат парички за внос, ако немат парички за внос обличат водолазните костюми - то ясно ....
                          Last edited by michaelis12; 29.09.2016, 11:43.

Коментар

Така е. Доналд е мъдър, но и маниакален тип в най-добрият смисъл - работохолик и крайно себеотдаден на всичко що върши - и най-добрият вариант е за Америка и светът... но избирането му ще даде повод на спекулантите да сринат пазарите... защото последните месеци и тях на хляб и вода държат ги.
                            Нищо чудно ако стане Тръмп да видим рали

Коментар

тея па въобще не ги мислим, от как се сдърпаха с тях и им треснаха санкции борсата им отиде на най-високите върхове .... но и там треа да има корекция по некое време ....
                              Ами нормално - те по едно време бяха сринали на абсурдни нива... ясно бе, че нагоре ще вървят още от зимата, когато бяха един от най-малко падналите пазари, поне от по-важните. Ама пак има секси компании на ниски нива - и то крайно могъщи компании - като двата гиганта - Лукойл и Газпром.

Коментар

еми балон, балон ама не падат бе гадове ньедни .... Кво толко тея техни акции кат никой нищо в ЕС не си купува от Щатите незнам. При мене всичко е българско, корейско, китайско и немско дори и цървулите са ми японски (Asics - тея даже незнаех, че са японци) и Америте не падат и не падат тц тц тц тц .... Но твоя човек Тръмплината ше опрай раотата така ги усещам аз нещата .... ай дано, АМИН !!

Коментар

Working...
                                X