Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениетака еLast edited by michaelis12; 29.09.2016, 11:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениемайкъле купуват може би пенсионните фондове и после като падне пазара ще кажат че няма пари за пенсии
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеднеска ше го изпампуриме с наще къси да му се невиди, да се надяяме на некво чудо в края на Октомври началото на Ноември, че иначе обличаме водолазните костюми. Аз незнам що за побъркан народ купува на тея нива, ама кво да прайш разни хора разни идеали .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА, защо? нивата в Европа и Азия са прилични - Русия - тоже. Щатите са балон - въпросът е, че ако те тръгнат да падат до по-разумни нива, ще повлекат другите - аз на туй залагам и затуй чакам. Да живей Доналдът.
MICEX Index
http://www.bloomberg.com/quote/INDEXCF:IND
Open
1,980.68
Day Range
1,980.68 - 1,980.68
Previous Close
1,980.68
52Wk Range
1,583.04 - 2,063.13
1 Yr Return
27.21%
YTD Return
12.45%Last edited by michaelis12; 29.09.2016, 09:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе зная. Да - вчера Америка: зелена, днес - азиатските хора: зеленички - но ДБ може пак надолу пазарът да дръпне. Ще видим.
Вчера излезнаха ..
ДБ е зле ,но меркел ще и помогне и се работи по този сценарии ...
После опровержение ,Меркел няма да помогне щото ДБ не е зле....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА, защо? нивата в Европа и Азия са прилични - Русия - тоже. Щатите са балон - въпросът е, че ако те тръгнат да падат до по-разумни нива, ще повлекат другите - аз на туй залагам и затуй чакам. Да живей Доналдът.Кво толко тея техни акции кат никой нищо в ЕС не си купува от Щатите незнам. При мене всичко е българско, корейско, китайско и немско дори и цървулите са ми японски (Asics - тея даже незнаех, че са японци) и Америте не падат и не падат тц тц тц тц .... Но твоя човек Тръмплината ше опрай раотата така ги усещам аз нещата .... ай дано, АМИН !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеднеска ше го изпампуриме с наще къси да му се невиди, да се надяяме на некво чудо в края на Октомври началото на Ноември, че иначе обличаме водолазните костюми. Аз незнам що за побъркан народ купува на тея нива, ама кво да прайш разни хора разни идеали .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащо , на меен утре ДАХ ми се вижда над 150 пункта....нагоре...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемайка му стара с това бичене треа бегам до църквата да палим свещ за Тръмплината да стане президент, че инак зле, треа да излезнат късите ....
В петък ,понеделник ....може да има спад....тогава генерират повечето пъти лоши новини.
Някой път ги въртят и след неколко спада ,петък се качва....ама то е рядко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеШах играете ли?
Пазара е в перманентен пат за дълго време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащо , на меен утре ДАХ ми се вижда над 150 пункта....нагоре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТе че няма да са Лимън - няма да са. Но при една процедура на "резолюция", както се нарича, първо облигационерите ще изгърмят, а ако това не е достатъчно ще гърмят и акционертие. В общия случай държавата чак после ще се намеси и ще спаси ДБ, но сегашните акционери ще се занулят
Коментар
Коментар